Tulvasuojat turvaavat ihmiset ja infran


Kevättulvia on esiintynyt aina, mutta leuto sää ja runsaat sateet lisäävät vahinkoriskiä ympäri vuoden. Tilanteita voi ennakoida hankkimalla kohteeseen sopivan tulvasuojajärjestelmän.

Artikkelin sisältö

1. Ratkaisu
2. Hyödyt
3. Tuotteet
4. Tiedostot
5. Ota yhteyttä

Tulvasuojat

Äärimmäiset sääilmiöt yleistyvät ja tulvasuojajärjestelmiä tarvitaan yhä useammin turvaamaan ympäristöä, rakennuksia ja infrastruktuuria.

IBS:n tulvasuojamuurit pelastavat sekä ihmisiä että omaisuutta. Saksalaisen valmistajan tulvavesisuojia on Suomessa käytössä muiden muassa Länsimetron huoltotunnelilla. Ne sopivat erinomaisesti myös muihin vastaaviin käyttökohteisiin, kuten maanalaisten liiketilojen ja paikoitushallien suojaamiseen.

Irrotettava järjestelmä koostuu alumiinisista pylväistä ja levyistä. Pylväät ja lankut asennetaan nopeasti ja helposti tulvariskin yhteydessä.


Rakennusten tulvasuojaus

Tyypillisesti kellari- ja pysäköintitilojen sisäänkäynnit halutaan tulvasuojata nopeasti asennettavilla tulvasuojilla. Tulvanvaaran uhatessa tulvasuojat asennetaan kiinteisiin tolppiin tiivistäen sisäänkäynnin vedeltä. Järjestelmä saatavilla myös ikkunoille. Saatavilla mittatilauksena tehdyt tulvaovet. 

Rakennusten tulvasuojaus 2

Ympäristön tulvasuojat

Ympäristön suojaaminen tulvilta erityyppisillä tulvasuojilla. Joko pysyvällä tai irrotettavalla tulvasuojalla. Irrotettavat tulvasuojat asennetaan paikoilleen tulvan uhatessa. Vaatimuksena on kuitenkin tulvasuojille tarkoitettu alusta mihin tukitolpat pultataan kiinni. Pysyvät tulvasuojat voidaan valmistaa lasista tai alumiinista. Normaalit meluaidat tai kaiteet voidaan toteuttaa pysyvillä tulvasuojilla.

Ympäristön tulvasuojaus 9

Säilytys

Väliaikaisen tulvasuojan varastointi on myös otettu huomioon suunnittelussa. Tulvan uhatessa on tärkeää saada tulvasuojat ajoissa asennettua. IBS toimittaa myös väliaikaisten tulvasuojien varastointiin tarkoitetut telineet. Telineet on helppo siirtää ja varastoida.


LIITTYVÄT TUOTTEETTulvaovi

Vesitiivis tulvaovi

Tutustu

Ympäristön pysyvä lasinen tulvasuojaseinä

Ympäristön pysyvä lasinen tulvasuojaseinä.

Tutustu

Ympäristön liikuteltava tulvasuoja

Ympäristön liikuteltava tulvasuojajärjestelmä. Soveltuu esimerkiksi lyhytaikaiseen ja äkilliseen tulvasuojaukseen.

Tutustu

Ympäristön irrotettava tulvasuoja

Ympäristön irrotettava tulvasuojausjärjestelmä.

Tutustu

Rakennusten ja pienempien aukkojen irrotettava tulvasuoja

Rakennusten ja pienempien aukkojen irrotettava tulvasuojajärjestelmä

Tutustu


LIITTYVÄT TIEDOSTOT
OTA YHTEYTTÄPalvelemme numerossa
0207 430 890