Asunto Oy Turun Kirstinpuiston Kruunu

Image 1
Image 1
Image 2
Image 3

Projekti

Turun Kirstinpuistosta löytyvät maailman ensimmäiset suoraan elementtirakenteeseen Schöckin IQlick-järjestelmällä kiinnitetyt betoniset ulokeparvekkeet. As Oy Kirstinpuiston Kruunun 13-kerroksisen kerrostalon parvekkeissa on Lujabetonin Superlaatta-välipohjaratkaisuun yhdistetty IQlick-ripustus.

Vastaavaa suoraa pikakiinnitysmenetelmää ei aiemmin ollut toteutettu muilla elementtivälipohjateknologioilla. Kaikki tarvittava raudoitus ja kiinnityksen vastakappaleet asennettiin tehtaalla valmiiksi Luja-Superlaattaan. Toteutustapa sekä nopeutti että helpotti huomattavasti parvekerakentamista. Asennuksessa ei käytetty ollenkaan asennusaikaisia tuentoja, mikä sekä tehosti työmaan logistiikkaa että laski asennuskustannuksia merkittävästi.

 

HauConin toimittamat tuotteet

HauCon toimitti kohteeseen Schöck Isokorb® IQlick eristävät ripustusosat 12 parvekkeeseen.

Yhtiön perustamisesta lähtien on halu luoda uutta ja panostaa tuotekehitykseen ollut tärkeä osa saksalaisen Schöck Groupin identiteettiä. Perustaja Eberhard Schöck muun muassa tunnisti ensimmäisenä kylmäsillan aiheuttamat ongelmat rakentamisessa ja loi niihin myös ratkaisun. Yritys kehittää jatkuvasti yhdessä tutkimuslaitosten ja viranomaisten kanssa energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä järjestelmiä.Tutustu muihin referensseihin


Fakta:

Urakoitsija: NCC
Rakennusaika: 2020-21

Kysy lisää myynnistä

Palvelemme numerossa
0207 430 890