Schöck Isokorb® T tyyppi S on rakenteellinen ankkuri kylmäsiltojen katkaisemiseksi ulkonevien teräspalkkien liitoksissa rakennusten teräsrakenteisiin. Elementin eristyspaksuus on 80 mm.

Schöck Isokorb® T tyyppi S on modulaarinen järjestelmä, ja eristyselementti on helppo koota halutun korkeuden ja vastaanotettavien voimien perusteella. Elementti ottaa vastaan suuria sallittuja voimia ja siirtää momentit, leikkausvoimat, puristusvoimat ja vetovoimat. Tämä lämmöneristyselementti soveltuu sekä uudisrakentamiseen että korjausrakentamiseen.

Schöck Isokorb® T tyyppi S on helppo ankkuroida ylälaattojen päälle ja niiden väliin, ja se voidaan liittää kaikkiin yleisiin teräsprofiileihin. Elementti takaa teräsparvekkeiden ja -luhtikäytävien kestävän ankkuroinnin ja estää tarpeettoman lämpöhäviön ja kylmäsillat.

Isokorb® T tyyppi S voidaan koota eri korkuisista moduuleista.

Lisätietoa meidän projektipalvelustamme missä laskemme ja mitoitamme sopivat osat projektillenne, saatte lähettämällä S-postia: info@haucon.fi tai soittamalla meidän Schöck asiantuntijallemme Lennart Söderströmille +358 400 774 776

haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890