VELOSIT® PA 911 | Yleisprimeri laasteille ja liimoille

Käyttökohteet: Sisä- ja ulkokäyttöön | Betoni | Muuratut pinnat | Kipsilevyt

Ominaisuudet: Parantaa alustan tarttuvuutta | Säätelee alustan imukykyä | Liuotinvapaa | Vähähajuinen | Sitoo pölyn

Tekniset tiedot: Väri: Valkoinen | Menekki: 0,03-0,1 l/m² | Kuivumisaika: 1-2 h (23 °C, 60% RH)

Levitysmenetelmät: Sivellin | Tela

Standardit: EN 1504-2

Erityisominaisuudet: Soveltuu useille alustatyypeille | Ympäristöystävällinen koostumus

Pakkaus ja varastointi: Alkuperäispakkaus | Säilytys: Kuiva paikka, 5-35 °C, suojattuna auringonvalolta | Säilyvyys: 24 kk

Tuotekoodi Nimi Pak. Lisää tarjouspyyntöön
pa911 VELOSIT® PA 911 Nopeasti kuivuva akryyli primeri 10 l 1 astia
astia
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
pa911/25 VELOSIT® PA 911 Nopeasti kuivuva akryyli primeri 25 l 1 astia
astia
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Katso myös

VELOSIT® CP 201 Pohjustusaine

Sementtipohjainen korroosionestoprimeri. Suoja- ja pohjamaali betoni- ja muurausalustoille.

Tutustu tuotteeseen

VELOSIT® PR 303 Pohjustusaine

Liuotinvapaa universaali 2- komponentti Epoksi primeri. Suunniteltu kosteille alustoille ja muille vaativille alustoille.

Tutustu tuotteeseen

VELOSIT® PA 911: Tehokas yleisprimeri laasteille ja liimoille

VELOSIT® PA 911 on monipuolinen ja tehokas yleisprimeri, joka tarjoaa erinomaisen ratkaisun erilaisten pintojen pohjustukseen. Tämä innovatiivinen tuote on suunniteltu parantamaan tartuntaa ja säätelemään alustan imukykyä, mikä tekee siitä ihanteallisen valinnan laajaan kirjoon rakennusprojekteja.

PA 911 soveltuu erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön, mikä lisää sen monikäyttöisyyttä. Tuote on erityisen tehokas betonisten, muurattujen ja kipsilevypintojen pohjustuksessa. Tämä monipuolisuus tekee PA 911:sta korvaamattoman työkalun niin ammattilaisille kuin vaativille kotirakentajillekin.

Yksi PA 911:n merkittävimmistä ominaisuuksista on sen kyky parantaa alustan tarttuvuutta. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä, kun halutaan varmistaa laastien ja liimojen optimaalinen kiinnittyminen alustaan. Parempi tarttuvuus johtaa kestävämpiin ja pitkäikäisempiin rakenteisiin.

VELOSIT® PA 911 säätelee tehokkaasti alustan imukykyä. Tämä ominaisuus on kriittinen, sillä se estää liiallisen kosteuden imeytymisen alustaan, mikä voisi muuten heikentää laastien ja liimojen toimivuutta. Samalla se varmistaa riittävän kosteuden säilymisen, mikä on välttämätöntä monien materiaalien optimaaliselle kovettumiselle.

Tuote on täysin liuotinvapaa ja vähähajuinen, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen ja turvallisen käyttää. Nämä ominaisuudet ovat erityisen tärkeitä sisätiloissa työskenneltäessä ja kohteissa, joissa ilmanlaatu on kriittinen tekijä. PA 911 täyttää myös EN 1504-2 standardin vaatimukset, mikä takaa sen laadukkuuden ja soveltuvuuden vaativimpiinkin kohteisiin.

Yksi PA 911:n käytännöllisimmistä ominaisuuksista on sen kyky sitoa pölyä. Tämä ominaisuus parantaa merkittävästi työympäristön laatua ja helpottaa jatkotöiden suorittamista. Pölyn sitominen vähentää myös kontaminaatioriskiä ja parantaa lopputuloksen laatua.

Tuotteen levitys on helppoa ja nopeaa. PA 911 voidaan levittää joko siveltimellä tai telalla, mikä mahdollistaa tehokkaan työskentelyn erilaisilla pinnoilla ja erikokoisissa projekteissa. Tuotteen kuivumisaika on vain 1-2 tuntia 23 °C:n lämpötilassa ja 60% suhteellisessa kosteudessa, mikä mahdollistaa nopean etenemisen seuraaviin työvaiheisiin.

VELOSIT® PA 911:n menekki on alhainen, vain 0,03-0,1 l/m², mikä tekee siitä kustannustehokkaan valinnan. Tuote on väriltään valkoinen, mikä helpottaa sen levityksen seurantaa ja varmistaa tasaisen peiton.

Tuotteen varastointi on helppoa, sillä sitä voidaan säilyttää avaamattomana alkuperäispakkauksessa jopa 24 kuukautta 5-35 °C:n lämpötilassa kuivassa tilassa, suojattuna auringonvalolta. Tämä pitkä säilyvyysaika tekee PA 911:sta erinomaisen valinnan sekä suuriin rakennusprojekteihin että pienempiin remontteihin.

VELOSIT® PA 911 on erinomainen valinta, kun tarvitaan tehokasta, monipuolista ja ympäristöystävällistä primeria. Sen kyky parantaa tarttuvuutta, säädellä alustan imukykyä ja sitoa pölyä tekee siitä ihanteallisen ratkaisun monenlaisiin rakennusprojekteihin. Valitsemalla VELOSIT® PA 911:n varmistat laadukkaan pohjan seuraaville työvaiheille ja parhaan mahdollisen lopputuloksen projekteissasi.

Menekki 0,03 - 0,1 l/m2
Sekoitussuhde Alustan imukykyisyyden mukaan VELOIST PA 911 voidaan laimentaa enintään 3 osalla vettä
Käyttölämpötila 5 - 35 °C
Kuivumisaika 1-2h
Sideaine Akryyli
 Väri Valkoinen
Varastointi   Avaavattomana kuivassa tilassa auringolta suojassa 24 kk 5- 35 °C
 Pakkaus  10 kg ja 25 kg
haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890