Malthus muottilukko on edistyksellinen kiinnitysjärjestelmä, joka varmistaa muottien tiukan paikallaan pysymisen betonivaluprosessin aikana. Tämä luotettava lukitusmekanismi kestää suuria voimia ja vähentää vuotojen ja virheiden riskiä valun aikana. Malthus muottilukko on helppo asentaa ja käyttää, mikä tekee siitä suositun valinnan ammattilaisten keskuudessa.

Muottilukot toimivat parhaiten yhdessä Malthus sidetankojen kanssa, mikä takaa optimaalisen tukevuuden ja tarkkuuden valuprosessissa. Sidetangot ja muottilukot muodostavat yhdessä vahvan ja kestävän järjestelmän, joka soveltuu monenlaisiin betonivaluihin, kuten perustuksiin, seiniin ja pilareihin. Tämä monipuolinen ratkaisu lisää työturvallisuutta ja parantaa valujen laatua.

Malthus muottilukkojen käyttö parantaa tuotannon tehokkuutta, vähentää jätteitä ja tasoittaa tuotannon laatua. Ne ovat korvaamattomia työkaluja vaativissa rakennusprojekteissa, joissa tarvitaan tarkkaa ja kestävää muottien lukitusta.

Tuotekoodi Nimi Pak. Lisää tarjouspyyntöön
71531 Muottilukko 50 kpl
pak
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
7152 Malthus muottilukko valurauta. 50 kpl
pak
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Katso myös

HauCon Alumiini Muottisidetanko

Alumiini pyörötanko 10mm muotinsidontaan, käytetään yhdessä muottilukon kanssa betonivalumuottien tehokkaaseen sitomiseen. Valmistettu kestävästä EN AW-6082 alumiiniseoksesta, tarjoaa korkean lujuuden ja erinomaisen korroosionkeston vaativiin rakennusprojekteihin.

Tutustu tuotteeseen

DYWIDAG Harvakierretanko

DYWIDAG harvakierretanko / muottisidetanko

Tutustu tuotteeseen

DYWIDAG Vesitiiveyslaippa

Tekee betonirakenteesta vesitiiviin katkaisemalla muottitangon keskellä rakennetta.

Tutustu tuotteeseen

HydraTec Lasikuitu Muottisidetanko

Kustannustehokas lasikuidusta valmistettu muottisidetanko Dywidag kierteillä 15mm ja 20mm. Suolavesi-, paisunta- ja pakkastestattu.

Tutustu tuotteeseen

HauCon Kuusiokulmamutterit ja -jatkosmutterit

Hitsattavia muttereita muottitangolle ø15–32 mm. -jatkosmutterissa keskellä nasta jatkoksen keskittämistä varten.

Tutustu tuotteeseen

HauCon Muottilukko

tehokas kaksiosajärjestelmä harjateräksen tai pyöröteräksen kiinnittämiseen muottiin. Koostuu kiilalukosta ja muottilukon kiristimestä, soveltuu 7-12 mm:n tangoille ja tarjoaa luistamattoman pidon.

Tutustu tuotteeseen
haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890