VELOSIT® RM 205 | Huippuluokan betonin korjausmassa ja R4-luokan korjauslaasti

Käyttökohteet: Monipuolinen rakennuspintojen kunnostus | Pienet ja laajat korjauskohteet | Rakenteellinen betonin kunnostus

Ominaisuudet: Minimaalinen mikrohalkeiluriski | Poikkeuksellinen työstettävyys | Kuituvahvistettu | Hydrofobinen | Kehittynyt korroosionestotekniikka

Tekniset tiedot: Asennuspaksuus: 6-100 mm | Täyttää EN 1504-9 -standardin vaatimukset | Menekki: 9 kg/ m² / 5 mm

Standardit: R4-luokan korjauslaasti | EN 1504-9

Erityisominaisuudet: Erinomainen tartunta betonipinnoille | Estää veden imeytymistä | Soveltuu rakenteelliseen betonin kunnostukseen

Pakkaus ja varastointi: 25 kg säkki | Säilytys: Kuiva paikka, 5-35 °C | Säilyvyys: 12 kk

Alustan esikäsittely: VELOSIT® CP 201

VELOSIT® RM 205 on korkealaatuinen sementtipohjainen betonin korjausmassa, joka tarjoaa erinomaisen ratkaisun vaativiin korjauskohteisiin. Sen monipuoliset ominaisuudet, kuten minimaalinen mikrohalkeiluriski, poikkeuksellinen työstettävyys ja kehittynyt korroosionestotekniikka, tekevät siitä ihanteallisen valinnan ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja kestävää korjausmassaa erilaisiin rakennusprojekteihin. VELOSIT® RM 205 soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa vaaditaan rakenteellista betonin kunnostusta ja pitkäaikaista suojaa. Tuote on erinomainen valinta, kun tarvitaan tehokasta ja monipuolista ratkaisua betonin korjaukseen ja kunnostamiseen vaativimmissakin olosuhteissa.

Tuotekoodi Nimi Pak. Lavalla Lisää tarjouspyyntöön
rm205 VELOSIT® RM 205 Korjausmassa 25 kg 1 säkki 42 säkki
säkki
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Katso myös

VELOSIT® RM 202 Korjausmassa

R3 luokan sementtipohjainen korjauslaasti. 50 MPa loppuujuus. Tarkoitettu käytettäväksi kaikentyyppisille rakennusalustoille. 1 mm - 100 mm asennuspaksuus.

Tutustu tuotteeseen

VELOSIT® CP 201 Pohjustusaine

Sementtipohjainen korroosionestoprimeri. Suoja- ja pohjamaali betoni- ja muurausalustoille.

Tutustu tuotteeseen

VELOSIT® RM 205: Edistyksellinen betonin korjausmassa ja R4-luokan korjauslaasti kestävään rakennuspintojen kunnostukseen

VELOSIT® RM 205 on huippuluokan sementtipohjainen betonin korjausmassa, joka edustaa uusinta teknologiaa rakenteellisessa betonin kunnostuksessa. Tämä EN 1504-9 -standardin mukainen korjauslaasti on suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin rakennusprojektien tarpeisiin, tarjoten monipuolisen ratkaisun sekä pieniin että laajoihin betonin korjaustöihin.

Ominaisuudet ja edut:

 1. Monipuolinen käyttö: VELOSIT® RM 205 soveltuu erinomaisesti eri paksuisiin korjauskerroksiin, mahdollistaen 6-100 mm:n kerrosvahvuudet. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin betonin korjausprojekteihin.
 2. Kestävä rakenne: Tuotteen kuituvahvisteinen koostumus parantaa merkittävästi korjatun pinnan kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä.
 3. Minimaalinen mikrohalkeiluriski: Edistyksellinen koostumus vähentää mikrohalkeilun riskiä, varmistaen korjatun pinnan eheyden ja kestävyyden.
 4. Erinomainen työstettävyys: VELOSIT® RM 205 on suunniteltu helposti levitettäväksi ja muotoiltavaksi, mikä nopeuttaa työskentelyä ja parantaa lopputuloksen laatua.
 5. Hydrofobiset ominaisuudet: Tuote sisältää vettä hylkiviä ainesosia, jotka parantavat korjatun pinnan vedenkestävyyttä ja suojaavat rakennetta kosteudelta.
 6. Kehittynyt korroosionestotekniikka: VELOSIT® RM 205 tarjoaa erinomaisen suojan korroosiota vastaan, pidentäen näin betonirakenteen käyttöikää.
 7. Erinomainen tartunta: Tuote takaa vahvan kiinnittymisen betonipintaan, varmistaen korjauksen pitkäaikaisen kestävyyden.


Käyttökohteet:

VELOSIT® RM 205 betonin korjausmassa soveltuu erinomaisesti monenlaisiin rakennusprojekteihin, kuten:

 1. Siltojen ja teiden betonisten rakenteiden korjaukset
 2. Teollisuusrakennusten lattioiden ja seinien kunnostus
 3. Asuinrakennusten julkisivujen ja parvekkeiden korjaukset
 4. Vesirakenteiden, kuten patojen ja kanavien, kunnostustyöt
 5. Pysäköintihallien betonipintojen korjaukset
 6. Julkisten rakennusten, kuten koulujen ja sairaaloiden, betonipintojen kunnostus


Miksi valita VELOSIT® RM 205?

VELOSIT® RM 205 edustaa uusinta teknologiaa betonin korjausmassoissa. Sen innovatiivinen koostumus tarjoaa erinomaisen tasapainon kestävyyden, työstettävyyden ja suojaavien ominaisuuksien välillä. Valitsemalla tämän tuotteen, rakennusalan ammattilaiset voivat varmistaa korkealaatuisen ja pitkäikäisen lopputuloksen betonin korjausprojekteissaan.

Oli kyseessä sitten pieni korjaustyö tai laaja kunnostusprojekti, VELOSIT® RM 205 tarjoaa luotettavan ja tehokkaan ratkaisun betonipintojen korjaukseen ja suojaamiseen. Sen monipuolisuus, kestävyys ja helppokäyttöisyys tekevät siitä erinomaisen valinnan vaativiin rakennushankkeisiin, joissa laatu ja pitkäikäisyys ovat etusijalla.

 

Menekki 45 kg/m2/25mm
Kerrospaksuus 6 mm - 100 mm
Sekoitussuhde 2,8 - 4,0 l per 25 kg
Työskentelyaika 60 min
Käyttölämpötila 5 - 35 °C
Päällystettävissä -
Kävelykelpoinen 3-4h
Sideaine Sementti
Tartuntalujuus 2,2 mpa
Puristuslujuus 4h, 12 mpa
Puristuslujuus, 28 vrk 50 mpa
Taivutuslujuus 4h, 3 mpa
Taivutuslujuus 28 vrk 8 mpa
Väri Harmaa
Varastointi Avaavattomana kuivassa tilassa auringolta suojassa 12 kk 5- 35 °C
Pakkaus 25 kg
Luokitus R4
Paloluokka E
haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890