ProdLib-kirjastoa päivitetty – uusia tuoteryhmiä suunnittelun tueksi


HauConin Recostal-työsaumaraudoitteet ovat saavuttaneet suuren suosion suunnittelijoiden keskuudessa. Recostaleja käytetään erityisesti silloin, kun halutaan siirtää suuria kuormia saumoissa.

Koska elementtirakentaminen on keskeinen osa suomalaista rakennuskulttuuria, ovat myös käännetyt SKG-malliset työsaumaraudoitteet erittäin suosittuja ratkaisuja elementtien saumoissa. Siksi olemme päivittäneet SKG-mallit HauConin ProdLib-kirjastoon.

SKG-mallilla saadaan vaarnattu sauma hakasilla. Se tekee tästä mallista ehdottoman ykkösvalinnan elementtien pystysaumoihin, kun halutaan siirtää leikkauskuormaa. Työsaumaraudoitteen käyttö nopeuttaa työskentelyä elementtitehtaalla ja tekee elementtien kuljetuksesta helpompaa.

ProdLibissä vesitiiviit työ- ja liikuntasaumanauhat

HauConin ProdLib-kirjastoon on lisätty myös vesitiiviit työ- ja liikuntasaumanauhat. Ne on jaettu kolmeen eri materiaalikategoriaan: EPDM, PVC ja pehmeä PVC. 

Materiaalin mukaan työ- ja liikuntasaumanauhoilla on erilaiset ominaisuudet. Malleja löytyy lähes jokaiseen tilanteeseen, ja mikäli sopivaa mallia ei löydy, voimme yhdessä muokata sopivan juuri teidän kohteellenne. 

Päivitä HauConin tuotekirjasto tai lataa se ProdLibistä. Saat myös uusimmat tuotteet mukaan suunnitelmiisi!

https://www.prodlib.com/haucon

Haucon prodlib päivitys   li

Palvelemme numerossa
0207 430 890