HauCon HA50 GA Vesitiivis jälkiasennettava liikuntasaumalaite

Näytä tuotteet Näytä tiedostot Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

HauCon HA50 GA on jälkiasennettava vesitiivis liikuntasaumalaite, joka soveltuu erityisesti parkkihalleihin ja pihakansiin.

Tekniset tiedot: Pituus 3000 mm | Korkeusvaihtoehdot 25, 60, 100 mm | Sauman leveys 50 mm | Liikevara ±20 mm

Materiaalit: Alumiini | Ruostumaton teräs | Termoplastinen kumi

Ominaisuudet: Jälkiasennus | Vesitiivis rakenne | Vaihdettava kumitiiviste | Kiinnitys betoniruuveilla

Asennus: Asennetaan valun jälkeen varaukseen | Tasataan laastilla haluttuun korkoon | Kumiprofiili kiinnitetään ruuvaamalla terässuojat

HauCon HA50 GA tarjoaa luotettavan ja huollettavan ratkaisun liikuntasaumojen vesitiiviyteen. Sen jälkiasennettavuus ja vaihdettava kumitiiviste tekevät siitä joustavan vaihtoehdon erilaisiin rakenteisiin.

Saatavilla myös lyhyt kumiversio.

Tuotekoodi Nimi Pak. Lisää tarjouspyyntöön
HA50 GA 20-25 Vesitiivis liikuntasaumalaite 25mm, korjaus 3 m
pak
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
HA50 GA 20-60 Vesitiivis liikuntasaumalaite 60mm, korjaus 3 m
pak
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
HA50 GA 20-100 Vesitiivis liikuntasaumalaite 100mm, korjaus 3 m
pak
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

HauCon HA50 GA: Tehokas ratkaisu vesitiiviisiin liikuntasaumoihin

HauCon HA50 GA on suunniteltu vastaamaan haastavien rakenteiden vesitiiviysvaatimuksiin. Tämä jälkiasennettava liikuntasaumalaite soveltuu erinomaisesti parkkihalleihin ja pihakansiin, missä vesitiiviys on kriittisen tärkeää.

Rakenne ja materiaalit

HA50 GA koostuu alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuista osista sekä termoplastisesta kumiprofiilista. Tämä materiaaliyhdistelmä takaa laitteen kestävyyden ja pitkäikäisyyden vaativissakin olosuhteissa. Laite on saatavilla 3000 mm pituisena ja kolmella eri korkeudella: 25, 60 ja 100 mm, mikä mahdollistaa sen käytön erilaisissa rakenteissa.

Toimintaperiaate ja asennus

HA50 GA:n keskiössä on termoplastinen kumiprofiili, joka venyy sauman liikkeiden mukana. Tämä profiili voidaan tarvittaessa limittää kannen vedeneristyksen kanssa, varmistaen täydellisen vesitiiviyden. Laite asennetaan valun jälkeen sille varattuun tilaan, ja se tasataan haluttuun korkoon erityisellä tasauslaastilla (Velosit RM 205). Kiinnitys tapahtuu betoniruuveilla, mikä tekee asennuksesta nopeaa ja varmaa.

Huollettavuus ja kestävyys

Yksi HA50 GA:n merkittävistä eduista on sen helppo huollettavuus. Jos kumisauma vahingoittuu käytössä, se voidaan vaihtaa uuteen ilman koko laitteen purkamista. Tämä tapahtuu yksinkertaisesti irrottamalla teräksiset suojat ja vaihtamalla kumiprofiili. Tällainen ominaisuus pidentää laitteen käyttöikää huomattavasti ja vähentää huoltokustannuksia pitkällä aikavälillä.

Käyttökohteet ja hyödyt

HauCon HA50 GA soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa vesitiiviyden lisäksi vaaditaan kestävyyttä ja huollettavuutta. Parkkihalleissa ja pihakansilla laite suojaa alapuolisia rakenteita kosteudelta ja samalla sallii rakenteiden luonnolliset liikkeet. Sen jälkiasennettavuus tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon myös saneerauskohteisiin.

HA50 GA:n käyttö vähentää merkittävästi vesivuotojen riskiä ja sitä kautta kalliiden vesivahinkojen todennäköisyyttä. Lisäksi sen kestävä rakenne ja helppo huollettavuus takaavat, että liikuntasauma pysyy toimintakuntoisena vuosia asennuksen jälkeen.

Tuotenimi Pituus (mm) Sauman leveys (mm) Liikevara (mm) Korkeus (mm)
HA50 GA 20-25 3000 50 +-20 25
HA50 GA 20-60 3000 50 +-20 60
HA50 GA 20-100 3000 50 +-20 100

Raide-jokeri - Roihupellon Raitovaunuvarikko

Lue lisää

Kaupunkikeskus Lippulaiva

Lue lisää
haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890