Uudenlainen tiivistytapa puskusaumaliitoksiin. Contraflexactiv saumapellissä on valmiina paisuva betoniittipintakerros joka on suojattu foliolla joka haihtuu valun aikana ja estää ennenaikaisen paisunnan. Saumapellissä on tuplavarmistus eli eristävä pinnoite ja galvanoitu peltipinta. Master saumatiivistyspelti on pinnoitettu bitumilla joka on virallisesti hyväksytty esim. jätevesipuhdistuslaitoksiin. Saumapelti saadaan tukevasti ja yksinkertaisesti asennettua taitettavien peltilaippojen ansiosta alaraudoitteeseen, kulmissa pelti taitetaan käsin ja saumat limitetään ja lukitaan klipseillä, asennus on helppoa ja onnistu jopa yhden asentajan voimin.

Tuotekoodi Nimi Pak. Lavalla Lisää tarjouspyyntöön
117014 Saumapelti Contaflexactiv ACF 125, L=2,25 m 2,25 m 702 m
pak
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Katso myös

HyDra FB 125 Saumantiivistyspelti

HyDra FB Saumantiivistyspelti työsaumojen vedeneristämiseen ja tiivistämiseen. Aktiivinen pinnoite joka sitoutuu kovettuvan betonin kanssa.

Tutustu tuotteeseen

HyDra MB 160 Saumantiivistyspelti

HyDra MB Saumantiivistyspelti työsaumojen vedeneristämiseen ja tiivistämiseen. Aktiivinen pinnoite joka sitoutuu kovettuvan betonin kanssa.

Tutustu tuotteeseen

Contaflexactiv Saumantiivistyspelti

Uudenlainen tiivistytapa puskusaumaliitoksiin. Contraflexactiv saumapellissä on valmiina paisuva betoniittipintakerros joka on suojattu foliolla joka haihtuu valun aikana ja estää ennenaikaisen paisunnan.

Tutustu tuotteeseen
haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890