Jens Westin mukaan HauConin tiimiin

Saimme uuden vahvistuksen, kun Jens Westin aloitti myyntipäällikkönä maaliskuun alussa. Jensillä on kirjaimellisesti teräksinen tausta. Hän on ehtinyt ennen ja jälkeen kone- ja tuotantotekniikan opintojen työskennellä isossa alan konsernissa sekä betoniteräksen tuotannossa että myynti- ja projekti-insinöörinä. Omien sanojensa mukaan harjateräs tuli hänelle kymmenessä vuodessa tutuksi joka suunnasta. Tänä keväänä oli sopiva ja oikea aika uusille haasteille.

Myyntipäällikkönä Jensin vastuulla ovat aluksi HauConilla mm. betonivälikkeet ja raudoitusvälikkeet sekä muottijärjestelmät. Lisäksi hän on mukana myös tuotteiden markkinoinnissa.

- Erittäin hyvin on otettu vastaan. Todella paljon uutta ja mielenkiintoista asiaa on tullut heti alusta lähtien. Pikkuhiljaa alkaa selkeytyä myös oma vastuualue ja miten HauCon toimii.

Jens on kotoisin Inkoosta ja lapsuudenkodissa on edelleen tarvittaessa myös paja käytössä omiin metallihommiin. Muihin harrastuksiin kuuluvat kuntosalitreenailu ja moottoripyöräily yhdessä vaimon kanssa. Korona on muuttanut tottumuksia ja luonnossa liikkuminen on entistä tärkeämpää.

Drone-harrastus heti käyttöön rakennustyömaalla

Lähtö uusiin töihin on ollut ripeä ja Jens on ehtinyt olla jo useamman kerran mukana asiakkaan kohteessa. Valokuvausharrastuksesta on ollut hyötyä, kuin teollisten muottien asennusta on voinut itse kuvata dronella kerrostalon rakennustyömaalla. Samalla on ollut tilaisuus haastatella asentajia, joiden mukaan asennusnopeus on vähintään tuplat normaaliin puumuottiin verrattuna.

- Tutustuin työmaalla nauhamuottien eli anturamuottien asennukseen. Sää oli aika hankala, kova tuuli ja lumisade. Kyselin asentajalta, mitä mieltä hän ratkaisusta. Asentaja vahvisti, että teollisen muotin asennus on nopeaa ja helppoa. Lähetys tulee lavalla pienenä pakettina ja kaikki osat on valmiiksi merkattu. Eli töitä on helppo tehdä, kun valmiin asennuskaavion saa lähetyksen mukana.

Etelä-Suomen rakennusliikkeet voivat ottaa jo suoraan Jensiin yhteyttä liittyen teollisiin muotteihin ja raudoitusvälikkeisiin. Hänet tavoittaa, p. 040 532 1007 tai jens.westin@haucon.fi

Jens Westin

Palvelemme numerossa
0207 430 890