Betoniroiskeen puhdistusaineet / poistajat

Betoniroisketta syntyy vääjäämättä kalustoon ja työvälineisiin valun aikana. Pahimmassa tapauksessa betoniroiske voi lyhentää kaluston käyttöikää ja aiheuttaa lisäkustannuksia esimerkiksi uudelleenmaalaamisen takia.

Yksinkertainen tapa poistaa betoniroiske on käyttää tähän kehitettyä tehokasta ja puhdistusainetta. HauConin Blast-Off puhdistusaine on nopea, ympäristöystävällinen ja tehokas tapa poistaa betoniroikseet kaikilta pinnoilta!

Blast-Off Betoniroiskeiden puhdistusaine / poistaja

Blast-Off on tehokas, ympäristöystävällinen ja käyttövalmis puhdistusaine betoniroiskeiden poistamiseen.
Tuotekoodi Nimi Pak. Lisää tarjouspyyntöön
114360 Blast-Off betoniroiskeiden puhdistusaine 25 l
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
114361 Blast-Off pesuainevaahdotin 7,5 l 1 kpl
kpl
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
Blast-Off betoniroiskeen puhdistusaine / poistaja Blast-Off betoniroiskeen puhdistusaine / poistaja

Edut

  • Tehokas – Blast-Off liuottaa kovettuneen sementin, betonin, ja erilaiset laastit tehokkaasti.
  • Turvallinen – Blast-Off on turvallinen melkein jokaiselle pinnalle, mukaanlukien alumiini, kromi, lasi, ja kaikki muovit. Aine poistaa kertymät ilman että vaurioittaa laitteet, ja pitää ajoneuvot ja välineet uuden näköisinä. Blast-Off irrotusaine ei syövytä, ja tämä tarkoittaa että myös herkät kone- ja elektroniikkakomponentit voidaan puhdistaa ilman että syntyy vaurioita. Lisäksi työturvallisuus lisääntyy kun happojen käsittely loppuu.
  • Biohajoava – Blast-Off betonin poistoaine voidaan käyttää ilman ympäristöhaittojen vaaraa. Tuote on 100% biohajoava, eikä vahingoita vesistöjä.
  • Monipuolinen – Blast-Off puhdistusainetta voidaan käyttää kaikenlaisten ajoneuvojen puhdistamiseen mukaanlukien betoniautot, pumppausajoneuvot, vesisäiliöautot, levittimet, työmaaajoneuvot, ja louhoslaitteet. Sillä voidaan puhdistaa myös mm. pumppulaitteet, muurauslastat, betonimyllyt, betonileikkaus-, sahaus- ja porauslaitteet, kaikenlaiset muotit, ja paljon muuta.
  • Yksinkertainen – Blast-Off  on hyvin helppokäyttöinen. Vain yksi käyttökerta poistaa kevyeen kertymän betonia. Paksumpi kerrostuma saattaa vaatia useamman käsittelykerran.
  • Kustannustehokas – Blast-Off puhdistusaine pitää osat ja kaluston puhtaana, jolloin säästetään kustannuksia maalaamisessa ja osien vaihdossa.
haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi koko 14,8mt

Palvelemme numerossa
0207 430 890