VELOSIT® SL 503 | Kovan kulutuskeston omaava sementtipohjainen itsetasoittuva lattiatasoite

Käyttökohteet: Sisä- ja ulkokäyttöön | Varastot | Teollisuusrakennukset | Kovan kulutuskestävyyden vaativat lattiat

Ominaisuudet: Minimaalinen kutistuminen | Erinomainen notkeus | Nopea ilman vapautuminen | Nopea lujuudenkehitys | Korkea kulutuskestävyys (AR1)

Tekniset tiedot: Väri: Betonin vaaleanharmaa | Menekki: 1,75 kg/mm/m² | Asennuspaksuus: 3-38 mm | Työstöaika: 30-40 min | Jalankulku sallittu: 3 h jälkeen | Trukkiliikenne: 16 h jälkeen

Levitysmenetelmät: Harava | Piikkirissa | Pumppauslaite

Standardit: EN 13813 CT-C60-F7 | Kulutuskestoluokka AR1

Lujuudenkehitys: 20 MPa (4 h) | 60 MPa (28 pv, loppulujuus)

Pakkaus ja varastointi: 20 kg säkki | Säilytys: Kuiva paikka, 5-35°C | Säilyvyys: 12 kk

Alustan esikäsittely: VELOSIT® PA 911 tai VELOSIT® PR 303 (riippuen alustan vaativuudesta)

Tuotekoodi Nimi Pak. Lavalla Lisää tarjouspyyntöön
sl503 VELOSIT® SL 503 Itsetasoittuva luja pinnoite 20kg 1 säkki 48 säkki
säkki
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Katso myös

VELOSIT® PA 911 Pohjustusaine

Universaali akryylipohjainen primeri. Kuivalle betonille, muuraukselle tai kipsilevylle. Sitoo pölyä. Kuivumisaika 1 - 2 tuntia.

Tutustu tuotteeseen

VELOSIT® PR 303 Pohjustusaine

Liuotinvapaa universaali 2- komponentti Epoksi primeri. Suunniteltu kosteille alustoille ja muille vaativille alustoille.

Tutustu tuotteeseen

VELOSIT® SL 501 Lattiatasoite

Taloudellinen sementtipohjainen itsetasoittuva lattiatasoite. Sisä- ja ulkokäyttöön. 30MPa loppulujuus. 3 mm - 38 mm asennuspaksuus.

Tutustu tuotteeseen

VELOSIT® SL 502 Lattiatasoite

Universaali sementtipohjainen itsetasoittuva lattiatasoite. Sisä- ja ulkokäyttöön. 50 MPa loppulujuus. 3 mm - 38 mm asennuspaksuus.

Tutustu tuotteeseen

VELOSIT® SL 507 Lattiatasoite

Erityisen kovan kulutuksen lattioille sementtipohjainen itsetasoittuva lattiatasoite. Sisä- ja ulkokäyttöön. 50 MPa loppulujuus. 6 mm - 38 mm asennuspaksuus.

Tutustu tuotteeseen

VELOSIT® SC 244 Lattiavalumassa

Käyttövalmis sementtipohjainen juokseva lattiavalumassa. Sisä- ja ulkokäyttöön. 50 MPa loppulujuus. 10 mm - 120 mm asennuspaksuus. Kelluvat laatat ja lattialämmitykselle.

Tutustu tuotteeseen

VELOSIT® SC 242 Lattiavalumassa

Käyttövalmis sementtipohjainen lattiavalumassa. Sisä- ja ulkokäyttöön. 50 MPa loppulujuus. 10 mm - 100 mm asennuspaksuus. Kelluvat laatat ja lattialämmitykselle.

Tutustu tuotteeseen

VELOSIT® SL 503: Huippuluokan ratkaisu kovan kulutuksen lattioille

VELOSIT® SL 503 on edistyksellinen sementtipohjainen itsetasoittuva lattiatasoite, joka on suunniteltu erityisesti kovan kulutuksen lattioille. Tämä huippuluokan tuote tarjoaa erinomaisen ratkaisun sekä sisä- että ulkotilojen vaativimpiin lattiakohteisiin, joissa tarvitaan poikkeuksellista kestävyyttä ja suorituskykyä.

SL 503 on ihanteellinen valinta erityisesti varastoihin ja teollisuusrakennuksiin, joissa vaaditaan korkeaa kulutuskestävyyttä. Sen erinomainen kestävyys tekee siitä myös loistavan vaihtoehdon julkisiin tiloihin, kauppakeskuksiin ja muihin kovan käytön kohteisiin.

Tuotteen yksi merkittävimmistä ominaisuuksista on sen poikkeuksellisen nopea lujuudenkehitys. VELOSIT® SL 503 saavuttaa hämmästyttävän 20 MPa puristuslujuuden jo 4 tunnissa, ja sen loppulujuus on jopa 60 MPa 28 päivän kuluessa. Tämä nopea lujuudenkehitys mahdollistaa jalankulun tasoitteen päällä jo 3 tunnin kuluttua asennuksesta, ja mikä vielä merkittävämpää, trukkiliikenne on mahdollista jo 16 tunnin jälkeen. Tämä nopeuttaa huomattavasti projektien valmistumista ja minimoi käyttökatkokset.

SL 503 täyttää tiukat EN 13813 CT-C60-F7 standardin vaatimukset ja saavuttaa erinomaisen AR1-luokan kulutuskestävyydessä. Nämä ominaisuudet takaavat sen soveltuvuuden kaikkein vaativimpiinkin kohteisiin. Tuotteen minimaalinen kutistuminen, erinomainen notkeus ja nopea ilman vapautuminen varmistavat tasaisen ja kestävän lopputuloksen.

Asennuksen joustavuus on yksi SL 503:n vahvuuksista. Tuotetta voidaan levittää tehokkaasti haravalla, piikkirissalla tai pumppauslaitteella, mikä mahdollistaa sen käytön erilaisissa projekteissa ja olosuhteissa. Asennuspaksuus voi vaihdella 3 mm:stä aina 38 mm:iin, tarjoten ratkaisun monenlaisiin tasoitustarpeisiin.

VELOSIT® SL 503 on saatavilla betonin vaaleanharmaan sävyisenä, mikä tekee siitä sopivan moniin teollisuus- ja varastokohteisiin. Tuotteen menekki on noin 1,75 kg/mm/m², mikä helpottaa materiaalitarpeen arviointia projekteissa.

Tuotteen käytettävyyttä parantaa sen pitkä varastointiaika. VELOSIT® SL 503:a voidaan säilyttää 20 kg:n säkeissä kuivassa paikassa 5-35°C:n lämpötilassa jopa 12 kuukautta. Tämä pitkä säilyvyysaika tekee tuotteesta erinomaisen valinnan sekä suuriin teollisuusprojekteihin että pienempiin, kovan kulutuksen kohteisiin.

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi on suositeltavaa esikäsitellä alusta VELOSIT® PA 911:llä tai VELOSIT® PR 303:lla riippuen alustan vaativuudesta. Tämä varmistaa optimaalisen tarttuvuuden ja kestävyyden.

VELOSIT® SL 503 on ylivertainen valinta, kun tarvitaan äärimmäisen kestävää, nopeasti kuivuvaa ja kovan kulutuksen kestävää lattiatasoitetta. Sen erinomainen työstettävyys, nopea kuivuminen ja poikkeuksellinen lujuus tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun teollisuuskohteisiin, varastoihin ja muihin kovan kulutuksen tiloihin. Valitsemalla VELOSIT® SL 503:n varmistat laadukkaan ja kestävän pohjan, joka kestää äärimmäistäkin kulutusta ja vastaa kaikkein vaativimpienkin kohteiden tarpeisiin.

Menekki 1,75 kg/m2/mm
Kerrospaksuus 3 mm - 38 mm
Sekoitussuhde 4,2 - 4,4 l per 20 kg
Työskentelyaika 30 - 40 min
Käyttölämpötila 10 - 35 °C
Päällystettävissä Laatoitettavissa 4h, kosteudelle herkät pinnoitteet 16h
Kävelykelpoinen 3h ja 16h trukkiliikenteelle
Sideaine Sementti
Lisäaine -
Tartuntalujuus 1,6 Mpa
Puristuslujuus 4h, 20 Mpa
Puristuslujuus, 28 vrk 65 Mpa
Taivutuslujuus 4h, 4 Mpa
Taivutuslujuus 28 vrk 9 Mpa
Kutistuma 0,4 mm/m
Kulutuskestävyys AR1
pH -
Väri Harmaa
Varastointi Avaavattomana kuivassa tilassa auringolta suojassa 12 kk 5- 35 °C
Pakkaus 20 kg
Luokitus CT-C60-F7-AR1
Paloluokka A1
haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890