Tuulettuvien julkisivujärjestelmien kiinnitys ja eristys


Schöck Isolink® on energiatehokas vaihtoehto perinteisille teräsristikoille eristettyjen sandwich- ja elementtiseinien betonikuorten liittämiseen.

Isolink®-lämpöankkurit valmistetaan lasikuidusta, jonka lämmönjohtavuus on hyvin vähäinen. Siksi Schöck Isolink® on sertifioitu passiivitalokomponentiksi julkisivuankkurien tuoteryhmässä.


Metalliset julkisivuankkurit aiheuttavat nykyisillä julkisivuvaatimuksilla usein peräti puolet kokonaislämpöhäviöstä. Tätä lämpöhäviötä pyritään useimmiten kompensoimiseen paksun eristeen käytöllä. Schöck Isolink® ‑julkisivuankkurin kanssa ei tarvita ylikompensointia. Julkisivu voidaan sen lämmöneristysominaisuuksien ansiosta tehdä jopa 50 % ohuempana. Näin saavutetaan suurempi huoneala ja enemmän myytävää pinta-alaa.

Lasikuituraudoitteella on hyvin vähäinen lämmönjohtavuus. Lämpöankkuri parantaa eristetyn betoniseinän lämmöneristyskykyä 45 %:lla (lämmönjohtavuuden mukaan). Tämä lämpöankkuri suojaa seinää tehokkaasti halkeilulta ja vaurioilta, sillä sen kimmokerroin on 60 000 N/mm2 ja sillä on valtava vetolujuus. Lisäksi Schöck Isolink® toimii kaksoisseinässä betonikuorten välisenä liittimenä ja välikkeenä. Se sopii sekä tuetuille että itsetukeville julkisivuille ja mahdollistaa laajamittaisten eristettyjen betonielementtien käyttämisen (jopa 6 x 12 m).

Kompakti ja helposti asennettava elementti parantaa myös kustannustehokkuutta käytettäessä betonielementteinä valmistettuja osia. Schöck Isolink® ‑järjestelmää voi käyttää kaiken tyyppisten eristemateriaalien yhteydessä, joten se tarjoaa elementtien valmistajille ja arkkitehdeille julkisivujen lämpökatkoihin rakennusmateriaalin, joka täyttää tulevaisuuden vaatimukset.

Schöck Combar® koostuu lasikuituvahvistetusta vinyyliesterihartsista. Kun pyöreä sauva on kovettunut, se profiloidaan ja pinnoitetaan. Lopputuloksena syntyy ainutlaatuinen materiaali, jolla on poikkeuksellisen hyvät lämmöneristysominaisuudet. Combar®-materiaalin matala lämmönjohtavuus (λ = 0,7 W/mK) vähentää julkisivurakenteen kylmäsiltoja. Schöck Isolink® soveltuukin hyvin energiaa säästävään rakentamiseen, nyt ja tulevaisuudessa.

 


LIITTYVÄT TUOTTEETSchöck Isolink® F-S2 Ankkuri

Julkisivuankkuri kahdella kierrepäällä. Kiinnitys Betoni- ja kivirakenteisiin.

Tutustu

Schöck Isolink® F-S1 Ankkuri

Julkisivuankkuri yhdellä kierrepäällä. Kiinnitys Betoni- ja kivirakenteisiin.

Tutustu


OTA YHTEYTTÄNiklas yhteistiedot

Niklas Jansson

Ins. AMK. Myyntipäällikkö, julkisivut

Palvelemme numerossa
0207 430 890