VELOSIT® SL 507 | Erittäin kovan kulutuskestävyyden omaava sementtipohjainen itsetasoittuva lattiatasoite

Käyttökohteet: Sisä- ja ulkokäyttöön | Varastot | Teollisuusrakennukset | Erittäin kovan kulutuskestävyyden vaativat lattiat

Ominaisuudet: Minimaalinen kutistuminen | Erinomainen notkeus | Nopea ilman vapautuminen | Nopea lujuudenkehitys | Erittäin korkea kulutuskestävyys

Tekniset tiedot: Väri: Betonin vaaleanharmaa | Menekki: 1,75 kg/mm/m² | Asennuspaksuus: 6-38 mm | Työstöaika: 30-40 min | Jalankulku sallittu: 3 h jälkeen | Trukkiliikenne: 6 h jälkeen

Levitysmenetelmät: Harava | Piikkirissa | Pumppauslaite

Standardit: EN 13813 CT-C50-F8-A3

Lujuudenkehitys: 20 MPa (4 h) | 55 MPa (28 pv, loppulujuus)

Pakkaus ja varastointi: 20 kg säkki | Säilytys: Kuiva paikka, 5-35°C | Säilyvyys: 12 kk

Alustan esikäsittely: VELOSIT® PA 911 tai VELOSIT® PR 303 (riippuen alustan vaativuudesta)

Tuotekoodi Nimi Pak. Lavalla Lisää tarjouspyyntöön
sl507 VELOSIT® SL 507 Itsetasoittuva luja pinnoite 20kg 1 säkki 48 säkki
säkki
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Katso myös

VELOSIT® PA 911 Pohjustusaine

Universaali akryylipohjainen primeri. Kuivalle betonille, muuraukselle tai kipsilevylle. Sitoo pölyä. Kuivumisaika 1 - 2 tuntia.

Tutustu tuotteeseen

VELOSIT® PR 303 Pohjustusaine

Liuotinvapaa universaali 2- komponentti Epoksi primeri. Suunniteltu kosteille alustoille ja muille vaativille alustoille.

Tutustu tuotteeseen

VELOSIT® SL 501 Lattiatasoite

Taloudellinen sementtipohjainen itsetasoittuva lattiatasoite. Sisä- ja ulkokäyttöön. 30MPa loppulujuus. 3 mm - 38 mm asennuspaksuus.

Tutustu tuotteeseen

VELOSIT® SL 502 Lattiatasoite

Universaali sementtipohjainen itsetasoittuva lattiatasoite. Sisä- ja ulkokäyttöön. 50 MPa loppulujuus. 3 mm - 38 mm asennuspaksuus.

Tutustu tuotteeseen

VELOSIT® SL 503 Lattiatasoite

Kovan kulutuksen lattioille sementtipohjainen itsetasoittuva lattiatasoite. Sisä- ja ulkokäyttöön. 60 MPa loppulujuus. 3 mm - 38 mm asennuspaksuus.Kulutuskestävyysluokitus: AR1.

Tutustu tuotteeseen

VELOSIT® SC 244 Lattiavalumassa

Käyttövalmis sementtipohjainen juokseva lattiavalumassa. Sisä- ja ulkokäyttöön. 50 MPa loppulujuus. 10 mm - 120 mm asennuspaksuus. Kelluvat laatat ja lattialämmitykselle.

Tutustu tuotteeseen

VELOSIT® SC 242 Lattiavalumassa

Käyttövalmis sementtipohjainen lattiavalumassa. Sisä- ja ulkokäyttöön. 50 MPa loppulujuus. 10 mm - 100 mm asennuspaksuus. Kelluvat laatat ja lattialämmitykselle.

Tutustu tuotteeseen

VELOSIT® SL 507: Äärimmäisen kulutuskestävä lattiatasoite vaativimpiin olosuhteisiin

VELOSIT® SL 507 on huippuluokan sementtipohjainen itsetasoittuva lattiatasoite, joka on suunniteltu vastaamaan kaikkein vaativimpien kohteiden tarpeisiin. Tämä erittäin kovan kulutuksen kestävä tuote tarjoaa erinomaisen ratkaisun sekä sisä- että ulkotilojen lattioille, joissa tavanomaiset lattiatasoitteet eivät riitä.

SL 507 on ihanteellinen valinta erityisesti varastoihin ja teollisuusrakennuksiin, joissa vaaditaan äärimmäistä kulutuskestävyyttä. Sen poikkeuksellinen kestävyys tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon myös raskaasti liikennöityihin julkisiin tiloihin, logistiikkakeskuksiin ja tuotantolaitoksiin.

Tuotteen yksi merkittävimmistä ominaisuuksista on sen erittäin nopea lujuudenkehitys. VELOSIT® SL 507 saavuttaa vaikuttavan 20 MPa puristuslujuuden jo 4 tunnissa, ja sen loppulujuus on jopa 55 MPa 28 päivän kuluessa. Tämä nopea lujuudenkehitys mahdollistaa jalankulun tasoitteen päällä jo 3 tunnin kuluttua asennuksesta, ja trukkiliikenne on mahdollista jopa 6 tunnin jälkeen. Tämä minimoi käyttökatkokset ja mahdollistaa nopean palaamisen normaaliin toimintaan.

SL 507 täyttää tiukat EN 13813 CT-C50-F8-A3 standardin vaatimukset, mikä takaa sen soveltuvuuden äärimmäisen vaativiin kohteisiin. Tuotteen minimaalinen kutistuminen, erinomainen notkeus ja nopea ilman vapautuminen varmistavat tasaisen ja kestävän lopputuloksen.

Asennuksen joustavuus on yksi SL 507:n vahvuuksista. Tuotetta voidaan levittää tehokkaasti haravalla, piikkirissalla tai pumppauslaitteella, mikä mahdollistaa sen käytön erilaisissa projekteissa ja olosuhteissa. Asennuspaksuus voi vaihdella 6 mm:stä aina 38 mm:iin, tarjoten ratkaisun monenlaisiin tasoitustarpeisiin.

VELOSIT® SL 507 on saatavilla betonin vaaleanharmaan sävyisenä, mikä tekee siitä sopivan moniin teollisuus- ja varastokohteisiin. Tuotteen menekki on noin 1,75 kg/mm/m², mikä helpottaa materiaalitarpeen arviointia projekteissa.

Tuotteen käytettävyyttä parantaa sen pitkä varastointiaika. VELOSIT® SL 507:ää voidaan säilyttää 20 kg:n säkeissä kuivassa paikassa 5-35°C:n lämpötilassa jopa 12 kuukautta. Tämä pitkä säilyvyysaika tekee tuotteesta erinomaisen valinnan sekä suuriin teollisuusprojekteihin että pienempiin, erittäin kovan kulutuksen kohteisiin.

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi on suositeltavaa esikäsitellä alusta VELOSIT® PA 911:llä tai VELOSIT® PR 303:lla riippuen alustan vaativuudesta. Tämä varmistaa optimaalisen tarttuvuuden ja kestävyyden.

VELOSIT® SL 507 on ylivertainen valinta, kun tarvitaan äärimmäisen kestävää, nopeasti kuivuvaa ja erittäin kovan kulutuksen kestävää lattiatasoitetta. Sen erinomainen työstettävyys, nopea kuivuminen ja poikkeuksellinen lujuus tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun vaativimpiin teollisuuskohteisiin, raskaasti liikennöityihin varastoihin ja muihin äärimmäisen kovan kulutuksen tiloihin. Valitsemalla VELOSIT® SL 507:n varmistat laadukkaan ja kestävän pohjan, joka kestää kaikkein kovintakin kulutusta ja vastaa äärimmäisimpienkin kohteiden tarpeisiin.

Menekki 1,75 kg/m2/mm
Kerrospaksuus 6 mm - 38 mm
Sekoitussuhde 3,4 - 3,8 l per 20 kg
Työskentelyaika 30 - 40 min
Käyttölämpötila 10 - 35 °C
Päällystettävissä -
Kävelykelpoinen 3h ja 6h trukkiliikenteelle
Sideaine Sementti
Lisäaine -
Tartuntalujuus 2,3 Mpa
Puristuslujuus 4h, 20 Mpa
Puristuslujuus, 28 vrk 55 Mpa
Taivutuslujuus 4h, 4 Mpa
Taivutuslujuus 28 vrk 8 Mpa
Kutistuma 0,3 mm/m
Kulutuskestävyys A3
pH -
Väri Harmaa
Varastointi Avaavattomana kuivassa tilassa auringolta suojassa 12 kk 5- 35 °C
Pakkaus 20 kg
Luokitus CT-C50-F8-A3
Paloluokka A1
haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890