NoFirno - Läpiviennin tiivistys


Nofirno tarjoaa tehokkaan ja taloudellisen tiivistyksen kaikentyyppisille kaapeli- ja putkiläpiviennille. Yksinkertainen asennus ja pitkä huoltovapaa käyttöikä kaikissa ympäristöissä, niin rakentamisessa, teollisuudessa, infrastruktuurissa, offshoressa kuin laivoissa.

Artikkelin sisältö

1. Ratkaisu
2. Hyödyt
3. Tuotteet
4. Tiedostot
5. Ota yhteyttä

NoFirno

Missä tahansa putki- ja/tai kaapeliläpiviennin tiivistämistä tarvitaan, NOFIRNO tarjoaa parhaan ja kustannustehokkaimman ratkaisun. NOFIRNO tarjoaa korkeimmat paloluokitukset, lyhyimmät asennusajat ja pitkäaikaisen, huoltovapaan käyttöiän.

NOFIRNO-holkit ja tiivistysaine valmistetaan korkealuokkaisista silikonimateriaaleista ja niillä on testattu käyttöikä yli 20 vuotta. Toisin kuin joissain kilpailevissa järjestelmissä, NOFIRNO-järjestelmässä ei käytetä halpaa kalsiumsilikaattia tai mineraalivillapeitteitä, jotka voivat imeä kosteutta ja aiheuttaa korroosiota penetraation kauluksen ja sen sisällä olevien putkien kanssa. Tätä ongelmaa kutsutaan "Corrosion Under Insulation" (CUI) -nimellä.

NOFIRNO-järjestelmä on tyyppihyväksytty vaativimpiin A, H ja Jet Fire -luokitusten mukaan, ja se on myös hyväksytty vesitiiviisiin, kaasutiiviisiin, räjähdys- ja iskukuormitusta kestäviin sovelluksiin. Järjestelmän suunnittelu mahdollistaa putkien ja kaapeleiden kuljettamisen penetraation läpi epäkeskosti tai kulmassa. Koska järjestelmä perustuu tarttuvuuteen eikä puristukseen, kuituoptisten kaapeleiden vaurioitumisen riski on täysin poistettu.


Trekkerør nofirno

Käyttökohteet

  • Vesihuolto: Tiiviit putkitiivisteet jäteveden pumppaamoihin ja vedenkäsittelylaitoksiin.

  • Sähkönsiirtoverkko: Tiiviit tiivistykset sähköasemien rakennusten sisäänkäynneille. Myös paloluokitellut penetraatiot kaasueristettyjen asemien osalta, koska tarvitaan kaasutiiviitä ratkaisuja.

  • Yleinen rakentaminen: Tiiviit rakennusten sisäänkäynnit lentokentillä, sairaaloissa, tietotekniikan tietokeskuksissa, kemiallisissa tehtaissa ja joissain sisäisissä paloluokitelluissa rajoissa, jos vaaditaan räjähdysten, kaasun tai kemiallisen altistumisen suojausta. Myös kaikenlaisten kaapelien ja putkien läpivientien rakennusten sisäänkäynnit - lämmitys, ilmanvaihto, saniteetti, korkea jännite, matala jännite jne.

  • Uusiutuva energia: Tiivis tiivistys sähköasemilla aurinkovoimaloilla ja vesivoimalaitoksilla, sähköasemilla ja tuulivoimapuiston laituripohjilla maalla sijaitsevilla tuulivoimapuistoilla sekä energialämpölaitoksissa.

  • Telekommunikaatio: Vesitiiviit ja kaasutiiviit tiivistykset kaappien pohjille, jotka mahdollistavat ylivuotavien kaapelin läpivientien laajentamisen.

  • Moottoritie- ja rautatie-infrastruktuuri: Vesitiiviit tiivistykset kommunikaation kaapelien läpiviennille, laitetiloille ja pienille ala-asemille koko verkossa. Tässä segmentissä on myös suuri jyrsijäongelma, joten Nofirnoa käytetään estämään niiden pääsy teknisiin tiloihin.

  • Huoltoasemat: Kaasutiiviit tiivistykset rakennusten sisäänkäynneille laitetiloihin ja myyntikioskeihin.

  • Maalla sijaitsevat kaasuterminaalit ja jalostamot: Palovettä ja kaasutiivistettävää kanavatiivistettä sekä rakennusten sisäänkäyntejä. Nofirnoa voidaan käyttää myös ympäristösuojaseinissä kaapelien ja putkien läpivienneissä.

 

 

160mm skagerak nofirno
160mm skagerak2 nofirno
20170511 121608 resized nofirno
20181107 123842 nofirno
20181107 123848 nofirno
20181107 123857 nofirno
20181107 124549 nofirno
Branntetting mot yttervegg nofirno
Ferdig tetting nofirno
Gjennomføring før tetting nofirno
Img 2644 nofirno
Img 2676
Img 2936
Img 3842
Img 3843
Installasjon hylser 2
Installasjon hylser 3
Installasjon hylser nofirno
Kabelgjennomføring yttervegg nofirno
Kabler 2 nofirno
Kabler nofirno
Nofirno diverse utsparinger nofirno
Nofirno tiivistys
Tetting metallrør utvendig nofirno
Trekkerør i vegg tettet med nofirno nofirno
Trekkerør nofirno

Tuotteen ominaisuudet

Nofirno ominaisuudet


LIITTYVÄT TUOTTEETNoFIRno Läpiviennin tiivistys

Vesi- ja kaasutiivis palokatko. Kaapeleiden ja putkien läpivientien tiivistykseen. NoFIRno tuotteella tiivistät suuret sekä pienet läpiviennit. ATEX hyväksytty.

Tutustu


OTA YHTEYTTÄPalvelemme numerossa
0207 430 890