Schöck Isolink® tyyppi C-EH:ssa lasikuitukomposiitista valmistettu ankkurointielementti ja välike on yhdistetty yhdeksi tuotteeksi. Isolink® on korkealaatuinen termisesti erottava ratkaisu tuettuihin betonisiin sandwich-elementteihin.

Eristettyihin betonisiin sandwich-seiniin suunnitellussa Isolink®-ankkurissa on viistetyt päät. Se asennetaan tuettuihin, eristettyihin sandwich-seiniin vaakasuunnassa. Ankkuri ottaa silloin vastaan vaakasuuntaista tuulikuormitusta. Lisäksi lasikuitukomposiitissa on erittäin suuri vetolujuus (60 000 N/mm2), joten ankkureita tarvitaan vain rajallinen määrä laattaa kohti.

Älykkään suunnittelun ja tankomaisen muodon ansiosta Isolink® C-EH on helppo asentaa, ja se voidaan asemoida vapaasti. Tämä tekee myös betoniseinien tuotannosta kustannustehokkaampaa. Lisäksi ankkuri sopii kaikentyyppisiin eristysmateriaaleihin. Esivalmistetut betoniseinät voivat olla hyvin suuria, jopa 6 x 12 m.

Ankkuri on luotettava ratkaisu myös paloturvallisuuden kannalta, sillä sen palonkestävyysluokitus betonisissa sandwich-seinissä on REI120. Lisäksi Schöck Isolink® C-EH on saanut Saksan Darmstadtissa toimivan PassivHaus Institutin sertifioinnin "passiivitalokomponenttina" julkisivuankkurien tuoteryhmässä.

Saatavina myös Isolink® tyyppi C-SH:ssä on viistetyt päät ja syvyydenrajoitin. Syvyydenrajoitin varmistaa ankkurin hyvän syvyyden ja siten betoniseinän täydellisen viimeistelyn.

haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890