Tuotekuvaus: Nofirno - Tehokas ratkaisu läpiviennin tiivistämiseen

Nofirno on monipuolinen ja kestävä tiivistysratkaisu kaikenlaisiin kaapeli- ja putkiläpivienteihin. Se soveltuu erinomaisesti rakentamiseen, teollisuuteen, infrastruktuuriin sekä offshore- ja laivakäyttöön.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Vedenpitävä, kaasutiivis ja jyrsijätiivis
 • Soveltuu useille rakennusmateriaaleille (betoni, muovi, lasikuitu, alumiini, komposiitti, teräs)
 • Asennuslämpötila: -25°C - +60°C
 • Käyttölämpötila: -50°C - +180°C
 • Helppo asentaa ja muokata jälkikäteen
 • Vaimentaa liikettä ja painetta
 • Kestää äärimmäisiä sääolosuhteita ja kemikaaleja
 • Juomavesihyväksytty
 • Räjähdyssuojattu (3 baariin asti)
 • ATEX-hyväksytty

Nofirno koostuu putkiholkista ja korkealaatuisesta silikonikumipohjaisesta tiivisteaineesta. Tuotteen elinikä on jopa 50 vuotta, eikä se sisällä kosteutta imeviä materiaaleja, mikä ehkäisee korroosiota.

Läpiviennin tiivistäminen Nofirnolla tarjoaa pitkäaikaisen, huoltovapaan ja kustannustehokkaan ratkaisun vaativimpiinkin olosuhteisiin.

Ota yhteyttä lisätietoja tai palosuojaukseen liittyviä kysymyksiä varten.

Tuotekoodi Nimi Pak. Lisää tarjouspyyntöön
88202 Kumihylsy NoFIRno 22/15 l=60 mm 10 hylsyä/kpl 1 kpl
kpl
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
88200 NoFIRno tiivistysmassa 310 ml punainen 1 kpl
kpl
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Katso myös

Rivestop Läpiviennin tiiviste

Mekaaninen muottisidetangon reikien mekaaninen tiiviste. Todella nopea asennus verrattuna perinteisiin tapoihin tiivistää betonirakenteiden vetotankojen reiät. Vesitiiveys 3-8 bar. Paloluokka E. Kaasutiivis.

Tutustu tuotteeseen

Rivepipe uudelleenkäytettävä Välikeputki

Ainutlaatuinen uudelleen käytettävä muottisideputki. Takaa laadukkaan ja tasaisen lopputuloksen betoniseinille. Säästää monta työvaihetta verrattuna perinteisiin muottisideputkiin.

Tutustu tuotteeseen

HyDra Tiivistyslaippa

Hydra vedeneristysjärjestelmä koostuu paisuvasta polymeeristä valmistetuista laipoista ja renkaista. Soveltuu eri tyyppisten ja kokoisten muottisidetankojen vedeneristämiseen.

Tutustu tuotteeseen

HyDra Tulppa Läpiviennintiiviste

Hydra vedeneristysjärjestelmä koostuu paisuvasta polymeeristä valmistetuista tulpista. Soveltuu eri tyyppisten ja kokoisten muottisidetankojen vedeneristämiseen.

Tutustu tuotteeseen

Mastertec Putkentiivistysmansetti

Putkitiivistysmansetti käytetään kun halutaan vesitiivis läpivienti. Mansetti on läpäissyt 50 m (5 bar) vesipilarin paineen ja on saatavissa eri koossa 25-1200mm asti. Mansetissa on kaksi kiristyspantaa valmiiksi asennettuna.

Tutustu tuotteeseen

Nofirno: Täydellinen ratkaisu läpiviennin tiivistämiseen ja palokatkoihin

Läpiviennin tiivistäminen on kriittinen osa rakennusten, laivojen ja teollisuuslaitosten turvallisuutta ja toimivuutta. Nofirno tarjoaa tähän haasteeseen erinomaisen ratkaisun, joka täyttää tiukimmatkin vaatimukset eri ympäristöissä. Suomessa Nofirno-järjestelmää on käytetty pitkään ja menestyksekkäästi erityisesti ydinvoimala- ja risteilylaivateollisuudessa, mikä todistaa sen luotettavuuden ja soveltuvuuden vaativimpiinkin kohteisiin.

Miksi Nofirno on ylivertainen valinta läpivientien tiivistämiseen?

 1. Monipuolisuus ja soveltuvuus Nofirno-järjestelmä soveltuu erinomaisesti kaapeli- ja putkiläpivienteihin erilaisissa rakenteissa. Olipa kyseessä betoni, muovi, lasikuitu, alumiini, komposiitti tai teräs, Nofirno tarjoaa luotettavan tiivistysratkaisun.
 2. Tehokas palokatko Paloturvallisuus on ensiarvoisen tärkeää nykyaikaisessa rakentamisessa ja teollisuudessa. Nofirno-järjestelmä toimii tehokkaana palokatkona, estäen tulen ja savun leviämisen läpivientien kautta. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä ydinvoimaloissa ja risteilylaivoissa, joissa turvallisuus on ehdoton prioriteetti.
 3. Äänitiivis ratkaisu Nofirno ei ainoastaan suojaa tulelta ja vedeltä, vaan toimii myös erinomaisena äänieristeenä. Äänitiivis läpivienti on tärkeä tekijä niin asuinrakennuksissa, teollisuusympäristöissä kuin risteilylaivoillakin, joissa matkustajien mukavuus on olennaista.
 4. Kaasutiivis ja juomavesihyväksytty Nofirno-järjestelmä on kaasutiivis, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan kohteisiin, joissa kaasujen hallinta on tärkeää. Lisäksi se on juomavesihyväksytty, mikä mahdollistaa sen käytön vesihuoltojärjestelmissä ilman huolta veden laadun heikkenemisestä.
 5. Kestävyys ja pitkäikäisyys Nofirno-järjestelmän komponentit on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mukaan lukien silikonikumipohjainen tiivisteaine. Tuotteen elinikä on jopa 50 vuotta, mikä tekee siitä erittäin kustannustehokkaan ratkaisun pitkällä aikavälillä. Tämä pitkäikäisyys on erityisen arvokasta ydinvoimaloissa, joissa järjestelmien on kestettävä vuosikymmeniä.
 6. Helppo asennus ja muokattavuus Nofirno-järjestelmä on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Sen asentaminen on yksinkertaista, ja sitä voidaan muokata jälkikäteen tarpeen mukaan. Tämä joustavuus on erityisen hyödyllinen risteilylaivateollisuudessa, jossa muutoksia ja päivityksiä tehdään säännöllisesti.
 7. Äärimmäisten olosuhteiden kestävyys Nofirno kestää erilaisia sääolosuhteita, kemikaalialtistusta ja mekaanista rasitusta. Se soveltuu käytettäväksi laajalla lämpötila-alueella (-50°C - +180°C) ja kestää esimerkiksi suolavettä, UV-säteilyä sekä öljy- ja dieselroiskeita. Nämä ominaisuudet ovat erityisen tärkeitä meriteollisuudessa ja ydinvoimaloissa.
 8. Turvallisuussertifioinnit Nofirno-järjestelmä on ATEX-hyväksytty ja räjähdyssuojattu 3 baariin asti, mikä tekee siitä turvallisen valinnan myös räjähdysvaarallisiin tiloihin. Nämä sertifioinnit ovat olennaisia ydinvoimaloissa ja risteilylaivoissa, joissa turvallisuusstandardit ovat erittäin tiukat.

Läpiviennin tiivistäminen Nofirno-järjestelmällä tarjoaa kattavan ratkaisun moniin haasteisiin. Se yhdistää tehokkaan palokatkon, ääni- ja kaasutiiviiden ominaisuuksien kanssa, samalla tarjoten juomavesihyväksytyn ja pitkäikäisen ratkaisun. Olipa kyseessä rakennusteollisuus, meriteollisuus, öljy- ja kaasuala tai infrastruktuurihankkeet, Nofirno tarjoaa luotettavan ja monipuolisen ratkaisun läpivientien tiivistämiseen.

Nofirno-järjestelmän pitkäaikainen käyttö Suomen ydinvoimala- ja risteilylaivateollisuudessa on osoitus sen luotettavuudesta ja tehokkuudesta. Näillä aloilla vaatimukset ovat äärimmäisen korkeat, ja Nofirno on osoittanut pystyvänsä vastaamaan niihin erinomaisesti.

Investointi Nofirno-järjestelmään on sijoitus turvallisuuteen, tehokkuuteen ja kestävyyteen. Se ei ainoastaan täytä nykypäivän tiukkoja standardeja, vaan tarjoaa myös joustavan ratkaisun tulevaisuuden tarpeisiin. Valitsemalla Nofirno-järjestelmän varmistat, että läpivientisi ovat turvallisia, tehokkaita ja pitkäikäisiä vuosikymmeniksi eteenpäin, oli kyseessä sitten ydinvoimala, risteilylaiva tai mikä tahansa muu vaativa kohde.

haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890