Blast-Off Betoniroiskeiden puhdistusaine / poistaja

Näytä tuotteet Näytä tiedostot Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Blast-Off on tehokas, ympäristöystävällinen ja käyttövalmis puhdistusaine betoniroiskeiden poistamiseen.

Blast-Off on sokeripohjainen puhdistusaine / poistaja joka tunkeutuu betoniin ja liuottaa sen vahingoittamatta alusmateriaalia. Ympäristöystävällinen, ei ole vaarallinen vesieliöille. Helposti biologisesti hajoava (OECD 302B).

Toimii alumiinille, teräkselle, muoville, lasikuidulle, lasille, kumille ja maalatuille metallipinnoille. Ei vahingoita sähkökomponentteja. Valmis seos – käyttövalmis.

Vaahtoruisku: Erikoissuutin vaahdottaa liuoksen. Liuos on vaaleanpunaista, ja väri muuttuu valkoiseksi, kun reaktio on valmis.

Tuotekoodi Nimi Pak. Lisää tarjouspyyntöön
114360 Blast-Off betoniroiskeiden puhdistusaine 25 l
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
114361 Blast-Off pesuainevaahdotin 7,5 l 1 kpl
kpl
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Kuvaus

Puhdista betonityövälineet helposti Blast-Offilla. Sokeripohjainen aine, joka ruiskutetaan työvälineiden päälle. Anna aineen vaikuttaa noin tunnin ajan ja huuhtele välineet puhtaiksi painepesurilla. Jos välineet ovat erittäin likaisia, toista käsittely. Käsityökalut laitetaan astiaan, jossa on Blast-Offia, annetaan vaikuttaa yön yli ja huuhdellaan seuraavana aamuna.

Blast-Off tunkeutuu betoniin ja liuottaa sen. Ympäristöystävällinen, ei ole vaarallinen vesieliöille. Helposti biologisesti hajoava (OECD 302B). Ei biokertyvä vesistössä.

Vaahtoruisku

Erikoissuutin vaahdottaa liuoksen. Liuos on vaaleanpunaista, ja väri muuttuu valkoiseksi, kun reaktio on valmis.

Edut

  • Tehokas – Blast-Off liuottaa kovettuneen sementin, betonin, ja erilaiset laastit tehokkaasti.
  • Turvallinen – Blast-Off on turvallinen melkein jokaiselle pinnalle, mukaanlukien alumiini, kromi, lasi, ja kaikki muovit. Aine poistaa kertymät ilman että vaurioittaa laitteet, ja pitää ajoneuvot ja välineet uuden näköisinä. Blast-Off irrotusaine ei syövytä, ja tämä tarkoittaa että myös herkät kone- ja elektroniikkakomponentit voidaan puhdistaa ilman että syntyy vaurioita. Lisäksi työturvallisuus lisääntyy kun happojen käsittely loppuu.
  • Biohajoava – Blast-Off betonin poistoaine voidaan käyttää ilman ympäristöhaittojen vaaraa. Tuote on 100% biohajoava, eikä vahingoita vesistöjä.
  • Monipuolinen – Blast-Off puhdistusainetta voidaan käyttää kaikenlaisten ajoneuvojen puhdistamiseen mukaanlukien betoniautot, pumppausajoneuvot, vesisäiliöautot, levittimet, työmaaajoneuvot, ja louhoslaitteet. Sillä voidaan puhdistaa myös mm. pumppulaitteet, muurauslastat, betonimyllyt, betonileikkaus-, sahaus- ja porauslaitteet, kaikenlaiset muotit, ja paljon muuta.
  • Yksinkertainen – Blast-Off  on hyvin helppokäyttöinen. Vain yksi käyttökerta poistaa kevyeen kertymän betonia. Paksumpi kerrostuma saattaa vaatia useamman käsittelykerran.
  • Kustannustehokas – Blast-Off puhdistusaine pitää osat ja kaluston puhtaana, jolloin säästetään kustannuksia maalaamisessa ja osien vaihdossa.

Turvallisuus & Käsittely

Tutustu huolella tuotten käyttöturvallisuustiedotteeseen.

Helppokäyttöinen, käsittelyssä ja käytössä on kuitenkin syytä noudattaa varovaisuutta. Käytä suojakäsineitä ja suojalaseja. Iholle joutuessaan aiheuttaa paikallista ärsytystä, roiskeet silmiin aiheuttavat ärsytystä, nieltynä voi aiheuttaa pahoinvointia.

Huom! Tuotetta käsitellessä tulee käyttää käyttöturvallisuustiedotteen mukaisia henkilönsuojaimia!

Huom! Saattaa vahingoittaa käsittelemättömiä puu- ja vaneripintoja.

Tekniset tiedot

VOC < 50g/L
Haju Hajuton
Tiheys 1078 g / l
Varastointi Varastoitava kuivassa paikassa, varastointilämpötila +4..+38 °C.
haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890