Terwa-raudoitusliitosjärjestelmä on korkealaatuinen, taloudellinen raudoitusliitosjärjestelmä. Harjateräsjatkosjärjestelmä on yksinkertainen ja tehokas menetelmä raudoitusteräksen jatkamiseen, mikä eliminoi perinteisen limitysliitosmenettelyn haitat. Limitetty liitosjärjestelmä voi tarjota pitkäaikaisen käytön, suuremman raudoitustangon ruuhkautumisen ja vaarallisen käytön seismisillä alueilla.

Jatkosten rakenne mahdollistaa raudoitusteräksen liitoksen, jossa ominaisuudet vastaavat katkeamatonta raudoitustankoa ja kuormien siirto tapahtuu tangossa, ei betonissa, kuten limitysliitoksissa. Muoto ja metrinen kierre mahdollistavat helpon asennuksen rakennustyömaalla tai tehdasvalmisteisten vakiotyökalujen käytön.

Terwa-raudoitusliitosjärjestelmän ominaisuudet ja edut ovat:

- Käytetään raudoitusteräkselle, jonka halkaisija on 10 mm - 40 mm.

- Tangon koko halkaisija tai poikkileikkaus voidaan käyttää.

- Soveltuu dynaamisille ja seismisille kuormille.

- Jatkoksen luistoarvo alle 0,1 mm.

- Raudoitusteräksen lisäkäsittely ei ole tarpeen.

- Sopii kaikille raudoitusteräksille eurooppalaisten ja amerikkalaisten normien mukaisesti.

- Liittimet on suunniteltu raudoitusteräkselle B450C, B500B tai B500C standardien EN 10080 ja BS 4449 mukaisesti, myötöraja ≥ 500 MPa ja vetolujuus ≥ 550 MPa.

- Raudoitusteräksen harjan muoto, korkeus ja tyyppi eivät vaikuta liitokseen.

- Koska ulkohalkaisijan koko on minimaalinen, saadaan parempi betonipeite ja raudoitusteräksen ruuhkautuminen poikkileikkauksessa voidaan estää.

- Raudoitusteräksen jokainen halkaisija ja pituus, suora tai taivutettu, voidaan asentaa liittimeen ja se voidaan helposti liittää paikan päällä.

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890