Espoon Nihtisillankuja

Nihtisillankuja 6
Nihtisillankuja 1
Nihtisillankuja 2
Nihtisillankuja 3
Nihtisillankuja 4
Nihtisillankuja 5
Nihtisillankuja 6
Nihtisillankuja 7
Nihtisillankuja 8
Nihtisillankuja 9

Projekti

Lujatalo rakentaa Espoon Nihtisillan alueelle asuinkerrostaloa. HauCon ja Tiileri tarjosivat yhdessä urakoitsijan aikaa säästävän pakettiratkaisun julkisivun tiilimuuraukseen. Tiileriltä tulivat tiilet ja laastit ja vastaavasti HauCon toimitti muurauskannakkeet.

Kiinnitykseen valittiin saksalaisvalmisteiset Modersohnin muurauskannakkeet. Myös tätä kohdetta varten tehtiin räätälöity suunnitelma hyödyntäen valmistajan omaa laskentaohjelmaa. Onnistumisen avaimet löytyivät tarkasta suunnittelusta. Jokainen yksityiskohta täsmää sekä ARK- ja RAK-suunnitteluun että työmaatilanteeseen

Olemme työmaan puolesta kyllä tyytyväisiä. Tuotteet toimivat ja tarpeen vaatiessa tuli ohjeita ja muutoksia pikaisella aikataululla”. - Sami Nurmi, Lujatalon työnjohtaja.

HauConin toimittamat tuotteet

HauConin oma osuus toimituskokonaisuudesta sisälsi MOSO-tiilikannattimien ja kiinnikkeiden suunnittelun lisäksi tiilisiteet, muurausraudoitteet sekä asennusohjeistuksen.

Wilhelm Modersohn GmbH & Co toimittaa tarvittaessa myös pienempiä sarjoja erikoistoimituksina. Toimitusajat ovat varsin lyhyitä joustavan tuotannon ja laajan varaston ansiosta.Tutustu muihin referensseihin


Fakta:

Urakoitsija: Lujatalo

Arkkitehti: Arkkitehtialvelu Oy

Rakennesuunnittelu: J.Sund Oy

Rakennusaika: 2022-2024

Kysy lisää myynnistä

Niklas yhteistiedot

Niklas Jansson

Ins. AMK. Myyntipäällikkö, julkisivut

Palvelemme numerossa
0207 430 890