Schöck Isolink® tyyppi C-ED on yhdistetty ankkurointi- ja välike-elementti, jonka valmistusmateriaalina on lasikuitukomposiitti. Isolink® on korkealaatuinen termisesti erottava ratkaisu vapaasti kantaviin betonisiin sandwich-elementteihin.

Eristettyihin betoniseiniin suunnitellussa Isolink® C-ED -ankkurissa on suorat päät. C-ED-ankkuri asennetaan vapaasti kantaviin, eristettyihin sandwich-seiniin diagonaalisesti ja Isolink® tyyppi C-EH -elementtiin yhdistettynä. C-ED-ankkuri ottaa sandwich-seinissä vastaan pystysuuntaisia voimia, kun taas C-EH-ankkuri ottaa vastaan vaakasuuntaista tuulikuormitusta ja vaakasuuntaisia voimia, jotka syntyvät C-ED-ankkurin diagonaalisen asetuksen johdosta. Valmistukseen käytetyssä lasikuidussa on erittäin suuri vetolujuus (60 000 N/mm2), joten ankkureita tarvitaan vain rajallinen määrä laattaa kohti.

Älykkään suunnittelun ja tankomaisen muodon ansiosta Isolink® C-ED on helppo asentaa, ja se voidaan asemoida vapaasti. Elementti mahdollistaa betoniseinien kustannustehokkaan tuotannon tehtaassa. Lisäksi ankkuri sopii kaikentyyppisiin eristysmateriaaleihin. Esivalmistetut betoniseinät voivat olla hyvin suuria, jopa 6 x 12 m.

Ankkuri on luotettava ratkaisu myös paloturvallisuuden kannalta, sillä sen palonkestävyysluokitus betonisissa sandwich-seinissä on REI120. Schöck Isolink® C-ED on saanut Saksan Darmstadtissa toimivan PassivHaus Institutin sertifioinnin "passiivitalokomponenttina" julkisivuankkurien tuoteryhmässä.

Saatavana myös Schöck Isolink® C-SD johon kuuluu syvyydenrajoittimen.

haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890