HauCon toi Modersohnin tiilimuurauskannakkeet Suomen markkinoille

Saksalainen Wilhelm Modersohn GmbH & Co oli luonteva valinta HauConille, kun etsimme laadukkaiden ja kestävien muurauskonsolien valmistajaa yhteistyökumppaniksi. Modersohnin muurauskannakkeiden avulla on mahdollista toteuttaa monipuolisia ja rakenteeltaan haastavia tiilijulkisivuja.

Asiakkaamme ovat jo jonkin aikaa kyselleet räätälöitäviä kannakeratkaisuja myös tiilijulkisivujen muuraukseen. Meille oli tärkeintä löytää jälleen paras mahdollinen kumppani ja tuoda Suomeen tuotteita, jotka kestävät vertailun. Modersohn tunnetaan Euroopassa taitavana ruostumattoman teräksen jalostajana. Yhtiö toimii aktiivisesti alan organisaatioissa ja tekee jatkuvasti myös omaa kehitystyötä. Siitä ovat todistuksena useat patentit.

Modersohnin valintaa puolsi muiden muassa, että he pystyvät toimittamaan myös pieniä ja keskikokoisia sarjoja erikoistoimituksina ja asiakkaiden käytössä on erittäin asiantunteva tuotetuki. Lisäksi toimitusajat ovat varsin lyhyitä joustavan tuotannon ja laajan varaston ansiosta.

Pandemia hidasti viime vuonna käytännön etenemistä, mutta nyt olemme maalissa. Tänä syksynä ensimmäiset MOSO-tiilimuurauskannakkeet asennettiin Helsingin Postipuistossa olevaan kohteeseen.

Kannakkeet kiinnitetään kemiallisella tai mekaanisella ankkurilla ja niiden avulla voidaan julkisivun tiilikuormaa siirtää sisäkuoreen. Tämä on olennaista varsinkin, jos julkisivua ei ole mahdollista muurata perustuksen päälle. Muurauskannakkeet mahdollistavat syvien ikkunasisäänvetojen muurauksen sekä muut erityiset julkisivuyksityiskohdat.

HauCon tuoteasiantuntijamme Timo Hiitola tietää ja tuntee tuotteelle asetetut vaatimukset. Hän on jokaisen kohteen kohdalla tiiviissä yhteydessä sekä rakennesuunnittelijan että myöhemmin myös työmaavastaavan kanssa.

- Julkisivujen muuraus edellyttää hyvin tarkkaa ennakkolaskentaa. Talot ovat uniikkeja ja kuormat vaihtelevat. Kyse on käytännössä aina projektikohtaisesta suunnittelusta. Lähetämme rakennesuunnittelijalta saadut kuvat ja mitat Saksaan ja Modersohnin tekninen asiantuntija antaa satojen projektien kokemuksella ehdotuksen. Laskelmat tarkistetaan aina vielä Suomen päässä.

Lisäksi jokaisessa lähetyksessä on mukana tarkka asennussuunnitelma, joka helpottaa ja nopeuttaa kannakkeiden paikalleen laittoa.

Lue lisää tuotteen ominaisuuksista.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kerro projektistasi. Annamme ehdotuksen, jonka avulla saat kestävän kannakeratkaisun tiilijulkisivuun. 

MOSO muurauskannake

Palvelemme numerossa
0207 430 890