Asunto Oy Helsingin Kollikallio

Kollikallio ilmakuva
Polyfleece alempi laatta
Polyfleece alempi laatta asennus
Polyfleece molemmat tasot yleisnäkymä
Polyfleece molemmat tasot yleisnäkymä – kopio
Polyfleece seinä
Polyfleece seinä yleisnäkymä
Polyfleece seinä yleisnäkymä – kopio(1)
Polyfleece seinä yleisnäkymä – kopio(2)
Polyfleece seinämuotissa
Polyfleece seinämuotti antura takaa
Polyfleece ylempi pohjaeristys raudoitus
Polyfleece ylempi työsauma

 Projekti

Skanska on rakentanut Helsingin Postipuiston alueelle 149 asuntoa käsittävän kiinteistökokonaisuuden. Vapaarahoitteinen Hitas-omistusasuntokohde valmistuu vuonna 2023 ja koostuu kahdesta rakennuksesta, 6–8-kerroksisesta lamellitalosta sekä 15-kerroksisesta tornitalosta. Jokaisella asunnolla on pihaterassi, lasitettu parveke tai ranskalainen parveke. Talojen julkisivut ovat poltettua tiiltä. 

Pääsuunnittelija: arkkitehti Jari Viherkoski Arkkitehtitoimisto HMV Oy:stä

 

HauConin toimittamat tuotteet

HauCon on toimittanut urakkakohteeseen useita betonirakentamisen erikoistuotteita. Toimituskokonaisuuteen ovat kuuluneet MOSO-muurauskonsolien ohella Schöck Isokorb-kannatuselementit ulokeparvekkeisiin. Lisäksi tornitalon holvin vedeneristykseen on toimitettu paisuvaa työsaumanauhaa (Hydrotite CTJA).

Muurauskannakkeiden valmistaja saksalainen Wilhelm Modersohn GmbH & Co toimittaa myös pieniä ja keskikokoisia sarjoja erikoistoimituksina. Asiakkaita tukee asiantunteva HauConin suunnittelutuki, jolla on käytössään valmistajan oma laskentaohjelma. Vastaavasti Schöck-tuotteiden kohdalla HauCon tukee jo alkuvaiheen mitoituksessa.Tutustu muihin referensseihin


Palvelemme numerossa
0207 430 890