RiveStop järjestelmä


Innovatiivinen järjestelmä mullistaa paikallavaluseinien muottisidetankojen työnvaiheet. RivePipe, RiveStop ja RivePlug säästää aikaa ja rahaa.

RivePipe

RivePipe varmistaa täydellisen ja puhtaan reiän muottitangolle. Esivalmistettu RivePipe on aina tasan 90 astetta muottipintaan nähden. Sinun ei tarvitse erikseen lisätä putken päähän kartiota.

Lisäkis RivePipe on saatavilla 100, 120, 150, 180, 200, 240, 250 ja 300mm pituuksissa. Esivalmistettu pituus säästää leikkaamisen työmaalla.

RivePipe on ympäristöystävällinen valinta sillä RivePipe on käytettävissä uudestaan noin. 5 kertaa. RivePipe irroitetaan muottipurun jälkeen yksinkertaisella irroitustyökalulla joka ei vaadi erityistä koulutusta. Työkalulla poistat noin 200 RivePipe muottiputkea tunnissa.

Rivepipe sarja

RiveStop

Patentoitu RiveStop mekaaninen tulppa säilyttää rakenteen vesitiiveyden. CE merkitty RiveStop takaa vesitiiveyden 8 bar saakka. RiveStopilla suojaat myös muilta haitoilta kuten palo, kaasu ja ääni.

RiveStop asennetaan popniittikoneella jonka käyttö ei tarvitse erillistä koulutusta. Säästää aikaa sillä RiveStop tulppia voi asentaa 420 tunnissa.

Rivestop sarja

Perinteinen vedeneristys betoniseinä

RivePlug

Järjestelmän viimeistelee kuitusementistä valmistettu RivePlug. RivePlugilla viimeistelet rakenteen pinnan sileäksi ja tasaiseksi. RivePlug on käytettävissä myös RiveStopinn kanssa.

Nopea asennus sillä RivePlug ei tarvitse liimaa tai muita lisätarvikkeita asennukseen. Innovatiivinen mekaanin laippa varmistaa tulpan paikoilleen.

Riveplug sarja

Työkalut

Rivestop työkalut


LIITTYVÄT TUOTTEETRivestop Läpiviennin tiiviste

Mekaaninen muottisidetangon reikien mekaaninen tiiviste. Todella nopea asennus verrattuna perinteisiin tapoihin tiivistää betonirakenteiden vetotankojen reiät. Vesitiiveys 3-8 bar. Paloluokka E. Kaasutiivis.

Tutustu

Rivepipe uudelleenkäytettävä Välikeputki

Ainutlaatuinen uudelleen käytettävä muottisideputki. Takaa laadukkaan ja tasaisen lopputuloksen betoniseinille. Säästää monta työvaihetta verrattuna perinteisiin muottisideputkiin.

Tutustu

RivePlug Betonitulppa

Yksinkertainen, kestävä ja tehokas ratkaisu betoniseinän reikien tulppaamiseen. Ilman työkaluja tai liimaa asennettava kuitusementtivalmisteinen Riveplug viimeistelee betonirakenteen.

Tutustu


OTA YHTEYTTÄPalvelemme numerossa
0207 430 890