Tiilijulkisivujen kannakkeet

Tiiliverhoiltu julkisivu on esteettinen, kosteutta läpäisevä, hengittävä ja lämpöä varastoiva ulkoseinärakenne. Tiilijulkisivu on ilmaraolla varustettu rakenneratkaisu. Kun tiiliseinä kastuu, se myös kuivuu hyvin ilmaraon kautta tapahtuvan tuuletuksen ja vedenpoiston ansiosta.

Baut tiilijulkisivu (3)

Tiiliverhoilu ja sen takana oleva ilmarako pitävät lämmöneristekerroksen kuivana. Tiiliseinä varastoi aurinkoenergiaa itseensä ja lämpö vapautuu seinässä olevaan ilmarakoon myös silloin, kun aurinko ei paista. Tämän ansiosta tiilijulkisivuratkaisu voi säästää energiaa lämmityskaudella jopa 6-8 % muihin julkisivuratkaisuihin verrattuna.

Tiili sopii julkisivuksi lähes kaikkiin runkovaihtoehtoihin ja se sopeutuu myös muiden julkisivumateriaalien rinnalle osaksi julkisivua. Tiilijulkisivu parantaa rakennuksen ääneneristävyyttä, oli runkomateriaalina sitten tiili, betoni tai puu. Ero voi kevyempiin puu- tai kivirakenteisiin ulkoseinäratkaisuihin verrattuna olla jopa 10–15 dB.

HauConin valikoimasta löydät kaikki tarvittavat kiinnitysratkaisut tiilijulkisivujen kiinnitykseen. Valikoimastamme löytyy lisäksi tiilitikkaita, siteitä ja tarvikkeita. Lisäksi tarjoamme Schöck GmbH:n ainutlaatuisen lämpökatkollisen ratkaisun tiilijulkisivujen kiinnitykseen. Kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme!


Julkisivurakenteiden kiinnitysjärjestelmät

Tietoa valmistajasta (esim. Schöck edustaa alan parasta osaamista kylmäsiltojen katkaisussa ja suorituskykyisintä huippua erilaisten ulokkeiden eristämisessä. Schöckiltä löydät sopivan ratkaisun kaikkien julkisivujrakenteiden kiinnitykseen ja kylmäsiltojen eristämiseen. Jokainen rakennetapaus suunnitellaan ja mitoitetaan yksilöllisesti yhdessä rakennuttajien, arkkitehtien, rakenne- ja elementtisuunnittelijoiden sekä urakoitsijoiden kanssa, jotta lopullinen toteutus olisi paras mahdollinen.)

Schöck Bauteile GmbH

  • Yli 50 vuoden kokemus alansa johtavana asiantuntijana kylmäsiltojen katkaisujen ja erilaisten ulokkeiden eristämisen ratkaisuissa
  • Ratkaisut kaikkien parvekejärjestelmien kiinnitykseen ja kylmäsiltojen eristämiseen
  • Rakenteet mitoitetaan yhteistyössä rakennuttajien, arkkitehtien, rakenne-ja elementtisuunnittelijoiden sekä urakoitsijan kanssa.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa:
Julkisivujen kiinnitysjärjestelmät

Jim Tackman

Jim Tackman
Myynti ja tekninen neuvonta.

Katso myös

Tuotteet

Parvekekannattimet ja -eristeet

Ratkaisut

Ratkaisut

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Palvelemme numerossa
0207 430 890