Kaupunkikeskus Lippulaiva

Dji 0037
Dji 0037
Dji 0081
Lippulaiva conecto park ga (1)

Projekti

Kauppakeskus Lippulaiva avattiin Espoonlahdessa maaliskuussa 2022. Kohteen pääurakoitsijana toimi Skanska. Cityconin omistamassa kiinteistössä on noin 100 liikettä, ravintoloita ja kahviloita. Siellä sijaitsevat myös päiväkoti ja kirjasto. Lisäksi saman katon alta löytyvät liikuntakeskus, terveysalan toimijoita sekä useita ruokakauppoja. Laaja valikoima eri palveluita tekee Lippulaivasta vilkkaan espoolaisen kaupunkikeskuksen. Kävijöitä varten on rakennettu maanalainen pysäköintihalli, jossa on 1300 parkkipaikkaa.

Kauppakeskuskiinteistön yhteyteen valmistuu vuosien 2022–2023 aikana asuinkerrostaloja, joiden korkeus vaihtelee 4–15 kerroksen välillä. Citycon rakennuttaa niistä neljä ja Hausia kaksi.

HauConin toimittamat tuotteet

HauCon teki Lippulaivasta vastanneiden suunnittelijoiden kanssa tiivistä yhteistyötä heti projektin alusta lähtien parhaiden betonirakentamisen ratkaisujen löytämiseksi. Suunnittelun joustavuus ja osien tekninen suorituskyky ohjasivat rakentajien valintoja.

Toimitimme 2020–2021 käynnissä olleelle pysäköintihallin rakennustyömaalle GA50-liikuntasaumaaSPEBA-liukulaakereita sekä Recostal-työsaumaraudoitteita. Pysäköintihallin ohella työsaumaraudoitteita on toimitettu viereiselle kerrostalotyömaalle, missä niitä on käytetty talojen alimmissa kerroksissa.

Lisäksi HauCon on toimittanut kerrostaloja varten Schöck Isokorb® eriste-elementtejä yli 400 ulokeparvekkeen ripustamista ja eristämistä varten.

Lippulaivan työmaalle toimitettiin urakan aikana muitakin tarvikkeita, kuten lumennostopeitteitä ja turvaorsien valuholkkeja.Tutustu muihin referensseihin


Palvelemme numerossa
0207 430 890