Sandwich-seinärakenteiden liittäminen

Schöck Isolink® on energiatehokas vaihtoehto perinteisille teräsansaille sandwich- ja elementtiseinien betonikuorten liittämiseen. Isolink®-lämpöankkurit valmistetaan lasikuidusta, jonka lämmönjohtavuus on hyvin vähäinen. Siksi Schöck Isolink® on sertifioitu passiivitalokomponentiksi julkisivuankkurien tuoteryhmässä.

Isolink youtube

Metalliset julkisivuankkurit aiheuttavat nykyisillä julkisivuvaatimuksilla usein peräti puolet kokonaislämpöhäviöstä. Tätä lämpöhäviötä pyritään useimmiten kompensoimiseen paksun eristeen käytöllä. Schöck Isolink® ‑julkisivuankkurin kanssa ei tarvita ylikompensointia. Julkisivu voidaan sen lämmöneristysominaisuuksien ansiosta tehdä jopa 50 % ohuempana. Näin saavutetaan suurempi huoneala ja enemmän myytävää pinta-alaa.

Lasikuituraudoitteella on hyvin vähäinen lämmönjohtavuus. Tämä lämpöankkuri suojaa seinää tehokkaasti halkeilulta ja vaurioilta, sillä sen kimmokerroin on 60 000 N/mm2 ja sillä on valtava vetolujuus. Lisäksi Schöck Isolink® toimii kaksoisseinässä betonikuorten välisenä liittimenä ja välikkeenä. Se sopii sekä tuetuille että itsetukeville julkisivuille ja mahdollistaa laajamittaisten eristettyjen betonielementtien käyttämisen (jopa 6 x 12 m). Kompakti ja helposti asennettava elementti parantaa myös kustannustehokkuutta käytettäessä betonielementteinä valmistettuja osia.

Schöck Combar® koostuu lasikuituvahvistetusta vinyyliesterihartsista. Kun pyöreä sauva on kovettunut, se profiloidaan ja pinnoitetaan. Lopputuloksena syntyy ainutlaatuinen materiaali, jolla on poikkeuksellisen hyvät lämmöneristysominaisuudet. Combar®-materiaalin matala lämmönjohtavuus (λ = 0,7 W/mK) vähentää julkisivurakenteen kylmäsiltoja. Schöck Isolink® soveltuukin hyvin energiaa säästävään rakentamiseen, nyt ja tulevaisuudessa.

 


Julkisivurakenteiden kiinnitysjärjestelmät

Schöck edustaa alan parasta osaamista kylmäsiltojen katkaisussa ja suorituskykyisintä huippua erilaisten ulokkeiden eristämisessä. Schöckiltä löydät sopivan ratkaisun kaikkien julkisivujrakenteiden kiinnitykseen ja kylmäsiltojen eristämiseen. Jokainen rakennetapaus suunnitellaan ja mitoitetaan yksilöllisesti yhdessä rakennuttajien, arkkitehtien, rakenne- ja elementtisuunnittelijoiden sekä urakoitsijoiden kanssa, jotta lopullinen toteutus olisi paras mahdollinen.

Schöck Bauteile GmbH

  • Yli 50 vuoden kokemus alansa johtavana asiantuntijana kylmäsiltojen katkaisujen ja erilaisten ulokkeiden eristämisen ratkaisuissa
  • Ratkaisut kaikkien parvekejärjestelmien kiinnitykseen ja kylmäsiltojen eristämiseen
  • Rakenteet mitoitetaan yhteistyössä rakennuttajien, arkkitehtien, rakenne-ja elementtisuunnittelijoiden sekä urakoitsijan kanssa.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa:
Julkisivujen kiinnitysjärjestelmät

Jim Tackman

Jim Tackman
Myynti ja tekninen neuvonta.

Katso myös

Tuotteet

Parvekekannattimet ja -eristeet

Ratkaisut

Ratkaisut

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Palvelemme numerossa
0207 430 890