HauCon HA51 GA Vesitiivis liikuntasaumalaite

Näytä tuotteet Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

HauCon HA51 GA on valuun asennettava vesitiivis liikuntasaumalaite, joka soveltuu erityisesti parkkihalleihin ja pihakansiin.

Tekniset tiedot: Pituus 3000 mm | Korkeus 57 mm | Sauman leveys 50 mm | Liikevara ±20 mm

Materiaalit: Alumiini | Ruostumaton teräs | EPDM-kumi

Ominaisuudet: Asennetaan ennen valua | Vesitiivis rakenne | Vaihdettava kumitiiviste | Muunneltavat tyssätapit

Asennus: Asennetaan raudoituksen ja laudoituksen aikana | Asennustuet poistetaan valun kovettumisen jälkeen | Tyssätapit asennettavissa 45 tai 90 asteen kulmaan

HauCon HA51 GA tarjoaa joustavan ja kestävän ratkaisun liikuntasaumojen vesitiiviyteen. Sen muunneltavuus ja vaihdettava kumitiiviste tekevät siitä sopivan vaihtoehdon erilaisiin rakenteisiin, mukaan lukien matalat laatat.

Tuotekoodi Nimi Pak. Lisää tarjouspyyntöön
HA51 GA 20-57 Vesitiivis liikuntasaumalaite 57mm, liikuteltavat tyssätapit 3 m
pak
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

HauCon HA51 GA: Monipuolinen vesitiivis liikuntasaumalaite

HauCon HA51 GA on suunniteltu vastaamaan vaativien rakenteiden vesitiiviysvaatimuksiin. Tämä valuun asennettava liikuntasaumalaite soveltuu erinomaisesti parkkihalleihin ja pihakansiin, joissa vesitiiviys on ensiarvoisen tärkeää.

Rakenne ja materiaalit

HA51 GA koostuu alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuista osista sekä venyvästä EPDM-kumiprofiilista. Tämä materiaaliyhdistelmä takaa laitteen kestävyyden ja joustavuuden vaativissakin olosuhteissa. Laite on 3000 mm pitkä ja 57 mm korkea, mikä tekee siitä sopivan monenlaisiin rakenteisiin.

Toimintaperiaate ja asennus

HA51 GA:n keskiössä on venyvä EPDM-kumiprofiili, joka mukautuu sauman liikkeisiin. Laite asennetaan ennen valua, raudoituksen ja laudoituksen aikana. Asennuksen yhteydessä käytetään asennustukia, jotka poistetaan valun kovettumisen jälkeen. Tämä menetelmä varmistaa laitteen oikean asemoinnin ja toimivuuden.

Muunneltavuus ja joustavuus

Yksi HA51 GA:n merkittävistä eduista on sen muunneltavuus. Laitteen tyssätapit voidaan asentaa joko 45 tai 90 asteen kulmaan. Tämä ominaisuus mahdollistaa laitteen asennuksen myös matalaan laattaan, mikä lisää sen käyttömahdollisuuksia erilaisissa rakenteissa.

Huollettavuus ja kestävyys

HA51 GA on suunniteltu pitkäikäiseksi ja helposti huollettavaksi. Jos kumisauma vahingoittuu käytössä, se voidaan vaihtaa uuteen ilman koko laitteen purkamista. Vaihto tapahtuu irrottamalla asennusraudat ja tiivistämällä uuden kumin liitoskohdat liimalla ja massalla. Tämä ominaisuus pidentää laitteen käyttöikää merkittävästi ja vähentää huoltokustannuksia pitkällä aikavälillä.

Käyttökohteet ja hyödyt

HauCon HA51 GA soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa vesitiiviyden lisäksi vaaditaan joustavuutta ja huollettavuutta. Parkkihalleissa ja pihakansilla laite suojaa alapuolisia rakenteita kosteudelta ja samalla sallii rakenteiden luonnolliset liikkeet. Sen asentaminen valuun varmistaa tiiviin ja kestävän liitoksen rakenteeseen.

HA51 GA:n käyttö vähentää merkittävästi vesivuotojen riskiä ja sitä kautta kalliiden vesivahinkojen todennäköisyyttä. Lisäksi sen muunneltava rakenne ja helppo huollettavuus takaavat, että liikuntasauma pysyy toimintakuntoisena vuosia asennuksen jälkeen, sopeutuen erilaisiin rakenteellisiin vaatimuksiin.

Tuotekoodi Pituus (mm) Sauman leveys (mm) Liikevara (mm) Laitteen leveys (mm) Asennus-syvyys (mm)
HA51 GA 20-57 3000 38 +-20 99 57
haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890