HauCon Aquilo: Vesitiivis muottisidetangon holkki betonirakenteisiin

Tekniset tiedot: Laipallinen holkki | Jätetään valuun | Yhteensopiva 22 mm välikeputkille

Käyttö: Vesitiiviin välin varmistaminen | Välikeputki 80 mm seinää lyhyempi | Täydellinen tiiviys Rivestop 21-tiivisteellä

HauCon Aquilo tarjoaa luotettavan ratkaisun vesitiiviyden varmistamiseen betonirakenteissa. Holkki yhdistettynä oikeaan asennustekniikkaan ja Rivestop-tiivisteeseen takaa erinomaisen suojan kosteutta vastaan.

Tuotekoodi Nimi Pak. Lavalla Lisää tarjouspyyntöön
111040 HauCon Aquilo - Vesitiivis muottisidetangon holkki 22 200 kpl  kpl
pak
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Katso myös

HauCon Muovinen Välikeputki

Rihlattu välikeputki tarkoitettu käytettäväksi kun halutaan uudelleen käyttää muottitankoja seinävalussa. Putket PE-muovista, toimii myös talviolosuhteissa.

Tutustu tuotteeseen

Rivestop Läpiviennin tiiviste

Mekaaninen muottisidetangon reikien mekaaninen tiiviste. Todella nopea asennus verrattuna perinteisiin tapoihin tiivistää betonirakenteiden vetotankojen reiät. Vesitiiveys 3-8 bar. Paloluokka E. Kaasutiivis.

Tutustu tuotteeseen

HauCon Aquilo - Tehokas ratkaisu betonin vesitiiviyteen

HauCon Aquilo on erikoissuunniteltu muottisidetangon holkki, joka tarjoaa erinomaisen ratkaisun betonin vesitiiviyden varmistamiseen. Tämä laipallinen holkki on suunniteltu luomaan vesitiivis väli muottisidetangon ja betonin välille, mikä on kriittistä monissa rakennusprojekteissa.

Miksi valita HauCon Aquilo?

Betonirakenteissa vesitiiviys on usein avainasemassa rakenteen kestävyyden ja toimivuuden kannalta. HauCon Aquilo -holkki tarjoaa luotettavan ja helppokäyttöisen ratkaisun tähän haasteeseen. Sen ainutlaatuinen muotoilu ja materiaalit varmistavat, että vesi ei pääse tunkeutumaan betonirakenteen läpi muottisidetankojen kohdalta.

Yhteensopivuus ja käyttö

HauCon Aquilo on suunniteltu toimimaan saumattomasti 22 mm halkaisijan välikeputkien kanssa. Tämä monipuolisuus mahdollistaa sen käytön erilaisissa rakennusprojekteissa ja -sovelluksissa. Asennuksessa on huomioitava, että välikeputken tulee olla noin 80 mm lyhyempi kuin seinä, johon se asennetaan.

Täydellinen vesitiiveys Rivestop-tiivisteen avulla

Vaikka HauCon Aquilo tarjoaa jo itsessään erinomaisen vesitiiviyden, täydellinen suoja saavutetaan käyttämällä sitä yhdessä Rivestop läpiviennin tiivisteen kanssa. Tämä yhdistelmä takaa maksimaalisen suojan vettä ja kosteutta vastaan, mikä on erityisen tärkeää vaativissa olosuhteissa ja kriittisissä rakenteissa.

Edut ja hyödyt

  • Tehokas vesitiiviyden varmistaminen
  • Helppo asentaa ja jättää valuun
  • Yhteensopiva yleisten välikeputkikokojen kanssa
  • Mahdollistaa kestävät ja pitkäikäiset betonirakenteet
  • Vähentää kosteusongelmien riskiä rakenteissa

HauCon Aquilo on välttämätön tuote kaikille, jotka haluavat varmistaa betonirakenteittensa vesitiiviyden ja pitkäaikaisen kestävyyden. Sen käyttö yhdessä oikeiden asennustekniikoiden ja lisävarusteiden kanssa takaa erinomaisen suojan kosteutta vastaan, mikä on olennaista monissa rakennusprojekteissa.

haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890