Schöck Isokorb® CXT tyyppi K on kaikkein energiatehokkain lämmöneristyselementti, jonka olemme koskaan kehittäneet. Tankomainen elementti on valmistettu lasikuitukomposiitista, ja siinä on 120 mm:n Neopor®-eriste. Isokorb® CXT tyyppi K -elementtejä käytetään ulokeparvekkeiden kannatukseen sekä kylmäsiltojen katkaisuun.

Isokorb® CXT tyyppi K -eristyselementtien vakiokorkeus on 160 - 250 mm. Tiedustele räätälöityjä ratkaisuja teknisen suunnittelun osastoltamme.

Lisätietoa meidän projektipalvelustamme missä laskemme ja mitoitamme sopivat osat projektillenne, saatte lähettämällä S-postia: info@haucon.fi tai soittamalla meidän Schöck asiantuntijallemme Lennart Söderströmille +358 400 774 776

Schöck Isokorb® CXT tyyppi K -elementeissä vetotangot on korvattu Schöck Combar® -lasikuitukomposiitilla, joka on erikoisluja, termisesti eristävä materiaali. Combar® on osoittanut jo vuosien ajan vahvuutensa betonin raudoitteena ja sandwich-seinien ankkurina. Lämmöneristävyytensä lisäksi se on myös korroosionkestävää, ja sillä on suuri vetolujuus. Combar®-lasikuitukomposiitin käyttö vähentää lämmönjohtavuutta jopa 30 %, ja suuren vetolujuuden ansiosta tangot voidaan toteuttaa lyhyempinä. Tämän tuloksena syntyy energiatehokas ja kompakti Isokorb®-elementti, jolla on parempi suorituskyky ja joka tarjoaa enemmän suunnitteluvapautta.

Schöck Isokorb® CXT tyyppi K on vakiotyyppisen Isokorb® XT -elementin tavoin varustettu HTE-Compact®-puristusosalla lämmönjohtavuuden vähentämiseksi ja kantokyvyn lisäämiseksi. Kantokykyä varten suurien kuormitusluokkien CXT tyyppi K -elementteihin on lisäksi asennettu erityinen haka, jonka ansiosta puristusosan taustalla olevat voimat pystytään siirtämään entistä tehokkaammin. Eristyselementillä on Saksan rakennustekniikan instituutin (DIBt) tekninen hyväksyntä, ja se on saatavana REI120-palonkestoluokituksella.

Isokorb® CXT tyyppi K -elementillä on myös Saksan Darmstadtissa toimivan Passivhaus Institutin hyväksyntä, ja sille on laadittu ympäristötuoteseloste (EPD) alhaisemman ympäristökuormituksen (CO2-päästöt) johdosta. Eristyselementti ei siis ole pelkästään energiatehokkaampi, vaan myös ekologisesti kestävämpi.

haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890