Saneerauskohteiden parvekkeiden kiinnittäminen ja eristäminen

Saneerattaviin rakennuksiin muodostuvien kylmäsiltojen tarkkailu laiminlyödään yleisesti, vaikka julkisivun kunnostamisesta ja ikkunoiden vaihtamisesta kyllä huolehditaan. Asialla on merkitystä erityisesti parvekeliitoksissa, sillä parveke rajoittuu saneerattavaan julkisivuun, parvekeoveen sekä ikkunaan. Kylmäsillat aiheuttavat suuren osan rakennuksen lämpöhäviöstä ja aiheuttavat homekasvuston muodostumisen riskin. Tähän ongelmaan löytyy ratkaisu Schöck Isokorb® RT saneerausjärjestelmästä.

Schöck rt saneerauskohteet

Schöck Isokorb® RT: n innovatiivinen tekniikka parvekkeiden kiinnittämistä ja eristämistä varten avaa uusia mahdollisuuksia kokonaisvaltaiseen, energiatehokkaaseen parvekkeiden kunnostamiseen. Järjestelmä käytetään saneerauskohteiden betoni- ja teräselementtiparvekkeiden kiinnittämiseen ja eristämiseen. Järjestelmää voidaan käyttää useimpien valmisparvekkeiden yhteydessä. Käytettäessä Schöck Isokorb® RT:tä ei rakennuksen sisätiloissa ole yleensä tarpeellista tehdä muutostöitä. Riippumatta siitä, onko rakennuksessa jo parveke tai otetaanko käyttöön ensimmäinen parvekeliitäntä - Schöck Isokorb® RT varmistaa parvekken ja lämpimän rungon optimaalisen eristyksen minimoimalla kylmäsillan. Tämä koskee sekä ulokkeita että tuettuja parvekerakenteita ja myös teräsbetoni- ja teräsliitoksia. Parvekkeen kiinnittäminen ja eristäminen Schöck Isokorb® RT:llä on sertifioitu "energiansäästökomponenttina" Darmstadtin passiivitaloinstituutissa.

Eri vaihtoehtoja parvekkeen kiinnittämiseen erilaisiin rakenteisiin

Alla esitetään erilaisia parvekesaneerausmenetelmiä.
Vasemmalla on uusi betoniulokeparveke ripustettu ja eristetty Isokorb® RK:lla vanhasta välipohjasta, keskellä on käytetty Isokorb® R  valmisparvekkeen kanssa ja oikealla Isokorb® S tyyppi TK kytkettynä vanhaan välipohjaan.

Schöck isokorb rt esimerkki 1
Schöck isokorb rt esimerkki 2
Schöck isokorb rt esimerkki 3

Parvekkeiden kiinnitys- ja eristysratkaisut

Schöck edustaa alan parasta osaamista kylmäsiltojen katkaisussa ja suorituskykyisintä huippua erilaisten ulokkeiden eristämisessä. Schöckiltä löydät sopivan ratkaisun kaikkien parvekejärjestelmien kiinnitykseen ja kylmä-siltojen eristämiseen. Jokainen rakennetapaus suunnitellaan ja mitoitetaan yksilöllisesti yhdessä rakennuttajien, arkkitehtien, rakenne- ja elementtisuunnittelijoiden sekä urakoitsijoiden kanssa, jotta lopullinen toteutus olisi paras mahdollinen.

Schöck Bauteile GmbH

  • Yli 50 vuoden kokemus alansa johtavana asiantuntijana kylmäsiltojen katkaisujen ja erilaisten ulokkeiden eristämisen ratkaisuissa
  • Ratkaisut kaikkien parvekejärjestelmien kiinnitykseen ja kylmäsiltojen eristämiseen
  • Rakenteet mitoitetaan yhteistyössä rakennuttajien, arkkitehtien, rakenne-ja elementtisuunnittelijoiden sekä urakoitsijan kanssa.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa:
Parvekkeiden kiinnitys- ja eristysratkaisut

Lennart Söderström

Lennart Söderström
Schöck liiketoimintayksikön vastaava

Katso myös

Tuotteet

Parvekekannattimet ja -eristeet

Ratkaisut

Ratkaisut

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Palvelemme numerossa
0207 430 890