Recostal-työsaumaraudoitteet

Työsaumaraudoitteet ja niiden käyttö Eurokoodi 2 mukaisesti

Recostal-työsaumaraudoitteet ovat olleet markkinoilla jo pitkään, ja niiden suosio perustuu vahvasti niiden tarjoamiin etuihin työsaumojen käsittelyssä. Tässä artikkelissa tarkastellaan tarkemmin Recostal-työsaumaraudoitteita, Eurokoodi 2 vaatimuksia ja niiden vaikutusta rakennusprojekteihin.

Recostal-työsaumaraudoitteet

Työsaumaraudoitteet ovat välttämättömiä betonirakenteiden työsaumojen vahvistamisessa. Recostal on erityisen tunnettu korkealaatuisista työsaumaraudoitteistaan, jotka takaavat saumojen eheyden ja vähentävät halkeiluriskiä. Tämä parantaa rakenteen pitkäikäisyyttä ja turvallisuutta.

Recostal tuoteperheeseen kuuluvat RSH ja RSV työsaumaraudoitteet. RSV pystysaumoihin ja RSH horisontaalisaumoihin.

Eurokoodi 2 vaatimukset

Eurokoodi 2 (EN 1992-1-1) on standardi, joka asettaa vaatimukset betonirakenteiden suunnittelulle ja toteutukselle. Tämä sisältää muun muassa raudoitteiden vähimmäismäärät ja sijoitustavat. Recostal-työsaumaraudoitteet täyttävät nämä vaatimukset erinomaisesti, mikä tekee niistä luotettavan valinnan kaikenkokoisiin projekteihin. Tämä varmistaa, että betonirakenteet ovat kestäviä ja turvallisia pitkällä aikavälillä.

Recostal form
Rsh grafik2

Palvelemme numerossa
0207 430 890