Raide-jokeri - Roihupellon Raitovaunuvarikko

Raide-Jokeri - Roihupellon raitiovaunuvarikko
Raide jokeri varikko joulukuu 2021
Raide jokeri varikko marraskuu 2021
Raide jokeri varikko tammikuu 2022
Raide-Jokeri - Roihupellon raitiovaunuvarikko
Raskashuolto arkkitehtityöhuone aprt

Projekti

Raide-Jokeri on pääkaupunkiseudun länsi- ja itälaidat yhdistävä liikennehanke, jossa Espoon Keilaniemen ja Helsingin Itäkeskuksen välille rakennetaan pikaraitiotiejärjestelmä. Raitiotie on valmistuessaan noin 25 kilometriä pitkä ja pysäkkipareja on matkalla 34. Raitiovaunukaluston huoltoa ja korjausta varten on rakennettu raitiovaunuvarikko Roihupellon alueelle Helsingissä.

Kohteessa lattiarakenne on poikkeuksellinen. Sisään huoltorakennukseen johtaa monia kiskoja. Lattiaan upotetut kiskot haarautuvat edelleen rakennuksen sisällä.

HauConin toimittamat tuotteet

HauCon toimi kohteessa suunnittelukumppanina sekä toimitti varikkorakennuksen betonilattioihin vesitiiviit liikuntasaumalaitteet (GA-50.20.50). Lisäksi myös muut vesitiiviit saumaratkaisut, kuten työsauma- ja liikuntasaumanauhat sekä niihin erikoisvalmistetut kiskon alituskappaleet.  Injektointiletkut ja niihin liittyvät tarvikkeet kuuluivat myös toimitukseen.

Kiskoja on varikkorakennuksessa satoja metrejä ja liikuntasaumalaitteet kulkevat niihin nähden poikittaissuunnassa.

HauCon ryhmällä on Pohjoismaiden laajin kokemus liikuntasaumalaitteiden valinnasta. Teemme tiivistä yhteistyötä eri eurooppalaisten valmistajien kanssa ja toimitamme varastomallien lisäksi myös kohteeseen erikseen suunniteltuja ratkaisuja.

Kuvat: Arkkitehtityöhuone APRT OyTutustu muihin referensseihin


Fakta:

Urakoitsija: YIT Oy
kokoluokka: 9533 m2
Rakennusaika: 2019-2022

Kysy lisää myynnistä

Palvelemme numerossa
0207 430 890