Mats Lindgren

Mats on Hauconin osakas, hankintapäällikkö ja vastuussa logistiikasta. Työtehtäviin kuuluu yhteydenpito tavaratoimittajiin ja tavaraliikenteen seuraaminen. 

Koulutukseltaan Mats on koneinsinööri ja saanut lisäksi kaupallisen koulutuksen Handelhögskolan Hankenilla. Vuonna -98 Mats ryhtyi yrittäjäksi ja perusti yhdessä veljensä Björnin kanssa Linterm Oy:n, jonka jälkeen siirtyi 2012 HauConille osakkaaksi.  Linterm oli HauConin edeltäjä ja myi pari tuhatta Legalettin ilmakiertoisia lattialämmitysjärjestelmiä sekä hyvin eristettyjä kosteusturvallisia lämpöperustuksia.

”Tavoitteena on etsiä ja tuoda parhaimmat tuotteet markkinoille, kilpailukykyisin hinnoin. Arvostan työssäni sitä, kun voimme tarjota asiakkaillemme uusia ratkaisuja, jotka tekevät heidän liiketoiminnastaan tehokkaamman, turvallisemman ja kannattavamman. ” 

”HauConissa arvostan, että meillä on erittäin hyvä yrityshenki ja kulttuuri, ja työpäivät ovat mukavan vaihtelevia.” 

Matsilta löytyy kova kokemus purjehduksesta. Hänellä on esim. avomeripurjehduksen EM-kultaa. Hänellä on monia matkapurjehdusten tuomia kokemuksia mm. viime vuosina Ruotsin länsirannikolta sekä on osallistunut moniin kilpapurjehduksiin, yleensä köliveneellä. Talvisin hän laskettelee mielellään.

Mats Lindgren

Palvelemme numerossa
0207 430 890