HauCon työ- ja liikuntasaumanauhat

PVC:stä tai Elastomeeristä valmistettuja työ- ja liikuntasaumanauhoja. Työ- ja Liikuntasaumanauhalla varmistetaan betonisen rakenteen työ- tai liikuntasauman vesitiiveys. Nauha asetetaan joko betonin keskelle tai ulkopuolelle. Nauha tarttuu rakenteeseen valun yhteydessä. Nauhat tiivistävät labyrinttiperiaatteella. Eli veden kiertoreittiä pidennetään huomattavasti.

HauConin valikoimasta on saatavilla työ- ja liikuntasaumanauhoja kolmella eri materiaalivaihtoehdolla. Materiaalivalinta riippuu halutusta vesipaineesta, kemikaalikestävyydestä.

EPDM DIN 7865 Standardin mukaan

Elastomeerit ovat mittapysyviä, erittäin elastisia muoveja, joissa on erittäin pitkät toisiinsa lukittuvat molekyyliketjut. Ne valmistetaan vulkanointiprosessilla ja vaativat siksi erityistä liitostekniikkaa.

Ne sopivat erityisesti rakennuksiin, joissa on suuret liitosliikkeet, korkea vedenpaine, usein vaihtuvat kuormitusjaksot ja myös alhaisissa lämpötiloissa.

Niitä on saatavana kaikissa yleisimmissä profiilimuodoissa ja moniin erikoissovelluksiin.

PVC/NBR DIN 18541 Standardin mukaan

Tämä materiaali on kehitetty erityisesti standardin DIN 18541 korkeita vaatimuksia varten. Saumanauhat on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista, niillä on maksimaalinen murtovenymä, ne kestävät monenlaisia kemiallisia aineita. Saumanauhat kestävät myös vanhenemista ja niillä on hyvin pitkä käyttöikä.

Suuri valikoima standardin DIN 18541 mukaisia saumanauhoja jotka soveltuvat kaikenlaisiin tiivistysratkaisuihin, joilla on korkeat vaatimukset.

Pehmeä PVC Tehdasnormin mukaan

Tämä materiaali on vaikuttava lukuisten myönteisten ominaisuuksiensa, erityisesti kustannustehokkuutensa, ansiosta. Tämä materiaali on ollut käytössä lähes 100 vuotta ja sitä on parannettu jatkuvasti.

Tehdasstandardin mukaiset pehmeät PVC-saumanauhat kattavat normaalin rakennusten rasituksen ja kestävät monia luonnossa esiintyviä aineita ja kemikaaleja.

haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi koko 14,8mt

Palvelemme numerossa
0207 430 890