RiveStop järjestelmä


Innovatiivinen järjestelmä mullistaa paikallavaluseinien muottisidetankojen työnvaiheet. RivePipe, RiveStop ja RivePlug säästää aikaa ja rahaa.

Artikkelin sisältö

1. Ratkaisu
2. Hyödyt
3. Tuotteet
4. Tiedostot
5. Ota yhteyttä

RivePipe

RivePipe varmistaa täydellisen ja puhtaan reiän muottitangolle. Esivalmistettu RivePipe on aina tasan 90 astetta muottipintaan nähden. Sinun ei tarvitse erikseen lisätä putken päähän kartiota.

Lisäkis RivePipe on saatavilla 100, 120, 150, 180, 200, 240, 250 ja 300mm pituuksissa. Esivalmistettu pituus säästää leikkaamisen työmaalla.

RivePipe on ympäristöystävällinen valinta sillä RivePipe on käytettävissä uudestaan noin. 5 kertaa. RivePipe irroitetaan muottipurun jälkeen yksinkertaisella irroitustyökalulla joka ei vaadi erityistä koulutusta. Työkalulla poistat noin 200 RivePipe muottiputkea tunnissa.

Rivepipe sarja

RiveStop

Patentoitu RiveStop mekaaninen tulppa säilyttää rakenteen vesitiiveyden. CE merkitty RiveStop takaa vesitiiveyden 8 bar saakka. RiveStopilla suojaat myös muilta haitoilta kuten palo, kaasu ja ääni.

RiveStop asennetaan popniittikoneella jonka käyttö ei tarvitse erillistä koulutusta. Säästää aikaa sillä RiveStop tulppia voi asentaa 420 tunnissa.

Rivestop sarja

RivePlug

Järjestelmän viimeistelee kuitusementistä valmistettu RivePlug. RivePlugilla viimeistelet rakenteen pinnan sileäksi ja tasaiseksi. RivePlug on käytettävissä myös RiveStopinn kanssa.

Nopea asennus sillä RivePlug ei tarvitse liimaa tai muita lisätarvikkeita asennukseen. Innovatiivinen mekaanin laippa varmistaa tulpan paikoilleen.

Riveplug sarja

Työkalut

Rivestop työkalut


LIITTYVÄT TUOTTEETRivestop

HyDra Rivestop on patentoitu mekaaninen järjestelmä vetotangon reikien ilma- ja vesitiiviiseen tiivistämiseen. Mallista riippuen vesitiiveys 3-8 bar asti.

Tutustu

Rivepipe

Rivepipe on ainutlaatuinen irrotettava, uudelleenkäytettävä ja kierrätettävä muottiputki.

Tutustu

RivePlug

Kuitisementti valmisteinen muottisidetangon tulppa. Asennus ilman liimaa tai muita työkaluja

Tutustu


LIITTYVÄT TIEDOSTOTPalvelemme numerossa
0207 430 890