Asunto Oy Helsingin Kollikallio

Kollikallio ilmakuva

Projekti

Skanska on rakentanut Helsingin Postipuiston alueelle 149 asuntoa käsittävän kiinteistökokonaisuuden. Vapaarahoitteinen Hitas-omistusasuntokohde valmistuu vuonna 2023 ja koostuu kahdesta rakennuksesta, 6–8-kerroksisesta lamellitalosta sekä 15-kerroksisesta tornitalosta. Jokaisella asunnolla on pihaterassi, lasitettu parveke tai ranskalainen parveke. Talojen julkisivut ovat poltettua tiiltä. 

Pääsuunnittelija: arkkitehti Jari Viherkoski Arkkitehtitoimisto HMV Oy:stä

 

HauConin toimittamat tuotteet

HauCon on toimittanut urakkakohteeseen useita betonirakentamisen erikoistuotteita. Toimituskokonaisuuteen ovat kuuluneet MOSO-muurauskonsolien ohella Schöck Isokorb-kannatuselementit ulokeparvekkeisiin. Lisäksi tornitalon holvin vedeneristykseen on toimitettu paisuvaa työsaumanauhaa (Hydrotite CTJA).

Muurauskannakkeiden valmistaja saksalainen Wilhelm Modersohn GmbH & Co toimittaa myös pieniä ja keskikokoisia sarjoja erikoistoimituksina. Asiakkaita tukee asiantunteva HauConin suunnittelutuki, jolla on käytössään valmistajan oma laskentaohjelma. Vastaavasti Schöck-tuotteiden kohdalla HauCon tukee jo alkuvaiheen mitoituksessa.Tutustu muihin referensseihin


Fakta:

Urakoitsija: Skanska
kokoluokka: 950 m2
Rakennusaika: 2020-2022

Kysy lisää myynnistä

Palvelemme numerossa
0207 430 890