HyDra Polymer SP Saumantiivistyspelti

Näytä tiedostot Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Saumantiivistyspelti HyDra Polymer SP on vesitiivis ja raadontiivis ratkaisu betonirakenteiden työsaumojen tiivistykseen. HyDra Polymer SP on yhdeltä puolelta kokonaan polymeeripinnoitettu. Polymeeripinnoite reagoi betonin kanssa ja luo tiiviin liitoksen. Pinnoitepuoli tulee asentaa odotetun vesipaineen puolelle. Riittää, että HyDra upotetaan 3cm rakenteen sisään varmistaakseen vesi- ja kaasutiiviin liitoksen.

Hydra Polymer SP on juomavesihyväksytty ja todistetustu radontiivis. Kestää myös kaikki orgaaniset jätevedet. Vesitiivis 5 bar. Käyttöikä 120v.

Käyttökohteita ovat miltein kaikki betoniset työsaumat kuten mm. Laatta/seinä, seinä/seinä, seinä/katto, katto/katto.

Asennus:

Saumantiivistyspelti HyDra Polymer SP asennetaan sauman keskelle. Asennuksessa käytetään asennusklipsejä C/C 1m jaolla. Enne valua ensimmäistä valua tulee poistaa puolet suojateipistä. Suojateippiä pitää irroittaa minimissään 3cm verran jotta saadaan tarvittava tartuntapituus ensimmäiseen valuun. Kun pellit limitetään jatkoksen tulee limipituuden olla 5cm. Limityksen varmistetaan neljällä asennusklipsillä. Kaksi ylhäältä ja kaksi alhaalta. Ennen klipsejä tulee irroittaa suojateippi.

Ennen toista valua tulee irroittaa loput suojateipistä. Kaikki seinä ja pystyliitokset tulee varmistaa vastaavalla tavalla kun jatkoslimitykset. Eli käyttäen asennusklipsejä.

Likaista tai vahingoittunutta saumantiivistyspeltiä ei saa asentaa vaan pitää vaihtaa ehjään.

Pituus 2m ja 6m
Leveys 140mm
Paksuus 1,3mm
Lämpökestävyys -20 C / +70 C
haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890