Alsipercha / Alupercha Turvaorsi + Siirrettävä jalusta

Näytä tuotteet Näytä tiedostot Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Alupercha on siirrettävä alumiininen turvaorsi tilapäiseen putoamissuojaukseen.

Tekniset tiedot: Paino: 19 kg | Työskentelysäde: 6 m | Työskentelyala: 360° | Korkeus: 5305 mm | Pituus: 2000 mm

Ominaisuudet: CE-merkitty (EN795:2012 tyyppi E) | Kahden henkilön samanaikainen käyttö | Sisäänrakennettu energianvaimennin | Taitettava rakenne

Käyttökohteet: Teollisuus | Koneiden huolto | Lastaustyöt | Tilapäiset korkealla tehtävät työt

Alupercha tarjoaa nopean ja turvallisen ratkaisun vaihteleviin työkohteisiin. Sen kevyt rakenne ja helppo asennus mahdollistavat joustavan käytön eri ympäristöissä, joissa kiinteä putoamissuojaus ei ole mahdollinen.

Tuotekoodi Nimi Pak. Lisää tarjouspyyntöön
84400 Alsipercha MBU-siirettävä jalusta (pelkkä jalusta) 1 kpl
kpl
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
84411 Alsipercha 1 kpl
kpl
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
84067 Alupercha Alu 1 kpl
kpl
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
83471 Alsipercha Galvanoitu 1 kpl
kpl
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
83416 Alsipercha leveller 1 kpl
kpl
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
84415 Valjaat S.A. 1 kpl
kpl
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
84414 Kääntöliina (3m) 1 kpl
kpl
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
8441205 Tarrain 10m 1 kpl
kpl
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Katso myös

Alsipercha Turvaorsi + Valuholkki

Alsipercha-turvaorsi tarjoaa 125 m² kattavan putoamissuojauksen rakennustyömaille. Helppo asennus ja sertifiointi kahdelle käyttäjälle tekevät siitä joustavan turvallisuusratkaisun.

Tutustu tuotteeseen

Alupercha Turvaorsi + Valuholkki

Alupercha on kevyt ja helposti asennettava turvaorsi putoamissuojaukseen. Se mahdollistaa turvallisen 360° työskentelyalueen jopa 6 metrin säteellä, soveltuen erinomaisesti esimerkiksi kansilaudoitustöihin.

Tutustu tuotteeseen

Alsipercha / Alupercha Turvaorsi + Puristinkiinnike teräspilarille

Alsipercha/Alupercha on teräspilariin kiinnitettävä turvaorsi teollisuuden putoamissuojaukseen. Se tarjoaa laajan työskentelyalueen ja sopii erityisesti rajattuihin tiloihin, kuten suurten koneiden korjaukseen tai lastaukseen.

Tutustu tuotteeseen

Alsipercha / Alupercha Turvaorsi + Kiinnityslevy betonipilariin tai -seinään

Erittäin helposti asennettava turvaorsi henkilökohtaiseen putoamissuojaukseen. Teräsbetonipilariin tai -seinään asennettava kiinnityslevy.

Tutustu tuotteeseen

Alsipercha / Alupercha Turvaorsi + Jalusta

Alupercha on kompakti ja kevyt turvaorsi korkealla työskentelyyn. Kolmijalkajalustaan kiinnitettävä laite tarjoaa 360° suojan jopa 6 metrin säteellä, soveltuen erinomaisesti teollisuuden ja logistiikan tarpeisiin.

Tutustu tuotteeseen

Alsipercha / Alupercha Turvaorsi + Kiinnitystolppa

Erittäin helposti asennettava turvaorsi putoamissuojaukseen kun tilankäyttö on rajattua. Lattiaan kiinnitettävä tolppakiinnitys.

Tutustu tuotteeseen

Alsipercha / Alupercha Turvaorsi ja Lastausjärjestelmä

Erittäin helposti asennettava ja siirrettävä turvaorsi kuorman lastauksen putoamissuojaukseen. Lastausjärjestelmä käyttää ajoneuvon painoa hyväksi putoamissuojauksessa.

Tutustu tuotteeseen

Alsipercha / Alupercha Putoamissuojajärjestelmä kiskolla

Erittäin helposti asennettava ja siirrettävä turvaorsi kuorman lastauksen putoamissuojaukseen. Putoamissuojajärjestelmä kiskolla yhdistää turvaorret toisiinsa, tarjoten liikkuvan putoamissuojan kahdelle.

Tutustu tuotteeseen

Alupercha - Joustava turvaratkaisu korkeisiin työkohteisiin

Alupercha on käytännöllinen vastaus korkealla työskentelyn turvallisuushaasteisiin. Tämä siirrettävä turvaorsi tarjoaa tehokkaan putoamissuojan tilanteissa, joissa kiinteät suojausratkaisut eivät ole mahdollisia tai tarkoituksenmukaisia.

Monipuolinen käyttö teollisuudessa ja huoltotöissä

Alupercha soveltuu erinomaisesti teollisuuden tarpeisiin, suurten koneiden huoltotöihin sekä lastausalueille. Sen joustavuus mahdollistaa turvallisen työskentelyn tilapäisissä ja muuttuvissa työympäristöissä, joissa putoamisvaara on jatkuvasti läsnä.

Tekniset ominaisuudet turvallisuuden takaajina

Korkealujuuksisesta elastisesta alumiinista valmistettu Alupercha yhdistää kestävyyden ja keveyden. 19 kilon painoisena se on helppo siirtää työpisteestä toiseen. Turvaorsi tarjoaa 6 metrin työskentelysäteen ja täyden 360 asteen työskentelyalan, mikä takaa laajan liikkumavapauden korkealla työskenneltäessä.

Sertifioitu ja standardien mukainen turvallisuus

CE-merkittynä ja EN795:2012 tyypin E vaatimukset täyttävänä Alupercha noudattaa tiukimpia turvallisuusstandardeja. Merkittävä edistysaskel on sen sertifiointi kahdelle samanaikaiselle käyttäjälle, mikä lisää laitteen käyttömahdollisuuksia ja tehokkuutta työmailla.

Käytännölliset ominaisuudet työn helpottajina

Aluperchan sisäänrakennettu energianvaimennin on kriittinen turvaominaisuus. Se vähentää merkittävästi putoamistilanteessa käyttäjään ja rakenteeseen kohdistuvia voimia, mikä parantaa turvallisuutta entisestään. Laitteen taitettava rakenne helpottaa sen varastointia ja kuljetusta työmaiden välillä, säästäen tilaa ja resursseja.

Nopea asennus ja siirto tehostavat työskentelyä

Yksi Aluperchan suurimmista eduista on sen vaivaton ja nopea asennus. Laite voidaan pystyttää ja siirtää vain muutamassa minuutissa, mikä säästää arvokasta työaikaa ja mahdollistaa joustavan työskentelyn eri kohteissa. Tämä ominaisuus on erityisen arvokas projekteissa, joissa työpisteet vaihtuvat usein.

Käyttöturvallisuus etusijalla

Vaikka Alupercha on suunniteltu helppokäyttöiseksi, on tärkeää muistaa, että turvallisuus on aina etusijalla. Huolellinen tutustuminen asennusohjeisiin ennen käyttöä on välttämätöntä. Oikea asennus ja käyttö varmistavat, että Alupercha tarjoaa maksimaalisen suojan korkealla työskenneltäessä.

Yhteenveto

Alupercha edustaa nykyaikaista lähestymistapaa työturvallisuuteen. Se yhdistää joustavuuden, helppokäyttöisyyden ja korkeat turvallisuusstandardit tavalla, joka vastaa nykypäivän teollisuuden ja rakennusalan vaatimuksiin. Aluperchan käyttö ei ainoastaan paranna työturvallisuutta, vaan myös tehostaa työskentelyä mahdollistamalla nopeat siirtymiset työpisteiden välillä. Se on ihanteellinen valinta yrityksille, jotka priorisoivat sekä työntekijöidensä turvallisuutta että operatiivista tehokkuutta.

Alsipercha + siirrettävä jalusta mitat
Alupercha + siirrettävä jalusta mitat
  Alsipercha Alupercha
Materiaali: Korkealujuuksinen elastinen teräs Korkealujuuksinen elastinen alumiini
Turvaorren Paino: 80 kg 19 kg
Työskentelysäde: 6,5 m 6 m
Työskentelyala: 360º  360º 
Järjestelmän korkeus: 6555 mm 5305 mm
Turvaorren pituus: 2540 mm 2000 mm

CE-merkitty, CE-0158, Täyttää standardin EN795:2012 tyypin E vaatimukset.

EU Tyyppihyväksynnät ZP/B245/19 R1, ZP/B247/19 R1, ZP/B247/19 R1, ZP/B248/19 R1

Alsipercha ja alupercha turvaorret ovat nyt sertifioitu käytettäväksi kahden henkilön samanaikaiseen putoamissuojaukseen!

haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890