Velosit - Tasoitteet ja korjausmassat


HauCon tuo Suomen markkinoille Velositin laadukkaat lattiatasoitteet ja korjausmassat. Nämä sementtipohjaiset tuotteet saavuttavat nopeasti korkean lujuuden, säilyttäen samalla notkeutensa asennuksen aikana. Nopean lujuuden kehityksen ja helpon työstettävyyden ansiosta tuotteet säästävät aikaa ja rahaa. Lisäksi tuotteet ovat kuituvahvistettuja, tarjoten erinomaisen vetolujuuden ja minimoivat halkeilun riskin. Ne soveltuvat käytettäviksi sekä ulko- että sisätiloissa. Kaikki tuotteet ovat CE-merkittyjä ja täyttävät vaadittavat standardit.

Tuotteet on jaettu kahteen pääkategoriaan: lattiatasoitteisiin ja korjausmassoihin. Kummallekin kategorialle on tarjolla omat erityiset primerit. Lattiatasoitteet kattavat SL (self leveling) ja SC (Screed concrete) -sarjat, jotka tarjoavat monipuolisia ratkaisuja erilaisiin lattioiden tasoitustarpeisiin. Korjausmassat koostuvat RM (repair mortar) -sarjasta, joka on suunniteltu kestäviin ja pitkäaikaisiin korjauksiin.

Artikkelin sisältö

1. Ratkaisu
2. Hyödyt
3. Tuotteet
4. Tiedostot
5. Ota yhteyttä

SL - Lattiatasoitteet

SL-lattiatasoitetuotteisiin kuuluu neljä erilaista tuotetta sekä yksi SC-pintalaattatuote, jotka kaikki ovat vaaleanharmaan sävyisiä, lähellä betonin väriä. SL-tuotteet ovat itsestään tasoittuvia, mikä tekee niiden käytöstä helppoa ja varmistaa tasaisen lopputuloksen. Kulutuskestävyys ja lujuus määräytyvät tuotteen numeron perusteella: mitä korkeampi numero, sitä lujempi lattia. Jokainen SL-tuote on tarkoitettu levitettäväksi harjalla tai piikkirullalla. Tasoite sekoitetaan sekoittimella ja kaadetaan lattialle joko sangosta tai pumpun avulla. On tärkeää huomioida, että pinta tulee aina olla esikäsitelty sopivalla primerilla, jotta saavutetaan paras mahdollinen tarttuvuus ja lopputulos.

SL 501 - Taloudellinen itsetasoittuva lattiatasoite

SL 501 on taloudellinen itsestään tasoittuva lattiatasoite, jonka lopullinen lujuus on 30 MPa. Tuotteen asennuspaksuus vaihtelee 3 mm:stä 38 mm:iin, ja se soveltuu sekä sisä- että ulkotiloihin. SL 501 voidaan maalata ja pinnoittaa, varmistaen tasaisen alustan lattian asennukselle. Laatoitus on mahdollista jo 4 tunnin kuluttua asennuksesta, kun taas kosteudelle herkät pinnoitteet voidaan asentaa 16 tunnin kuluttua. Tuotteen menekki on 1,75 kg/m²/mm.

Velosit sl 501 kaatokuva (1)

SL 502 - Universaali itsetasoittuva lattiatasoite

SL 502 on universaali itsestään tasoittuva lattiatasoite, joka tarjoaa lopullisen lujuuden 50 MPa. Tuotetta voidaan käyttää asennuspaksuudella 3 mm - 38 mm, ja se soveltuu sekä sisä- että ulkotiloihin. SL 502 on erityisen sopiva varastoille, teollisuusrakennuksille ja design-lattioille. Tasoite on käveltävissä vain 3 tunnin kuluttua asennuksesta, ja sen menekki on 1,75 kg/m²/mm.

Header sl502

SL 503 - Kovan kulutuksen itsetasoittuva lattiatasoite

SL 503 on erittäin kestävä itsetasoittuva lattiatasoite, joka on suunniteltu kestämään kovaa kulutusta. Tämä tasoite tarjoaa erinomaisen lopullisen lujuuden, joka on jopa 60 MPa, ja se voidaan asentaa 3 mm:n ja 38 mm:n paksuisena kerroksena, mikä tekee siitä joustavan ratkaisun monenlaisiin asennustarpeisiin. Tuote sopii sekä sisä- että ulkotiloihin, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan erilaisiin projekteihin. SL 503 on ihanteellinen ratkaisu tiloihin, kuten varastoihin ja teollisuusrakennuksiin, joissa vaaditaan erityisen korkeaa kulutuskestävyyttä. Tuote on käveltävissä jo 3 tunnin kuluttua asennuksesta, ja se kestää trukkiliikennettä vain 16 tunnin kuluttua, mikä minimoi työmaan seisokkiajan. Sen kulutuskestävyysluokitus BCA, AR1 takaa tuotteen pitkäikäisyyden ja kestävyyden vaativissakin olosuhteissa. Menekki on 1,75 kg/m2/mm.

Header sl503

Sl 507 - Kovabetoni - Itsetasoittuva lattiatasoite

VELOSIT® SL 507 on sementtipohjainen, itsetasoittuva lattiatasoite, joka tarjoaa sileän ja kestävän pinnan erityisesti kovaa kulutusta vaativiin sisä- ja ulkotiloihin, kuten varastoihin ja teollisuusrakennuksiin. Sen nopea lujuudenkehitys mahdollistaa 20 MPa puristuslujuuden saavuttamisen vain 4 tunnissa, ja lopullinen 55 MPa lujuus saavutetaan 28 päivässä. Jalankulku on mahdollista jo 3 tunnin jälkeen, ja trukkiliikenne 6 tunnin jälkeen, mikä nopeuttaa työmaan käyttöönottoa. Tuote on minimaalisesti kutistuvaa ja notkeaa, helpottaen tasaisen pinnan aikaansaamista. Asennuspaksuus on 6–38 mm, ja menekki on noin 1,75 kg / mm / m2. Väriltään SL 507 on betonin vaaleanharmaa, sopien monenlaiseen ympäristöön.

Velosit sl 507 isokuva

SC 244 - Juokseva ja nopea lattiamassa

VELOSIT® SC 244 on käyttövalmis, sementtipohjainen juokseva lattiatasoite, joka soveltuu nopeaan lattian tasoitukseen sisä- ja ulkotiloissa. Ideaali kelluvien laattojen ja ei-betonisten alustojen tasoittamiseen, SC 244 nopeuttaa työmaan etenemistä minimaalisen kutistumisen, erinomaisen notkeuden ja nopean ilmanvapautuksen ansiosta. Työstöaika on 40 minuuttia, 13 MPa puristuslujuus saavutetaan 4 tunnissa ja loppulujuus 51 MPa 28 päivässä. Kuituvahvistus lisää vetolujuutta, ja vaaleanharmaa tasoite mahdollistaa 10 mm - 120 mm asennuspaksuuden.

Sc 244 header

RM 202 - R3 luokan korjauslaasti

VELOSIT® RM 202 on monikäyttöinen, R3-luokan sementtipohjainen korjauslaasti, joka tarjoaa vahvan ja luotettavan ratkaisun erityyppisille rakennuspinnoille. Sen kuituvahvistettu koostumus minimoi kutistumisen ja mikrohalkeilun, tarjoten erinomaisen työstettävyyden. Tuote kovettuu nopeasti, saavuttaen 15 MPa:n puristuslujuuden vain 4 tunnissa ja yli 50 MPa 28 päivässä. Soveltuu 1–100 mm asennuspaksuudelle ja on jalankulkijoiden käytettävissä 3-4 tunnin kuluttua, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan nopeaa ja kestävää korjausta vaativiin kohteisiin.

Rm 202 header

RM 205 - R4 luokan korjauslaasti

VELOSIT® RM 205 on edistynyt, R4-luokan sementtipohjainen korjauslaasti, joka on suunniteltu täyttämään EN 1504-9 -standardin vaatimukset betonin kunnostuksessa. Tämä rakenteellinen korjausmassa on ihanteellinen sekä pienille että suurille betonikorjauksille, mahdollistaen levityspaksuudet 6 mm:stä jopa 100 mm:iin. Sen kuituvahvistettu koostumus ei ainoastaan vähennä mikrohalkeilun riskiä, vaan myös parantaa tuotteen kestävyyttä ja työstettävyyttä. Lisäksi VELOSIT® RM 205:n hydrofobiset ominaisuudet ja korroosionestoteknologia tarjoavat erinomaisen suojan ja tartunnan betonipinnoille, varmistaen pitkäaikaisen kestävyyden ja suojan korjauskohteissa.


LIITTYVÄT TUOTTEETVELOSIT® SL 501 Lattiatasoite

Taloudellinen sementtipohjainen itsetasoittuva lattiatasoite. Sisä- ja ulkokäyttöön. 30MPa loppulujuus. 3 mm - 38 mm asennuspaksuus.

Tutustu

VELOSIT® SL 502 Lattiatasoite

Universaali sementtipohjainen itsetasoittuva lattiatasoite. Sisä- ja ulkokäyttöön. 50 MPa loppulujuus. 3 mm - 38 mm asennuspaksuus.

Tutustu

VELOSIT® SL 503 Lattiatasoite

Kovan kulutuksen lattioille sementtipohjainen itsetasoittuva lattiatasoite. Sisä- ja ulkokäyttöön. 60 MPa loppulujuus. 3 mm - 38 mm asennuspaksuus.Kulutuskestävyysluokitus: AR1.

Tutustu

VELOSIT® SL 507 Lattiatasoite

Erityisen kovan kulutuksen lattioille sementtipohjainen itsetasoittuva lattiatasoite. Sisä- ja ulkokäyttöön. 50 MPa loppulujuus. 6 mm - 38 mm asennuspaksuus.

Tutustu

VELOSIT® SC 244 Lattiavalumassa

Käyttövalmis sementtipohjainen juokseva lattiavalumassa. Sisä- ja ulkokäyttöön. 50 MPa loppulujuus. 10 mm - 120 mm asennuspaksuus. Kelluvat laatat ja lattialämmitykselle.

Tutustu

VELOSIT® RM 202 Korjausmassa

R3 luokan sementtipohjainen korjauslaasti. 50 MPa loppuujuus. Tarkoitettu käytettäväksi kaikentyyppisille rakennusalustoille. 1 mm - 100 mm asennuspaksuus.

Tutustu

VELOSIT® RM 205 Korjausmassa

R4 luokan sementtipohjainen korjauslaasti. 45 MPa loppuujuus. Tarkoitettu käytettäväksi kaikentyyppisille rakennusalustoille. 6 mm - 100 mm asennuspaksuus.

Tutustu

VELOSIT® PA 911 Pohjustusaine

Universaali akryylipohjainen primeri. Kuivalle betonille, muuraukselle tai kipsilevylle. Sitoo pölyä. Kuivumisaika 1 - 2 tuntia.

Tutustu

VELOSIT® PR 303 Pohjustusaine

Liuotinvapaa universaali 2- komponentti Epoksi primeri. Suunniteltu kosteille alustoille ja muille vaativille alustoille.

Tutustu

VELOSIT® CP 201 Pohjustusaine

Sementtipohjainen korroosionestoprimeri. Suoja- ja pohjamaali betoni- ja muurausalustoille.

Tutustu


LIITTYVÄT TIEDOSTOT
OTA YHTEYTTÄPalvelemme numerossa
0207 430 890