VELOSIT® PR 303 | 2-komponentti epoksi primeri vaativille alustoille

Käyttökohteet: Metalli | Hartsilattiat | Polyurea | Betoni | Muuraus | Asfaltti | Toimii höyrynsulkuna

Ominaisuudet: Liuotinvapaa | Alhainen viskositeetti | Pigmentoitu näkyvyyden parantamiseksi | Soveltuu vaaka- ja pystysuorille pinnoille

Tekniset tiedot: Menekki: 0,6 kg/m² | Jalankulku sallittu: 8 h jälkeen | Päällystettävissä: 6 h jälkeen

Levitysmenetelmät: Sivellin | Tela

Standardit: EN 1504-2

Erityisominaisuudet: Soveltuu useille vaativille alustatyypeille | Toimii höyrynsulkuna | 2-komponenttinen epoksipohjainen koostumus

Pakkaus ja varastointi: Alkuperäispakkaus | Säilytys: Kuiva paikka, 5-35 °C, suojattuna auringonvalolta | Säilyvyys: 24 kk

Tuotekoodi Nimi Pak. Lisää tarjouspyyntöön
pr303 VELOSIT® PC 303 A+B 2-komponentti epoksi primeri ja höyrynsulku 25kg 1 astia
astia
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Katso myös

VELOSIT® CP 201 Pohjustusaine

Sementtipohjainen korroosionestoprimeri. Suoja- ja pohjamaali betoni- ja muurausalustoille.

Tutustu tuotteeseen

VELOSIT® PR 303 Pohjustusaine

Liuotinvapaa universaali 2- komponentti Epoksi primeri. Suunniteltu kosteille alustoille ja muille vaativille alustoille.

Tutustu tuotteeseen

VELOSIT® PR 303: Huippuluokan 2-komponentti epoksiprimeri vaativiin kohteisiin

VELOSIT® PR 303 on edistyksellinen 2-komponenttinen epoksiprimeri, joka tarjoaa erinomaisen ratkaisun vaativimpiin pohjustuskohteisiin. Tämä monipuolinen ja tehokas tuote on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen rakentamisen korkeimpiin vaatimuksiin, erityisesti kohteissa, joissa tarvitaan erinomaista tartuntaa ja kosteussuojaa.

PR 303 erottuu edukseen monipuolisuudellaan. Se soveltuu erinomaisesti useille erilaisille pinnoille, kuten metalli-, hartsilattia-, polyurea-, betoni-, muuraus- ja asfalttialustoille. Tämä laaja käyttöalue tekee PR 303:sta ihanteellisen valinnan niin teollisuusrakentamiseen, julkisiin tiloihin kuin vaativiin saneerauskohteisiinkin.

Yksi PR 303:n merkittävimmistä ominaisuuksista on sen toiminta höyrynsulkuna. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä kohteissa, joissa kosteuden hallinta on kriittistä. Höyrynsulkuna toimiessaan PR 303 estää tehokkaasti kosteuden nousun alustasta, mikä voi olla ratkaiseva tekijä monien pintamateriaalien pitkäaikaiskestävyyden kannalta.

VELOSIT® PR 303 on liuotinvapaa, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen ja turvallisen käyttää. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä sisätiloissa työskenneltäessä ja kohteissa, joissa ilmanlaatu on kriittinen tekijä. Tuotteen alhainen viskositeetti varmistaa helpon levitettävyyden ja tasaisen peiton.

PR 303 on pigmentoitu näkyvyyden parantamiseksi, mikä helpottaa työn laadun valvontaa ja varmistaa tasaisen levityksen. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen laajoissa kohteissa ja vaativissa olosuhteissa.

Tuotteen monipuolisuutta lisää sen soveltuvuus sekä vaaka- että pystysuorille pinnoille. Tämä mahdollistaa PR 303:n käytön monenlaisissa rakenteissa ja yksityiskohdissa, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan monimutkaisiin projekteihin.

VELOSIT® PR 303:n suorituskyky on erinomainen. Se mahdollistaa jalankulun käsitellyllä pinnalla jo 8 tunnin kuluttua levityksestä, ja pinta voidaan päällystää jopa 6 tunnin kuluttua asennuksesta. Tämä nopea kuivuminen ja käyttöönotto nopeuttavat projektien etenemistä ja vähentävät odotusaikoja.

Tuote täyttää EN 1504-2 standardin vaatimukset, mikä takaa sen laadukkuuden ja soveltuvuuden vaativimpiinkin kohteisiin. PR 303:n menekki on noin 0,6 kg/m², mikä tekee siitä kustannustehokkaan valinnan suuriinkin projekteihin.

Tuotteen varastointi on helppoa, sillä sitä voidaan säilyttää avaamattomana alkuperäispakkauksessa jopa 24 kuukautta 5-35 °C:n lämpötilassa kuivassa tilassa, suojattuna auringonvalolta. Tämä pitkä säilyvyysaika tekee PR 303:sta erinomaisen valinnan sekä suuriin rakennusprojekteihin että pienempiin erikoiskohteisiin.

VELOSIT® PR 303 on erinomainen valinta, kun tarvitaan huippuluokan epoksiprimeria vaativiin kohteisiin. Sen erinomainen tartunta, höyrynsulkuominaisuudet ja monipuolinen käytettävyys tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun kohteisiin, joissa vaaditaan parasta mahdollista suorituskykyä. Valitsemalla VELOSIT® PR 303:n varmistat laadukkaan pohjan pintamateriaaleille ja parhaan mahdollisen lopputuloksen vaativimmissakin projekteissa.

  PR 303
Menekki 0,6 kg/m2, kvartsihiekka 0,8 kg/m2
Sekoitussuhde  1:1 A ja B
Työskentelyaika  35 min
Käyttölämpötila 10 - 35 °C
Kuivumisaika 6h
Kävelykelpoinen 8h 
Sideaine  Epoksi
Tatuntalujuus  2,9 MPa
Puristuslujuus  -
Puristuslujuus 28 vrk  - 
Taivutuslujuus  - 
Taivutuslujuus 28 vrk  - 
Väri Hopean harmaa ja keltainen 
Varastointi Avaavattomana kuivassa tilassa auringolta suojassa 24 kk 5- 25 °C
Pakkaus  A: 21,7 kg, B: 3,3 kg
Luokitus  - 
Paloluokka
haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890