Lennart Söderström

Lennart on Schöck-tuoteryhmän vastaava ja tekninen asiantuntija ja konkari omalla alueellaan HauConissa, sillä hän aloitti jo 2007 HauConin edeltäjän Lintermin listoilla. Hän on koko tämän ajan vastannut Schöckin liiketoimintayksiköstä, johon sisältyy koko saksalaisen Schöck Bauteile GmbH tuote- ja palvelukonseptin kehittäminen Suomessa ja Baltiassa. Schöck on maailman johtavia rakennusten kylmäsiltojen ja äänisiltojen katkaisuun tarkoitettujen ratkaisuiden kehittäjä. Lennartilta saat vastauksen mitä moninaisimpiin kysymyksiin koskien kylmäsiltojen katkaisua, äänieristystä sekä erikois- ja Combar-lasikuituraudoitteita. Lennartin toiminta-alue on koko Suomi.

Lennartilla on kokemusta niin ITC-, henkilöstövuokraus kuin rakennusalalla erilaisissa kehitys- ja johtotehtävissä. Aikaisemmin hän on opiskellut rakentamistaloutta ja korjausrakentamista entisessä TKK:ssa (nyk. Aalto-yliopisto), ja tällä hetkellä hän viimeistelee lisäkoulutuksena lopputyötään Metropoliassa tuotantotalouden puolella.

”Suurimman tyydytyksen työssäni tuottaa onnistunut asiakassuhde. Siihen vaaditaan vakavaa panostamista, asiakkaan kuuntelemista ja osaamisen jakamista rakennusprojektin eri tahoille, jolloin lopputuloksena saavutetaan kaikkia osapuolia miellyttävä lopputulos. Olen myös iloinen siitä, että päämieheni tukee minua erittäin vahvasti kaikilla tähän toimintaan liittyvillä osa-alueilla. Kaiken tämän osaamisen haluan viedä eteenpäin asiakkaan käyttöön.”

Vaikka mielenkiintoinen työ seuraa välillä mukana etätyöpaikalle ulkosaariston mökille, Lennart nauttii suunnattomasti saaristossa ja merellä olemisesta, ja pitkäaikainen purjehdusharrastaus on vienyt hänet pitkillekin matkoille. Tämän lisäksi rakentaminen, remontointi ja kaikenlaiset tekniset vempaimet kiinnostavat, ja erityisesti tietokirjallisuutta uppoaa metrikaupalla iltaisin. 

Lennart Söderström

Palvelemme numerossa
0207 430 890