Keitä me olemme?

Vuonna 1988 perustettu HauCon-ryhmä on yksi Pohjoismaiden johtavista betonirakentamisen erikoistuotteiden ja teknisten ratkaisujen toimittajista. Tärkeimpiä asiakkaitamme ovat rakennusteollisuus sekä elementtitehtaat. Itsenäiset ja paikallisesti omistetut yksiköt toimivat Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Lisäksi teemme kiinteää yhteistyötä ruotsalaisen Hydratec Scandinavian kanssa. Yhteensä henkilöstöä on kaikissa Pohjoismaissa noin 100 ja liikevaihto yli 100 miljoonaa euroa. Suomessa olemme toimineet vuodesta 2012 alkaen.

Vahvuutena pohjoismainen yhteistyö

HauConin tarinan sai Suomessa alkunsa perustajien halusta kehittää toimintamalleja ja löytää markkinoiden parhaita uusia ratkaisuja. Niitä ovat tuotteet, jotka ovat laadukkaita ja samaan aikaan nopeuttavat läpimenoaikoja, mikä tuo urakkakohteissa kokonaissäästöjä.

Pohjoismainen yhteistyö luo vahvan alustan toiminnalle. Olemme Suomessa osa isompaa osto-organisaatiota ja pystymme tarjoamaan kattavan valikoiman alan parhaita tuotemerkkejä kilpailukykyisin ehdoin.

Helpotamme suunnittelijoiden työtä

Palvelulupauksemme perustuu haluun ja kykyyn auttaa jokaista asiakasta optimaalisen ratkaisun löytämisessä. Pohjoismaisessa verkostossamme on todella paljon kokemusta erilaisista haastavistakin rakennuskohteista ml. tunnelit, sillat ja metrotyömaat. Vertaamme ja jaamme säännöllisesti osaamista ja tietoa tekniikoista ja uusista innovaatioista.

Tuotevastaavamme antavat jo heti suunnittelun alussa erilaiset toteutusvaihtoehdot vertailtavaksi, mikä helpottaa kaiken kokoisten urakoiden toteuttamista. Lisäksi asiakkaamme saavat joistakin tuoteryhmistä käyttöönsä kohdetta varten räätälöidyt tarkat tekniset laskelmat. Meillä on hyvät suhteet useisiin ulkomaisiin tuotevalmistajiin ja mitoituksessa ja laskennassa käytössä toimijoiden itselleen kehittämiä ohjelmia.

Koulutamme ja tuemme urakan valmistumiseen asti

Meillä asiakastuki tarkoittaa kirjaimellisesti alusta loppuun mukana kulkevaa asiantuntija-apua.

Vielä kohteessa varmistamme, että kaikki toimii myös asennusvaiheessa kuten on suunniteltu ja luvattu. Koulutamme rakennusliikkeiden omaa henkilökuntaa asentamaan uudet tuotteet, jolloin onnistuminen on varmoissa käsissä. Meiltä löytyy myös yhteistyökumppaneita, joilla on vuosien kokemus asennuksista.

Suomessa HauCon sijaitsee Espoossa osoitteessa Mikkelänkallio 5. Sieltä löytyy myös noutovarastomme. Jos sinulla on kysyttävää, tai tarvitset neuvoja betonirakentamisen erikoistuotteisiin liittyen, ota yhteyttä numeroon 0207 430 890 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@haucon.fi

Tervetuloa käymään ja tutustumaan meihin, palveluihimme ja tuotteisiimme!

Gomera e

Palvelemme numerossa
0207 430 890