Teräsrakenteiden kylmäsillan katkaisu


Teräsrakentaminen yleistyy koko ajan, ja erityisesti tuotanto- ja toimitilarakentamisessa se on saanut vahvan jalansijan.

Teräsrakenteet aiheuttavat kuitenkin helposti ulokkeiden kylmäsillan, ellei niitä katkaista tehokkaasti. Schöckin teräsliitosten eristämiseen tarkoitetuilla ratkaisuilla katkaiset tehokkaasti kylmäsillan samalla kun kannattelet suuriakin rakenteita.

Artikkelin sisältö

1. Ratkaisu
2. Hyödyt
3. Tuotteet
4. Tiedostot
5. Ota yhteyttä

Schöck Isokorb® T tyyppi S on ulkonevien teräspalkkien ja taustalla olevien teräsrakenteiden välinen rakenteellinen ankkurointijärjestelmä, joka katkaisee kylmäsillat. Elementissä on 80 mm paksu eriste. Schöck Isokorb® T tyyppi S ‑moduulijärjestelmä on helppo asentaa halutun korkeuden ja kantokyvyn mukaan. Elementti kestää suuria voimia ja siirtää momentti-, leikkaus-, paine- ja vetovoimia. Tätä lämmöneristysratkaisua voidaan käyttää sekä uudisrakennuksissa että korjausrakentamisessa. Se mahdollistaa suurten teräsulokkeiden ripustamisen ja eristämisen mukautuvien konfiguraatioiden avulla. Ratkaisu nopeuttaa asennusta ja tehostaa kylmäsillan eristämistä palkeissa, konsoleissa ja pilareissa. Schöck Isokorb® T tyyppi S voidaan myös käyttää pystysuuntaisten rakenteiden eristämiseen.

Elementti on helppo asentaa päätylevyihin ja niiden väliin, ja se voidaan liittää kaikkiin tavanomaisiin teräsprofiileihin. Schöck Isokorb® T tyyppi S ‑elementin avulla ankkuroidaan teräksiset parvekkeet ja luhtikäytävät kestävästi niin, että ehkäistään tarpeettomat lämpöhäviöt ja kylmäsillat.

Teräs teräs liitokset


OTA YHTEYTTÄPalvelemme numerossa
0207 430 890