Lasikuitukomposiitista valmistettu Schöck Isolink® -julkisivuankkuri korvaa tuulettuvien julkisivujen perinteisen ankkuroinnin, johon käytetään metallia. Lasikuitukomposiitin käyttö antaa ankkurille poikkeukselliset lämmöneristysominaisuudet. Isolink®-ankkurin vähäinen lämmönjohtavuus estää kylmäsillat julkisivuissa.

Valmistukseen käytetyllä lasikuitukomposiitilla on erittäin suuri vetolujuus (60 000 N/mm2), ja lisäksi se on korroosionkestävää. Ankkuri on helppo kiinnittää taustalla olevaan rakenteeseen poraamalla ja liimaamalla. Lisäksi ankkuri sopii kaikentyyppisiin eristysmateriaaleihin. Sen takia Isolink®-ankkuria on helppo käsitellä työmaalla, ja se on erittäin taloudellinen julkisivuratkaisu.

Schöck Isolink® TA-S -ankkurissa on teräksinen kierrepää, jolla se voidaan asentaa kaikentyyppisiin julkisivujärjestelmiin. Haluttu julkisivujärjestelmä voidaan kiinnittää julkisivuankkureihin suoraan ja epäsuorasti. Voit siis suunnittelijana ja rakentajana valita vapaasti julkisivujärjestelmän ja viimeistelyn. Lisäksi voit olla varma siitä, että liitoksessa ei ole kylmäsiltoja.

Nykyisissä julkisivuille asetetuissa vaatimuksissa (Rc = 4,5) puolet koko lämpöhäviöstä aiheutuu usein metallisesta julkisivuankkuroinnista. Tämän lämpöhäviön kompensoimiseksi käytetään yleensä paksumpaa eristystä. Schöck Isolink® -julkisivuankkuria käytettäessä tämä ylikompensointi ei ole enää tarpeen. Ankkurin hyvä lämmöneristys takaa, että julkisivu voidaan toteuttaa jopa 50 % ohuempana. Sillä tavalla saavutetaan suurempi huoneistoala ja enemmän myytävää pinta-alaa.

haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890