K-Form Muovinen Valurajaaja / Liikuntasaumalaite

Ftalaatittomasta PVC:stä valmistettu K-Form-valurajaaja on edullinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto teräs- ja puumuoteille. K-Form-valurajaajat, valmistettu 100-prosenttisesta kierrätetystä PVC:stä, tarjoavat kestävän ja kevyen ratkaisun. Näitä valurajaajia ei poisteta valamisen jälkeen, ja ne voidaan sahata paikan päällä sopivaan kokoon. Kiinnitystä helpottavat esiporatut reiät pohjalaipassa.

Patentoidut Ominaisuudet
Patentoidussa K-Form-järjestelmässä on irrotettava ylälista valusaumojen tiivistämiseen ja erityiset päätyliitokset nopeaan asennukseen. Tämä järjestelmä sopii erinomaisesti kaikenlaisten betonilattioiden valuihin, tarjoten laadukkaat työ- ja liikuntasaumat.

Käyttökohteet ja Edut
K-Form-valurajaajia käytetään erityisesti paikoissa, joihin tarvitaan laajenemissaumoja. Lisäämällä Schöckin liikuntasaumatapit tai -karat saadaan kustannustehokas ja monikäyttöinen liikuntasaumalaite. Ne soveltuvat hyvin teollisuusrakennuksiin, varastoihin, ajoteille ja muille betonipinnoille, jotka vaativat joustavia ja kestäviä saumoja.

Ympäristöystävällisyys ja Kestävyys
K-Form-tuotteiden valmistuksessa käytetty 100-prosenttisesti kierrätetty PVC vähentää ympäristökuormitusta. Lisäksi muovisten valurajaajien keveys helpottaa käsittelyä ja asennusta, mikä nopeuttaa työvaiheita ja vähentää työvoimakustannuksia. Käytön jälkeen valurajaajia ei tarvitse poistaa, mikä minimoi jätteen määrää ja säästää aikaa.

Asennus ja Muokkaus
K-Form-valurajaajien asennus on helppoa esiporattujen reikien ansiosta. Ne voidaan sahata paikan päällä sopivaan kokoon, mikä mahdollistaa joustavan ja tarkan sovittamisen erilaisiin kohteisiin. Tämä tekee niistä erittäin käytännöllisiä erilaisiin rakennusprojekteihin.

Yhteenvetona, K-Form muovinen valurajaaja tarjoaa kustannustehokkaan, ympäristöystävällisen ja kestävän ratkaisun betonirakenteiden saumaukseen, joka soveltuu laajaan valikoimaan eri käyttökohteita.

K-form ajankohtaista

Palvelemme numerossa
0207 430 890