Suorat vahvistetangot

Ø   8 mm / 10 m
Ø   12 mm / 10 m
Ø   16 mm / 11,80 m
Ø   20 mm / 11,80 m
Ø   25 mm / 11,80 m
Ø   32 mm / 14 m

Vahvistetangot joissa on tyssä päädyssä

Ø 12 mm / tot 4 m
Ø 16 mm / tot 4 m
Ø 20 mm / tot 4 m
Ø 25 mm / tot 4 m
Ø 32 mm / tot 4 m

Taivutetut hakaset

Ø 12 mm / tot 6,5 m
Ø 16 mm / tot 6,5 m
Ø 20 mm / tot 6,5 m

Tuotekoodi Nimi Pak. Lisää tarjouspyyntöön
Schöck Combar Schöck Combar 1 kpl
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
Schöck Combar d12/8000 mm Schöck Combar d12/8000 mm suora tanko 1 kpl
kpl
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
Schöck Combar d12/12000 mm Schöck Combar d12/12000 mm suora tanko 1 kpl
kpl
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
Schöck Combar d16/112000 mm Schöck Combar d16/11200 mm suora tanko 1 kpl
kpl
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
 • Kestävä ja suuri vetolujuus - 

  Schöck Combar® -lasikuituvahvisteen vetolujuus on moninkertainen raudoitusteräkseen verrattuna. Lisäksi Combar®-vahvistetta on testattu betonissa 100 vuoden käyttöiän ajalta, ja sitä on testattu myös kemiallisesti aggressiivisissa ympäristöissä. Lasikuituvahviste vastaa käytökseltään perinteistä raudoitusterästä.

  Suuren vetolujuutensa ansiosta Schöck Combar® sopii erinomaisesti kantaviin esivalmistettuihin betonirakenteisiin, suureen kuormitukseen ja betonirakenteiden korjausrakentamiseen.

 • Erinomainen korroosion- ja kemikaalienkesto - 

  Kemiallisesti aggressiiviset aineet eivät syövytä Schöck Combaria®. Lisäksi se kestää emäksiä ja korroosiota. Suolat, karbonaatit ja muut emäksiset aineet eivät vahingoita lasikuituvahvistetta.

  Näiden ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta Schöck Combar® soveltuu erinomaisesti siltoihin, patoihin, pysäköintitaloihin, satamiin, laboratorioihin, kemianteollisuuteen ja varastoihin.

 • Ei johda sähköä eikä magnetisoidu - 

  Schöck Combar® ei johda sähköä, joten se ei ole herkkä suurjännitteelle, sähkökentille tai hajavirroille. Koska Combar® ei myöskään ole magneettinen, se ei häiritse maan luonnollista magneettikenttää.

  Näiden ominaisuuksien johdosta Schöck Combar® soveltuu erinomaisesti tutkimuskeskuksiin, laboratorioihin, voimalaitoksiin, muuntajiin, raidejärjestelmiin ja ajoneuvojen ohjausjärjestelmiin.

 • Helposti työstettävä - 

  Schöck Combar® -vahviste on helppo sahata keskeltä kulmahiomakoneella tai terässahalla. Sen vuoksi se sopii tilapäisiin rakenteisiin ja tunnelien kaivamiseen. Lasikuituvahviste on helposti porattavaa, joten se vähentää tunnelinlouhintakoneille aiheutuvaa vahinkoa.

  Helpon työstettävyytensä ansiosta Schöck Combar® soveltuu erittäin hyvin tilapäisiin rakenteisiin ja tunnelirakentamisen erityiskohteisiin.

 • Vähäinen lämmönjohtavuus - 

  Schöck Combar® -lasikuituvahvisteen vähäinen lämmönjohtavuus estää kylmäsiltojen syntymisen. Juuri tästä syystä Combar®-lasikuitutangoista valmistetaan Schöck-termoankkureita betoniseinien lämpöeristystä varten.

  Lämmöneristyksensä ansiosta Schöck Combar® sopii erinomaisesti generaattorihuoneiden lattiarakenteisiin, sandwich-seiniin ja julkisivuankkureihin.

haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890