Tuulettuvien julkisivujärjestelmien kiinnitys ja eristys


Schöck Isolink® on energiatehokas vaihtoehto perinteisille teräsristikoille eristettyjen sandwich- ja elementtiseinien betonikuorten liittämiseen.

Isolink®-lämpöankkurit valmistetaan lasikuidusta, jonka lämmönjohtavuus on hyvin vähäinen. Siksi Schöck Isolink® on sertifioitu passiivitalokomponentiksi julkisivuankkurien tuoteryhmässä.

Artikkelin sisältö

1. Ratkaisu
2. Hyödyt
3. Tuotteet
4. Tiedostot
5. Ota yhteyttä


Metalliset julkisivuankkurit aiheuttavat nykyisillä julkisivuvaatimuksilla usein peräti puolet kokonaislämpöhäviöstä. Tätä lämpöhäviötä pyritään useimmiten kompensoimiseen paksun eristeen käytöllä. Schöck Isolink® ‑julkisivuankkurin kanssa ei tarvita ylikompensointia. Julkisivu voidaan sen lämmöneristysominaisuuksien ansiosta tehdä jopa 50 % ohuempana. Näin saavutetaan suurempi huoneala ja enemmän myytävää pinta-alaa.

Lasikuituraudoitteella on hyvin vähäinen lämmönjohtavuus. Lämpöankkuri parantaa eristetyn betoniseinän lämmöneristyskykyä 45 %:lla (lämmönjohtavuuden mukaan). Tämä lämpöankkuri suojaa seinää tehokkaasti halkeilulta ja vaurioilta, sillä sen kimmokerroin on 60 000 N/mm2 ja sillä on valtava vetolujuus. Lisäksi Schöck Isolink® toimii kaksoisseinässä betonikuorten välisenä liittimenä ja välikkeenä. Se sopii sekä tuetuille että itsetukeville julkisivuille ja mahdollistaa laajamittaisten eristettyjen betonielementtien käyttämisen (jopa 6 x 12 m).

Kompakti ja helposti asennettava elementti parantaa myös kustannustehokkuutta käytettäessä betonielementteinä valmistettuja osia. Schöck Isolink® ‑järjestelmää voi käyttää kaiken tyyppisten eristemateriaalien yhteydessä, joten se tarjoaa elementtien valmistajille ja arkkitehdeille julkisivujen lämpökatkoihin rakennusmateriaalin, joka täyttää tulevaisuuden vaatimukset.

Schöck Combar® koostuu lasikuituvahvistetusta vinyyliesterihartsista. Kun pyöreä sauva on kovettunut, se profiloidaan ja pinnoitetaan. Lopputuloksena syntyy ainutlaatuinen materiaali, jolla on poikkeuksellisen hyvät lämmöneristysominaisuudet. Combar®-materiaalin matala lämmönjohtavuus (λ = 0,7 W/mK) vähentää julkisivurakenteen kylmäsiltoja. Schöck Isolink® soveltuukin hyvin energiaa säästävään rakentamiseen, nyt ja tulevaisuudessa.

 


LIITTYVÄT TUOTTEETSchöck Isolink® F-S2 Ankkuri

Julkisivuankkuri kahdella kierrepäällä. Kiinnitys Betoni- ja kivirakenteisiin.

Tutustu

Schöck Isolink® F-S1 Ankkuri

Julkisivuankkuri yhdellä kierrepäällä. Kiinnitys Betoni- ja kivirakenteisiin.

Tutustu


OTA YHTEYTTÄNiklas yhteistiedot

Niklas Jansson

Ins. AMK. Myyntipäällikkö, julkisivut

Palvelemme numerossa
0207 430 890