VELOSIT® SC 242 | Käyttövalmis sementtipohjainen lattiavalumassa - Pinnoitettavissa 24 tunnissa

Käyttökohteet: Sisä- ja ulkokäyttöön | Märkätilat kaatoihin | Kelluvat laatat | Kiinnivalut | Lattiakorjaukset ja -uusimiset | Lattialämmitysjärjestelmät

Ominaisuudet: Nopea lujuudenkehitys | Kutistumakompensaatio | Vähäinen halkeilu | Monipuolinen asennus | Pinnoitettavissa 24 h jälkeen

Tekniset tiedot: Asennuspaksuus: 10-100 mm | Pinnoitettavissa: 24 h jälkeen | Menekki: 1,97 kg/m²/mm

Levitysmenetelmät: Lasta | Sopiva pumppu

Standardit: EN 13813 C50-F7

Erityisominaisuudet: Ihanteellinen aikakriittisiin projekteihin | Soveltuu eristeen tai kalvon päälle asennettavaksi | Helppo sekoittaa työmaalla

Pakkaus ja varastointi: 20 kg säkki | Säilytys: Kuiva paikka, 5-35 °C | Säilyvyys: 12 kk

Alustan esikäsittely: VELOSIT® CP 201 (betonialusta) | VELOSIT® PR 303 (teräsalusta)

Tuotekoodi Nimi Pak. Lavalla Lisää tarjouspyyntöön
sc242 VELOSIT® SC 242 Käyttövalmis sementtipohjainen lattiavalumassa 10-100mm 20kg 20 säkki 48 säkki
säkki
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Katso myös

VELOSIT® PA 911 Pohjustusaine

Universaali akryylipohjainen primeri. Kuivalle betonille, muuraukselle tai kipsilevylle. Sitoo pölyä. Kuivumisaika 1 - 2 tuntia.

Tutustu tuotteeseen

VELOSIT® PR 303 Pohjustusaine

Liuotinvapaa universaali 2- komponentti Epoksi primeri. Suunniteltu kosteille alustoille ja muille vaativille alustoille.

Tutustu tuotteeseen

VELOSIT® SL 501 Lattiatasoite

Taloudellinen sementtipohjainen itsetasoittuva lattiatasoite. Sisä- ja ulkokäyttöön. 30MPa loppulujuus. 3 mm - 38 mm asennuspaksuus.

Tutustu tuotteeseen

VELOSIT® SL 502 Lattiatasoite

Universaali sementtipohjainen itsetasoittuva lattiatasoite. Sisä- ja ulkokäyttöön. 50 MPa loppulujuus. 3 mm - 38 mm asennuspaksuus.

Tutustu tuotteeseen

VELOSIT® SL 503 Lattiatasoite

Kovan kulutuksen lattioille sementtipohjainen itsetasoittuva lattiatasoite. Sisä- ja ulkokäyttöön. 60 MPa loppulujuus. 3 mm - 38 mm asennuspaksuus.Kulutuskestävyysluokitus: AR1.

Tutustu tuotteeseen

VELOSIT® SL 507 Lattiatasoite

Erityisen kovan kulutuksen lattioille sementtipohjainen itsetasoittuva lattiatasoite. Sisä- ja ulkokäyttöön. 50 MPa loppulujuus. 6 mm - 38 mm asennuspaksuus.

Tutustu tuotteeseen

VELOSIT® SC 244 Lattiavalumassa

Käyttövalmis sementtipohjainen juokseva lattiavalumassa. Sisä- ja ulkokäyttöön. 50 MPa loppulujuus. 10 mm - 120 mm asennuspaksuus. Kelluvat laatat ja lattialämmitykselle.

Tutustu tuotteeseen

VELOSIT® SC 242: Nopeasti pinnoitettava sementtipohjainen lattiavalumassa

VELOSIT® SC 242 on edistyksellinen sementtipohjainen lattiavalumassa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ratkaisun nopeaa pinnoitusta vaativiin projekteihin. Tämä innovatiivinen tuote on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen rakentamisen haasteisiin, joissa aika on kriittinen tekijä.

SC 242 soveltuu erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan erilaisiin rakennuskohteisiin. Sen erityinen vahvuus on nopea pinnoitettavuus - lattia on valmis seuraavaan työvaiheeseen tai pinnoitukseen jo 24 tunnin kuluttua asennuksesta. Tämä ominaisuus tekee SC 242:sta ihanteellisen valinnan aikakriittisiin projekteihin, joissa nopea eteneminen on avainasemassa.

Tuotteen monikäyttöisyys näkyy sen soveltuvuudessa erilaisiin kohteisiin:

  1. Märkätilat, joissa tarvitaan kaatoja
  2. Kelluvat laatat, jotka asennetaan eristeen tai kalvon päälle
  3. Kiinnivalut
  4. Lattiakorjaukset ja -uusimiset
  5. Lattialämmitysjärjestelmien asennus

VELOSIT® SC 242:n erinomainen suorituskyky perustuu sen ainutlaatuiseen koostumukseen. Tuote on suunniteltu kutistumakompensoiduksi, mikä minimoi halkeamien muodostumisen ja takaa tasaisen, kestävän lopputuloksen. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä lattialämmitysjärjestelmien asennuksessa ja muissa kohteissa, joissa lattian tasaisuus ja eheys ovat kriittisiä.

SC 242 täyttää EN 13813 luokan C50-F7 vaatimukset, mikä takaa sen soveltuvuuden vaativimpiinkin kohteisiin. Tuotteen korkea puristuslujuus (50 MPa) ja taivutuslujuus (7 MPa) varmistavat lattian kestävyyden ja pitkäikäisyyden.

Asennuksen helppous on yksi SC 242:n merkittävistä eduista. Tuote sekoitetaan helposti työmaalla ja se voidaan levittää joko lastalla tai sopivalla pumpulla. Tämä joustavuus mahdollistaa tehokkaan työskentelyn erilaisissa olosuhteissa ja erikokoisissa projekteissa. Asennuspaksuus voi vaihdella 10 mm:stä 100 mm:iin, mikä mahdollistaa tuotteen käytön monenlaisissa kohteissa.

VELOSIT® SC 242:n nopea lujuudenkehitys mahdollistaa nopean työskentelyn. Jalankulku on mahdollista jo muutaman tunnin kuluttua asennuksesta, mikä nopeuttaa projektin etenemistä ja vähentää odotusaikoja.

Tuotteen varastointi on helppoa, sillä sitä voidaan säilyttää kuivassa paikassa 5-35°C lämpötilassa jopa 12 kuukautta. Tämä pitkä säilyvyysaika tekee SC 242:sta erinomaisen valinnan sekä suuriin rakennusprojekteihin että pienempiin remontteihin.

VELOSIT® SC 242 on erinomainen valinta, kun tarvitaan nopeasti pinnoitettavaa, kestävää ja monipuolista lattiavalumassaa. Sen nopea kuivuminen, erinomainen työstettävyys ja korkea lujuus tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun niin uudisrakentamiseen kuin vaativiin saneerauskohteisiinkin. Valitsemalla VELOSIT® SC 242:n varmistat laadukkaan ja nopean pohjan, joka mahdollistaa projektin tehokkaan etenemisen ja vastaa nykyaikaisen rakentamisen tiukkoihin aikatauluvaatimuksiin.

Menekki 1,97 kg/m2/mm
Kerrospaksuus 10 mm - 100 mm
Sekoitussuhde 1,4 - 1,8 l per 20 kg
Työskentelyaika 45 min
Käyttölämpötila 10 - 35 °C
Päällystettävissä Laatoitettavissa 6h, kosteudelle herkät pinnoitteet 24h
Kävelykelpoinen 4h
Sideaine Sementti
Lisäaine -
Tartuntalujuus 1,6 Mpa
Puristuslujuus 6h, 12 Mpa
Puristuslujuus, 28 vrk 51 Mpa
Taivutuslujuus 6h, 2 mpa
Taivutuslujuus 28 vrk 7 mpa
Kutistuma 0,2 mm/m
Kulutuskestävyys -
pH -
Väri Harmaa
Varastointi Avaavattomana kuivassa tilassa auringolta suojassa 12 kk 5- 35 °C
Pakkaus 20 kg
Luokitus C50-F7
Paloluokka A1

Tekninen Käyttöohje

EPD

Käyttöturvallisuustiedote

haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890