Valuun asennettava turvaorren kiinnityspiste putoamissuojausjärjestelmiin.

Tekniset tiedot: Kestävä rakenne | Sulautuu betoniin | Sopii yleisimpiin valumuotteihin

Ominaisuudet: Luja kiinnitys turvaorrelle | Tarjoaa kattavan suojauksen | Monikäyttöinen

Käyttökohteet: Talonrakennustyömaat | Teollisuuskohteet | Korkeat rakennukset | Siltaprojektit

Yhteensopivuus: Alsipercha | Alupercha | Combisafe Skyreach

Valuholkki on avainkomponentti tehokkaassa putoamissuojauksessa. Se muodostaa luotettavan kiinnityspisteen yleisille turvaorsimalleille, mahdollistaen varman työskentelyn korkeissa ja haastavissa olosuhteissa.

Tuotekoodi Nimi Pak. Lavalla Lisää tarjouspyyntöön
8200 Valuholkki 1 kpl 120 kpl
kpl
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
84410 Valuholkki Alsina 1 kpl 100 kpl
kpl
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Katso myös

Alupercha Turvaorsi + Valuholkki

Alupercha on kevyt ja helposti asennettava turvaorsi putoamissuojaukseen. Se mahdollistaa turvallisen 360° työskentelyalueen jopa 6 metrin säteellä, soveltuen erinomaisesti esimerkiksi kansilaudoitustöihin.

Tutustu tuotteeseen

Alsipercha / Alupercha Turvaorsi + Puristinkiinnike teräspilarille

Alsipercha/Alupercha on teräspilariin kiinnitettävä turvaorsi teollisuuden putoamissuojaukseen. Se tarjoaa laajan työskentelyalueen ja sopii erityisesti rajattuihin tiloihin, kuten suurten koneiden korjaukseen tai lastaukseen.

Tutustu tuotteeseen

Alsipercha / Alupercha Turvaorsi + Kiinnityslevy betonipilariin tai -seinään

Erittäin helposti asennettava turvaorsi henkilökohtaiseen putoamissuojaukseen. Teräsbetonipilariin tai -seinään asennettava kiinnityslevy.

Tutustu tuotteeseen

Alsipercha / Alupercha Turvaorsi + Jalusta

Alupercha on kompakti ja kevyt turvaorsi korkealla työskentelyyn. Kolmijalkajalustaan kiinnitettävä laite tarjoaa 360° suojan jopa 6 metrin säteellä, soveltuen erinomaisesti teollisuuden ja logistiikan tarpeisiin.

Tutustu tuotteeseen

Alsipercha / Alupercha Turvaorsi + Kiinnitystolppa

Erittäin helposti asennettava turvaorsi putoamissuojaukseen kun tilankäyttö on rajattua. Lattiaan kiinnitettävä tolppakiinnitys.

Tutustu tuotteeseen

Alsipercha / Alupercha Turvaorsi ja Lastausjärjestelmä

Erittäin helposti asennettava ja siirrettävä turvaorsi kuorman lastauksen putoamissuojaukseen. Lastausjärjestelmä käyttää ajoneuvon painoa hyväksi putoamissuojauksessa.

Tutustu tuotteeseen

Alsipercha / Alupercha Putoamissuojajärjestelmä kiskolla

Erittäin helposti asennettava ja siirrettävä turvaorsi kuorman lastauksen putoamissuojaukseen. Putoamissuojajärjestelmä kiskolla yhdistää turvaorret toisiinsa, tarjoten liikkuvan putoamissuojan kahdelle.

Tutustu tuotteeseen

Alsipercha / Alupercha Turvaorsi + Siirrettävä jalusta

Alupercha on helposti siirrettävä ja nopeasti asennettava turvaorsi korkealla työskentelyyn. Sen kätevä rakenne mahdollistaa joustavan putoamissuojan teollisuudessa ja huoltotöissä ilman kiinteitä rakenteita.

Tutustu tuotteeseen

Valuholkki - Turvallisuuden kulmakivi korkealla työskentelyssä

Valuholkki on keskeinen osa nykyaikaisia putoamissuojausjärjestelmiä. Tämä näennäisesti yksinkertainen mutta teknisesti hienostunut laite mahdollistaa turvaorsien luotettavan kiinnityksen betonivaluihin, luoden vankan perustan turvalliselle työskentelylle korkealla.

Laaja yhteensopivuus ja joustavuus

Valuholkki erottuu edukseen monipuolisella yhteensopivuudellaan. Se on suunniteltu toimimaan saumattomasti useiden eri turvaorsimallien kanssa, mukaan lukien suositut Alsipercha, Alupercha ja Combisafe Skyreach -järjestelmät. Tämä joustavuus tekee valuholkista erinomaisen valinnan monenlaisiin rakennusprojekteihin, oli kyseessä sitten korkea toimistorakennus tai massiivinen siltahanke.

Tekniset ominaisuudet ja käytännön hyödyt

Valuholkin kestävä rakenne on suunniteltu kestämään rakennustyömaan vaativia olosuhteita. Sen asennus valuun on suoraviivaista ja nopeaa, mikä säästää arvokasta työaikaa ja resursseja. Holkki on optimoitu sopimaan useimpiin markkinoilla oleviin valumuotteihin, mikä lisää sen käytettävyyttä erilaisissa projekteissa ja vähentää tarvetta erillisille, projektispesifisille ratkaisuille.

Turvallisuus prioriteettina

Valuholkin tärkein tehtävä on tarjota vakaa ja luotettava kiinnityspiste turvaorrelle. Tämä mahdollistaa 360 asteen suojauksen työntekijöille, jotka työskentelevät korkealla. Holkin uudelleenkäytettävyys ei ainoastaan tee siitä kustannustehokasta pitkällä aikavälillä, vaan myös vähentää jätettä ja tukee kestävän rakentamisen periaatteita.

Monipuoliset käyttökohteet

Valuholkin käyttömahdollisuudet ovat laajat. Se on erityisen hyödyllinen talonrakennustyömailla, teollisuuskohteissa, pilvenpiirtäjien rakennusprojekteissa ja siltatyömailla. Kaikissa näissä ympäristöissä työturvallisuus on kriittisen tärkeää, ja valuholkki on olennainen osa kokonaisvaltaista turvallisuusstrategiaa.

Osa laajempaa turvallisuusjärjestelmää

On tärkeää ymmärtää valuholkin rooli osana suurempaa kokonaisuutta. Se toimii yhdessä turvaorsien, valjaiden ja muiden putoamissuojausvälineiden kanssa muodostaen kattavan turvaverkon. Tämä kokonaisvaltainen lähestymistapa työturvallisuuteen on välttämätön nykyaikaisilla, yhä korkeammilla ja monimutkaisemmilla työmailla.

Vaikutus työturvallisuuteen ja tehokkuuteen

Valuholkin käyttö ei ainoastaan paranna työturvallisuutta, vaan sillä on myös positiivinen vaikutus työmaan kokonaistehokkuuteen. Kun työntekijät voivat luottaa turvallisuusjärjestelmiin, he voivat keskittyä paremmin työtehtäviinsä. Tämä johtaa parempaan työn laatuun ja nopeampaan projektin etenemiseen.

Valuholkki on siis paljon enemmän kuin pelkkä kiinnityspiste - se on olennainen osa nykyaikaista, turvallista rakennustyömaata. Valitsemalla korkealaatuisen ja yhteensopivan valuholkin, rakennusyritykset voivat merkittävästi parantaa työturvallisuuttaan, tehostaa toimintaansa ja samalla täyttää tiukat turvallisuusmääräykset. Tämä pieni mutta kriittinen komponentti on avainasemassa rakennusalan jatkuvassa pyrkimyksessä kohti turvallisempia työympäristöjä.

Alsipercha suojaputken toleranssit

Valuun asennettava turvaorren valuholkki: Tehokas ratkaisu työturvallisuuden parantamiseen

Työturvallisuus on ensiarvoisen tärkeää rakennustyömailla, erityisesti kun työskennellään korkealla. Valuun asennettava turvaorren valuholkki on keskeinen osa nykyaikaista putoamissuojausjärjestelmää, joka auttaa merkittävästi vähentämään työtapaturmien riskiä.

Mikä on valuholkki ja miten se toimii?

Valuholkki on betonivaluun asennettava kiinnityspiste, johon voidaan turvallisesti kiinnittää putoamissuojauksessa käytettävä turvaorsi. Se asennetaan rakennusvaiheessa betonivaluun, luoden pysyvän ja luotettavan kiinnityspisteen turvaorrelle. Tämä mahdollistaa turvaorren helpon ja nopean kiinnityksen aina kun sitä tarvitaan.

Yhteensopivuus eri järjestelmien kanssa

Yksi valuholkin merkittävimmistä eduista on sen yhteensopivuus useiden tunnettujen turvaorsijärjestelmien kanssa. Se on suunniteltu toimimaan saumattomasti Alsipercha, Alupercha ja Combisafe Skyreach -turvaorsien kanssa. Tämä monipuolisuus tekee siitä joustavan ratkaisun erilaisiin rakennusprojekteihin ja -ympäristöihin.

Valuholkin edut työmaalla

  1. Parempi turvallisuus: Valuholkki mahdollistaa 360 asteen suojauksen, mikä merkittävästi vähentää putoamisriskiä.
  2. Helppokäyttöisyys: Kun valuholkki on asennettu, turvaorren kiinnitys ja irrotus on nopeaa ja yksinkertaista.
  3. Kestävyys: Valmistettu kestävistä materiaaleista, valuholkki on suunniteltu kestämään rakennustyömaan vaativia olosuhteita.
  4. Monikäyttöisyys: Soveltuu käytettäväksi erilaisissa rakennuskohteissa, kuten kerrostaloissa, teollisuushalleissa ja siltatyömailla.

Miksi valita valuholkki?

Valuholkin käyttö on investointi työturvallisuuteen. Se ei ainoastaan täytä lakisääteisiä turvallisuusvaatimuksia, vaan myös tehostaa työntekoa. Kun työntekijät tuntevat olonsa turvalliseksi, he voivat keskittyä paremmin työhönsä, mikä puolestaan voi parantaa työn laatua ja tehokkuutta.

Yhteenveto

Valuun asennettava turvaorren valuholkki on olennainen osa nykyaikaista rakennustyömaan turvallisuusvarustusta. Sen yhteensopivuus eri turvaorsijärjestelmien kanssa, helppokäyttöisyys ja luotettavuus tekevät siitä erinomaisen valinnan rakennusprojekteihin, joissa työturvallisuus on etusijalla. Valuholkin käyttö ei ole vain lakisääteisten velvoitteiden täyttämistä, vaan aktiivista panostamista turvallisempaan työympäristöön.

haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890