Teräsrakenteiden kylmäsillan katkaisu

Teräsrakentaminen yleistyy koko ajan, ja erityisesti tuotanto- ja toimitilarakentamisessa se on saanut vahvan jalansijan. Teräsrakenteet aiheuttavat kuitenkin helposti ulokkeiden kylmäsillan, ellei niitä katkaista tehokkaasti. Schöckin teräsliitosten eristämiseen tarkoitetuilla ratkaisuilla katkaiset tehokkaasti kylmäsillan samalla kun kannattelet suuriakin rakenteita.

Teräs teräs liitokset

Schöck Isokorb® T tyyppi S on ulkonevien teräspalkkien ja taustalla olevien teräsrakenteiden välinen rakenteellinen ankkurointijärjestelmä, joka katkaisee kylmäsillat. Elementissä on 80 mm paksu eriste. Schöck Isokorb® T tyyppi S ‑moduulijärjestelmä on helppo asentaa halutun korkeuden ja kantokyvyn mukaan. Elementti kestää suuria voimia ja siirtää momentti-, leikkaus-, paine- ja vetovoimia. Tätä lämmöneristysratkaisua voidaan käyttää sekä uudisrakennuksissa että korjausrakentamisessa. Se mahdollistaa suurten teräsulokkeiden ripustamisen ja eristämisen mukautuvien konfiguraatioiden avulla. Ratkaisu nopeuttaa asennusta ja tehostaa kylmäsillan eristämistä palkeissa, konsoleissa ja pilareissa. Schöck Isokorb® T tyyppi S voidaan myös käyttää pystysuuntaisten rakenteiden eristämiseen.

Elementti on helppo asentaa päätylevyihin ja niiden väliin, ja se voidaan liittää kaikkiin tavanomaisiin teräsprofiileihin. Schöck Isokorb® T tyyppi S ‑elementin avulla ankkuroidaan teräksiset parvekkeet ja luhtikäytävät kestävästi niin, että ehkäistään tarpeettomat lämpöhäviöt ja kylmäsillat.


Parvekkeiden kiinnitys- ja eristysratkaisut

Schöck edustaa alan parasta osaamista kylmäsiltojen katkaisussa ja suorituskykyisintä huippua erilaisten ulokkeiden eristämisessä. Schöckiltä löydät sopivan ratkaisun kaikkien parvekejärjestelmien kiinnitykseen ja kylmä-siltojen eristämiseen. Jokainen rakennetapaus suunnitellaan ja mitoitetaan yksilöllisesti yhdessä rakennuttajien, arkkitehtien, rakenne- ja elementtisuunnittelijoiden sekä urakoitsijoiden kanssa, jotta lopullinen toteutus olisi paras mahdollinen.

Schöck Bauteile GmbH

  • Yli 50 vuoden kokemus alansa johtavana asiantuntijana kylmäsiltojen katkaisujen ja erilaisten ulokkeiden eristämisen ratkaisuissa
  • Ratkaisut kaikkien parvekejärjestelmien kiinnitykseen ja kylmäsiltojen eristämiseen
  • Rakenteet mitoitetaan yhteistyössä rakennuttajien, arkkitehtien, rakenne-ja elementtisuunnittelijoiden sekä urakoitsijan kanssa.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa:
Parvekkeiden kiinnitys- ja eristysratkaisut

Lennart Söderström

Lennart Söderström
Schöck liiketoimintayksikön vastaava

Katso myös

Tuotteet

Parvekekannattimet ja -eristeet

Ratkaisut

Ratkaisut

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Palvelemme numerossa
0207 430 890