IBS:n irrotettavat tulvasuojamuurit pelastavat ihmishenkiä, suojelevat kaupunkeja, maisemia ja teollisuuslaitoksia kaikkialla maailmassa. 

Tukeva rakenne, kestää virtaavien esineiden kuten tukkien, puunrunkojen törmäyksen.

Pysyvä tulvasuojajärjestelmä, paikkoihin jossa on usein tulvia, suuret aallot tai suuret vuorovesierot. Soveltuu erinomaisesti myös kohteisiin, jossa kasaaminen ja purkaminen on liian kallista eikä sitä voida tehdä riittävän nopeasti. Erittäin kestävä lasiseinä aiheuttaa mahdollisimman pienen häiriön näkyvään maisemaan, mahdollistaen kuitenkin kestävän ja pitkäikäisen tulvasuojauksen.

Tuotekoodi Nimi Pak. Lisää tarjouspyyntöön
35021 Ympäristön pysyvä lasinen tulvasuoja 1 järj.
järj.
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Katso myös

Ympäristön irrotettava tulvasuoja

Ympäristön irrotettava tulvasuojausjärjestelmä.

Tutustu tuotteeseen

Ympäristön liikuteltava tulvasuoja

Ympäristön liikuteltava tulvasuojajärjestelmä. Soveltuu esimerkiksi lyhytaikaiseen ja äkilliseen tulvasuojaukseen.

Tutustu tuotteeseen

Pysyvän tulvasuojauksen edut: 

  • Järjestelmä on suunniteltu yksilöllisesti kuhunkin projektiin kuormituksen, geometrian jne. Suhteen. Paras tulvasuoja.
  • Järjestelmä on valmistettu alumiinista, joten sitä on nopea ja helppo käsitellä 
  • Lasiseinät ei peitä ympäristöä ja näkymää
  • Tukeva rakenne, kestää virtaavien esineiden törmäyksen
  • Soveltuu erinomaisesti kohteisiin, jossa kasaaminen ja purkaminen on liian kallista eikä sitä voida tehdä riittävän nopeasti

Materiaalit

  • Ankkurointitolpat ovat valmistettu puristetuista alumiiniprofiileista
  • Tiivisteet: EPDM(Saatavilla myös PVC-vaahto)

Materiaaleilla erittäin pitkä käyttöikä jos varastoidaan oikein.

Katastrofien ehkäisyyn käytettävä lasi on tavallisesti joko float-lasi tai yksiruutuinen turvalasi (tunnetaan saksalaisilla alkukirjaimillaan "ESG"). ESG: n taivutuslujuus on normaalisti neljä-viisi kertaa suurempi kuin floatlasin. Jos liiallinen rasitus aiheuttaa sen rikkoutumisen, se hajoaa - toisin kuin kellua lasimuruisiksi, löysästi liittyneiksi hiukkasiksi, joilla on vähän teräviä reunoja. Kummankin tyyppisiä lasityyppejä voidaan toimittaa 4, 5, 6, 8, 10, 12, 15 ja 19 mm paksuisina.

Käytettyjen lasielementtien vaaditun kantokyvyn saavuttamiseksi työskentelemme laminoidun turvalasin kanssa, joka koostuu kahdesta tai useammasta paneelista ja välikerroksista läpinäkyvästä, repäisynkestävästä polyvinyylibutyraalikalvosta (PVB).

Runkorakenne koostuu puristetuista pitkistä profiileista, jotka on valmistettu AlMgSi: stä ja painetulla EPDM-tiivisteellä. Runkorakenne pitää lasin reunat kahdesta, kolmesta tai neljästä sivusta. Yläreuna on suojattu peittävällä kattorakenteella.  Tällä tavalla kiinnitettyä lasilevyä pidetään kahdella kelluvalla pylväällä. Tiiviste- / runkorakenne on suunniteltu mahdollistamaan yksittäisten ruutujen vaivaton vaihtaminen. Se mahdollistaa myös kehyksen uudelleenkäytön. Pylväät kiinnitetään painovoiman avulla betonattuihin ankkurilevyihin (valmistettu materiaalista 1.4301), jotka siirtävät kuorman perustusrakenteeseen.

Järjestelmäversiot

Lasielementtejä voidaan toimittaa 1,75 - 2,5 metrin levyisinä ja 0,8 - 1,2 m korkeuksina.

Voit valita tavallisesta laminoidusta tai karkaistusta laminoidusta lasista, paksuus 4-19 mm.

haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890