Hydra VB Emulsio Muottiöljy ei sisällä orgaanisia liuottimia. Hydra VB Muottiöljy on biohajoava. Se ei jätä betonipintaan värjäytymiä. Hydra VB Muottiöljy jättää pinnan puhtaaksi ja luo sileän pinnan betonipintaan. Sitä käytetään pääasiassa teräksen/metallin, puun, muovin tai lasikuidun muoteille. Sitä voi käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa, ja se soveltuu erityisen hyvin tapauksiin, joissa vaaditaan korkeita standardeja betonipintojen laadulle ja muottien sileälle huoltamiselle.

 

Tuotekoodi Nimi Pak. Lisää tarjouspyyntöön
114118 HyDra VB Muottiöljy 20L 20 l
pak
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
114119 HyDra VB Muottiöljy 210 L, biohajoava 210 l
pak
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Käyttöohjeet:

HyDra VB Muottiöljy tulisi levittää ruiskuttamalla tai telalla. Paras tulos saavutetaan levittämällä ohut ja tasainen kerros. Mahdollinen ylimääräinen muottiöljy pyyhitään pois liinalla. Liika muottiöljyn käyttö heikentää irroituskykyä. Menekki on noin 40-70g/m2 riippuen muottimateriaalin imukyvystä ja levitystavasta. Ei saa sekoittaa muiden kemikaalien kanssa.

Säilytys:

Säilytetään suljettuna. Öljy ei saa jäätyä. Jos tuotetta on säilytetty yli 6kk tulee öljyä sekoittaa ennen käyttöä. Tuote kestää hyllyssä 9kk. Säilytyslämpötila 0-40 °C.  Vältä pitämästä auringossa.

Haju Mieto
Muoto Maitomainen
Kiehumiespiste >260°C
Leimahduspiste >150°C
Tiheys 0,97g/ml
Vesiliukonen Emulsio vedessä
haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890